onsdag 26. mai 2010

Lykter

Hei alle sammen

Etter at jeg "begynte i byggebransjen" har jeg vært mye innom obs-byggvarehandel. Jeg har kjøpt alt mulig der, maling, skruer, verktøy og jeg vet ikke hva. Det eneste jeg ikke kjøper der er materialer, for det får jeg den lokale trelasthandelen til å levere rett på hytta.

Tidligere når vi var innom byggvarebutikker syntes jeg mannen min brukte en evighet. (Det blir sikkert omtrent det samme som med meg når jeg entrer en interiørbutikk). Men nå harjeg virkelig begynt å sette pris på denne typen butikker. Særlig nå som hagemarkedene er kommet på plass også. De korter virkelig tiden når jeg venter på at de skal rope opp mitt kønummer. Det er viktig å kombinere det behagelige med det nyttige vet dere.   
Sist jeg ventet på at de blandet malingen jeg skal ha på kjøkkenskapene, fant jeg disse lyktene på tilbud. Alle tre fikk jeg for 200,- Det syntes jeg var mistenkelig billig, men obs- mannen bekreftet at de ikke kostet mer og fant villig frem en eske med lyktene godt innpakket til meg. 

Desverre kjente ikke jeg min besøkesestid, for jeg skulle selvfølgelig kjøpt mer enn et sett. Men da jeg kom tilbake uken etter var de utsolgt, for da var både lykter og skiltet med prisen borte. Tomt! Sukk!
Men disse ble iallefall fine og de skal få være her på hytten.

Kos dere i våren, her håper vi på litt sommervarme snart. Men nå blomstrer i hvertfall kirsebær og plummetrær.

Klem fra Lisemoren

14 kommentarer:

Kristin sa...

Det var nok et kupp ja for det er flotte lykter! Ja, viktig å kombinere det litt slitsomme med noe litt mere lystbetont...! Utrolig viktig for mental-hygienen faktisk!


Kristin, Akeleiegården.

Millygarden sa...

Åh vilken vacker utsikt du har ifrån altandäcket!Dina lycktor kommer lysa upp dom mörka sommarnätterna på ett ljuvligt!

kram Marina

Lunalei ;-) sa...

Tre for 200....det var jo et skikkelig røverkjøp!!! De var kjempe fine - synd de var utsolgt da!!!!
Ha en fin kveld!
Klem fra Lunalu

Anita fra hjerterommet sa...

virkelig et kupp, lekre var de. Så fin verandaen din blir, gøy da at du har gjort så mye selv:))

liven sa...

Kjempefine lykter Lisemoren....og lett å angre senere!!
Så fint det blir på terrassen og så kjekt med rekkverk som ikke stenger for utsikten!!

Ønsker deg fine soldager :o)

Monica fra Koseleg sa...

Et kupp spør du meg- og latterlig billig. Jeg er også veldig glad i lykter- og har flere stående på verandaen. Nylig kjøpte jeg også en oljelampe (taklampe) som jeg planlegger å henge over bordet i bakgårdshagen...

Mitt hvite hus sa...

Jammen er du er flink dame...snekrer og ordner...

fine lykter du fant deg..passer perfekt på den fine terassen..og den utsikten er nydelig... et sted å finne roen dette...

ha enoen fine dager...

klem O=)

Karna sa...

Sender du over slikt rekkeverk til meg...hadde passet ypperlig hos meg også....Så fint dere har fått det, og en nydelig sted dere har...kos deg på terrassen i helgen!

Randi sa...

wow...det var jo ett kupp og så utrlolig flotte de var!! obs har masse gode tilbud de:-))

håper helgen din blir fin

Merethe sa...

Oi så flotte lyslykter til en billig penge. Dere har fått dere en skikkelig flott terasse ved hytta. Å som jeg gleder meg til at vår terasse utenfor hobbyhuset står ferdig. En stund til enda det. GOd helg. Klem Merethe

Vivishagerom sa...

Flotte lykter og får en super utsikt utover vannet.
Ønsker deg en flott hagehelg og jeg håper vi får sommervarmen snart.

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Oi, det var eit kupp ja! :) Så lekre dei lyktene er! :) Kjekt å brenne stearinlys om sommerkveldene.. :) Sitte ute og berre nyte stillheita.. :) Synd dei vart så fort utsolgt!

Det er rart å tenke på at det er straks juni.. siden det er såå lite varmt endå.. Håper det snart snur om, slik at vi får sol og varme dag på dag :) DET hadde gjort seg! (ok, og kanskje litt regn om natta da ;)

Vel, ha ei super helg! Nyt den!

Godklem til deg! :)

Anne (Moseplassen) sa...

søte lykter, og praktisk :)
Veit du hva som er kjedeligere enn byggevarehandler? Trelasthandel.. sånn ren trelasthandel. Det er kjedelig det, om du ikke er den som skal plukke ut, men bare er med. Også er det kaldt der attpå. (om vinteren da) brrr.... ;)

Henriette sa...

Nydelege lykter, og så greit at dei er i tre. Har kjøpt i metall og dei rustar villig vekk her på veatlandet......Neste gong vert det trelykter;)

Ha ei flott helg.
Klem♥