mandag 12. oktober 2009

En rolig stund for meg selv


I dag skinte solen helt inn på kjøkkenet mitt igjen. Det var så deilig. Det har vært praktfullt vær noen dager nå, og for en lykke etter måneder med regn. Deilig.
Jeg har ikke hatt så mye kapasitet til å blogge i det siste, og kjenner at jeg har savnet det. Men helt unna har jeg jo ikke holdt meg, jeg har skummet litt inne hos dere andre om kveldene, og koser meg veldig med det også. Jammen er det mye fint å både se og lese her.

I går fikk vi foreldremøtet på jobben unna, og det var veldig kjekt. Det er også godt når det er unnagjort, for det krever både mye forberedelser og innsats før det er vel i havn.
I dag har jeg vært på tur med barna i det fine været og nikost meg. Jeg er uendelig takknemlig for at jeg har en jobb som lar meg være masse ute. Tenk om jeg måtte sittet inne og sett ut på solen når den endelig bestemte seg for å skinne, skrekk og gru, det hadde vært krise.
Jeg har fått gjort masse i hagen også disse nydelige dagene, og det trengtes.
Nå er jeg veldig i tvil om jeg skal tørre å fortsette å sykle, det begynner å bli glatt. Har allerede hatt en del nattefrost. Så det spørs om jeg ikke må trimme på andre måter fremover. Vi får se, jeg er ikke glad i å trimme, men motiverende trimforslag mottas med takk.
Klem fra Lisemoren

3 kommentarer:

liven sa...

Heisann Lisemoren!!
Godt når ting er unnagjort ja....og det er det hos oss også heldigvis!
Ja vi er heldige med en slik jobb på så nydelige saker....men kom igjen når det regner og sludder ute!!
Ikke mange som misunner oss da nei.....
siden du ikke er så glad i trim anbefaler jeg deg å gå til jobb!! Om det ikke blir for langt da....
er glad i å trimme jeg og er bl.a veldig glad i å gå tur....raskt!!!

ha en fin torsdag:o)

Merethe sa...

Det er skikkelig godt med denne høstsola som skinner om dagen. Håper den gjør det lenge. Da blir ikke vinteren så lang. :)
Angående trimming, jeg gikk til jobben. Det er akkurat passe langt og friskt og godt på morgenkvisten. Ellers så finnes det mange andre treningsformer som kanskje passer deg. Jeg trente litt pilates og synes det var noe som passet for meg. Rolig,ikke noe stress. Det kan man også terne hjemme når øvelser er lært. :)

oline's skattekammer sa...

Hei igjen, er nok litt sløv enda, det var først idag at jeg fikk med meg at du hadde et nytt innlegg! Jaja. Ja det gjelder så absolutt å nyte de dagene som er fine! I dag har det bøttet ned igjen. Har igjen endel ute enda, men håper fremdeles på litt finvær! Litt skummelt med den syklinga når det er fare for is, vær forsiktig! Kan nok ikke gi deg noen treningstips, litt dårlig på det jeg da, men trimmer masse de ukene jeg jobber! Ha en fin torsdagskveld!