fredag 21. mai 2010

Rekkverket til den nye terrassen er på plass

Hei igjen, og vel overstått 17 mai. Det var gledelig at vi var så heldig med været, her fikk vi luftet bunadene våre.  Det er jo alltid stas.

Her ser dere rekkverket som er kommet på plass på den nye terrassen vår på hytten. 
Vi har valgt et som ikke stjeler utsikten, og jeg kjenner at dette ble bra.

Der rekkverket mangler, kommer det en trapp opp. Den er vi ikke helt ferdig med, men planen er en god trapp som skal lede ned til stien mot parkeringsplassen. På hver side skal jeg lage noen store og generøse staudebed. Jeg viser det nok etterhvert som det blir klart.

En fin duk og noen lekre puter her så begynner det å ligne på noe. Jeg er på full jakt etter gamle benker jeg kan male også, det vil jeg ha her.


Aller helst ville jeg hatt treassen sånn, uten rekkverk. Men det ble nedstemt. Det er jo selvsagt leit hvis noen detter utfor også, det er ikke så høyt, men høyt nok til å slå seg.  

Ellers er det ikke akkurat tett mellom innleggene mine for tiden. Men det kommer da noen drypp innimellom.
Med en mann som jobber alt for mye om kveldene, og to barn som begynner å bli store (og skal være med på noe hele tiden), så blir det ikke mye tid til mine egne ting. Særlig nå som jeg har begynt som håndtverker på hytten også (smiler).

 Jeg vil jo gjerne fullføre det jeg begynner på, og jeg har en tendens til å sette i gang flere prosjekter samtidig. Så siden jeg ikke satte opp rekkverket selv, begynte jeg å male inne. Det er litt kaos akkurat nå, men det blir nok bra til slutt.


Klem fra Lisemoren

8 kommentarer:

Monica sa...

Hei på deg.
Her i huset fikk vi også luftet bunadene ;)
Rekkverket ditt på terrassen ble kjempefint, og skjemmer ikke for den vakre utsikten.
Her i huset har jeg også en mann som jobber mye, både sent og tidlig - og helger med, så det er travle dager når barna skal følges opp.
Tusen takk for ord hos meg, ønsker deg en riktig flott pinsehelg - vi satser på at vi får litt sol også :)

IngunnBW sa...

Så nydelig gjerde dere har valgt, veldig lurt å tenke på at man skal se utsikten gjennom plankene. Dette ble kjempefint!

Merethe sa...

Så flott det ble med et slikt rekkverk. Har dere bygget det selv eller kjøpt slike ferdige? AT du koser deg med hytteprosjektet er ikke vanskelig å se :) God fortsetning. klem fra Merethe

My home is my Castle sa...

Tusen takk for tipsene du kom med til Cosmosen min :)
Den høres utrolig flott ut og jeg håper jeg får den til ;)
Nyydelig utsikt fra hytta !!!

Ha en fin pinse videre :)
Klem,Kari

Lunalei ;-) sa...

Hei på deg! Så fint det ble med rekkverket på terrassen. Jeg skjønner at du aller helst ville vært uten - for FOR en utsikt!!! Men det ble jo fint lell, siden dere har valt et som en kan se igjennom!!
Håper du stor koser deg i pinsen!
Stor klem fra Lunalu

AG sa...

Tusen takk for gratulasjoner:)
Synes det ble kjempefint med rekkverk på terrassen. Dette stjeler jo ikke utsikten og jeg synes det var kjempestilig!
Ha en finfin kveld!
Klem AG

Monica fra Koseleg sa...

Dette ser jo kjempeflott ut- for en nydelig utsikt! Jeg har koset meg inne på bloggen din en hel stund nå- sett på bilder fra den frodige hagen. Kommer nok snart tilbake for å hente mer inspirasjon- skulle gjerne hatt det like frodig i min hage! Ta gjerne en titt innom bloggen min http://koseleg.no

Roses & Angels sa...

Tack snälla. Kul att du vill vara med i min tävling. Hoppas att du vinner nu då :-) Ha en fin kväll. Ska kika lite mera på din fina blogg. Kram