fredag 20. november 2009

krans av tyttebærlyngDenne skjønne kransen har jeg laget av tyttebærlyng. Jeg laget rett og slett en ring av litt tykk streng,  la tyttebærlyngen utenpå i små buketter som jeg surret fast til ringen med tynn blomsterstreng. Bukettene la jeg hver sin vei annenhver gang.Dette gikk forbausende greit, følte meg som rene blomsterdekoratøren (og intet kunne vært fjernere fra sannheten, he,he) og kransen ble lubben og fin. Den jeg viser her på bildet har hengt rundt lysestaken i ca seks uker, og er blitt knusktørr. Den er grønn og fin, og har heller ikke drysset. Jeg synes hvitt, fattigmannssølv og grønt bare er så utrolig nydelig sammen. Særlig nå før jul.


Jeg tror nok at denne kransen kan være nydelig rundt et kubbelys, på veggen, eller på en hylleknagg også. Så denne skal jeg lage flere av senere, når jeg bare får tid :)

I dag er det ukens kjekkeste dag, fredag, og jeg skal på en hyggelig venninnekveld Med godsaker i både glass og på fat. Det kjenner jeg skal bli kjekt, selv om jeg har mest lyst til å fyre i ovenen og gå i hi sånn som det regner og stormer ute. Men desto hyggeligere kan vi jo ha det inne.Dermed ønsker jeg dere alle en riktig

GOD HELG

Klem fra Lisemoren

17 kommentarer:

lavendel mio sa...

For en nydelig krans du har laget!
Og jeg er enig at hvitt, grønt og fattigmannsølv er lekkert i lag:)
Ha ei nydelig helg,klem:)

Landcharm sa...

Kjempefin krans. Kos deg med jentene i kveld.

Mitt hvite hus sa...

Heisan Lisemor...
skjønn krans du har laget... koselig med slikt små pyssling...
kos deg med jentene...


Klem Kerstin
PS: Sees vi på søndag..

Benedicte sa...

he he. Ser at du er kommet i julestemning.
kransen du har laget er nydelig.
ha en riktig god helg.

klem fra Benedicte

Lunalei ;-) sa...

Kransen var kjempe fin - og passet godt sammens med hvitt og sølv!
Håper du koser deg i kveld!!!
Ha en riktig fin helg!
Klem fra Lunalu

Henriette sa...

Må berre inom for å ønske god helg. Leeeeenge sidan eg har vore innom, men eg har ikkje hatt overskudd til verken bloggskriving, eller lesing, men satsar på bedre tider fram mot jul;) Likte sååå godt lysa dine. Brukte du verkeleg berre vanleg papir, og strauk på med matpapir over???? Kjempeflott!!!! No må eg berre klikke meg inn og legge att ein komentar på konkuransen din;)

ha ei flott helg.
Klem:0)

Torill sa...

Fin krans. Tyttebær bruker eg alltid litt av i juladekorasjonane mine, akkurat fordi den holder seg så fin og grønn. God helg.

Anne (Moseplassen) sa...

så fin den var!
jeg har tyttebærlyng i en utendørsdekorasjon og den har holdt seg fin i ukesvis den også, men seks uker inne er jo revolusjonært!

Anita fra hjerterommet sa...

Oj så vakker krans:) Har ikke tenkt at man kan bruke tyttebær grønt til dette, men det var virkelig dekorativt. Håper du hadde en hyggelig kveld i går. Ha en fortsatt fin helg!

liven sa...

Heisann Lisemoren!!
Håper du koste deg igår!!
Kjenner at det er deilig med noen rolige dager foran meg før travelheten setter inn neste uke også!!
Kjempekoselig krans dette.....du er så flink med slike kranser du!!
Kanskje jeg må prøve meg i helgen....tenkte å lage en buksbom krans til å ha ute!
Ha en fin lørdag....og kos deg:o)

Monica sa...

Hei på deg.
Skjønn krans du har laget, rene blomsterdekoratøren ja.

Kos deg i helgen.

ralfefarfars paradis sa...

Virkelig en nydelig krans- og vakker sammen med det andre du viser. Ønsker deg en god søndag!

Balke gård sa...

Å, det var jo kjempesmart!! SÅ fint og mye mindre vondt enn einekransene jeg holder på med - au;-) Klem, M

Anonym sa...

lekker krans.. så flink du er.

oline's skattekammer sa...

Hei, nok en gang, nydelig krans!! Og de fargene... Bedre blir det ikke på denne tiden! Håper at du koser deg masse nå fremover! Hisen hun med lakenskrekk! P.s. Har fulgt med på pepperkakehusvandalismen nede hos dere, utrolig at det går an, men heldigvis ser det ut som om at det ordner seg!

shabby chic og lavendel sa...

Hei,Lisemor.
Så koselig å besøke deg.Du har tatt noen praktfulle bilder. Eg berre elsker de blomster bildene.Og de lysene du har pyntet med bilder var kjempefine.Du burde absolutt melde deg på messer.Du er kjempeflink.Har forresten lagt meg til som følger.Her fant jeg mye inspirasjon.
Ha en strålende dag!

Trines Hus og Hage sa...

Hei Lisemoren
Du har vært inne på bloggen min og gitt meg GODE tips! Det er helt riktig som du skriver at jeg begynte innlegget på datoen som innlegget fikk, og forstsatte senere. Tusen tusen takk for hjelpen! Nå vet jeg hva jeg skal gjøre når jeg kommer borti lignende senere også.
Kransen av tyttebær var kjempefin og jeg fikk lyst til å lage en tilsvarende. Vet ikke av noe sted i nærheten med tyttebærlyng i nærheten, men finner jeg noe skal jeg sannelig plukke og lage krans!
Passet godt rundt en liten lysestake, og ja enig, særlig nå mot jul. Kos deg!
Klem Trine