fredag 25. desember 2009

Julefryd

Viser noen bilder fra mitt julepyntede hus mellom alle de kjekke familiebesøkene. I dag har vi hatt julefrokost her hos oss, og skal straks videre på julemiddag hos barnas farmor.


For noen deilige dager det er nå som alle har fri og kan kose seg sammen. I julepyntede hus full av glade barn, god mat, nye bøker, julesnop, julefilmer, spill, lek og til og med julesnø man kan brase i ute.
 Med masse besøk av og til kusiner og fettere, tanter og onkler, besteforeldre og venner. Julen er i sannhet en deilig tid. Håper alle har en fin julehøytid der ute.Dette er fra kjøkkenet. Jeg bare elsker min nye kjøkken hylle som vi snekret i høst. Den er genial til å sette fine ting oppå også. Særlig nå i julen. Nå kan dere sikkert se at blomstene mine også begynner å vokse seg til så jeg får en ekstra grønn gardin. Utenfor ser dere fuglerestauranten vår.Disse englene laget jeg i lunsjen på jobben en dag før jul, da det klødde i fingrene etter å julesysle litt. Kveldene strakk ikke til, he,he. Den lille julegranen plukket min svoger til meg da vi gikk tur i skogen med barna. Jeg turde ikke :)


Den skjønne julestjernen fikk jeg av min snille tante Grete, som også er en engel. I hvertfall like snill. Jeg fikk en hvit julestjerne av min greie kusine også, som vet at jeg er glad i hvitt. Jeg har holdt kjøkkenet helt hvitt i år, og det er blitt så fint. Min kusine leser bloggen min, og nå kan du se hvor fint blomsten passet her :) Tusen takk.

Jeg måtte jo selvsagt prøve disse sinkspannene med kongler og lys. Synes det var så vakkert. Pluss at det er så enkelt og raskt.Så er jeg så heldig at jeg har en engel som lager ting til meg i huset. Denne søte Lucia engelen har vi laget på juleverksted på jobben min. Da koste både små og store seg.


Neste gang skal dere få se min julepyntede stue, der det er mye rødt som råder. For til jul må også det røde med heer hos meg.

Klem fra Lisemoren


7 kommentarer:

liven sa...

Heisann Lisemoren!!
så flott i ditt julepyntede hus!!
Lekkert og hvitt!
Hos meg er det omvendt....rødt på kjøkkenet og nesten hvitt i stuen!!
kos deg med familiebesøk!
Her er ungdommene på vei ut døren etter middag....så nå venter en rolig kveld her i huset :o)

MariMaja sa...

Lekre bilder av nydelig pyntet hus!
Kose dere videre i julen;)

Monica sa...

så nydelig julepyntet hus du har. dekorativt med kongler og lys i sinkbøtte også så utrolig enkelt:) lekekrt med hvitt, rent og fint. likte veldig godt englene på det lille treet, er de hjemmelagede.? juleklem fra Monica

lavendel mio sa...

Hei!
Så nydelig pyntet det er hos deg!
God jul fortsatt,klem Hanne

Kjolesnekkern sa...

God Jul! Helt fantastisk1!1 klem, Marianne

Merethe sa...

Lekkert pyntet hus har du:) Ønsker deg en fortsatt nydelig romjul. Søte engler du har laget. :)klem

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Nydelige og stemningsfulle bilder.
Ja nå koser vi oss med familie, julegodt og alle de nye tingene vi har fått. Herligheten så godt vi har det;)

Er innom for å ønske deg en skjønn romjulstid.
Stor juleklem fra meg:)