fredag 9. juli 2010

Hva ønsker du deg dersom du ser en gjøk ?

Hei alle sammen.

I går, på tur, så vi noe min søster er overbevist om at var en gjøk. Jeg vet ikke, dessverre er jeg ikke så bevandret i fuglearter, men en fugl fløy iallefall rundt oss i skogen. Se ! Der er den igjen, ropte min søster henrykt. Det er en gjøk !
Fort, svarte jeg, vi kan ønske oss noe når den er rett over oss ! ønsk deg noe !

Som på komando ropte vi begge helt i kor, uten at det var avtalt eller den ene visste hva den andre ville ønske seg : SOL !  SOL ! SOL !  Og sommer !  Dersom det var en gjøk kan vi bare håpe at det virket folkens, den fløy iallefall rett over oss.

For det er ikke akkurat noe sommervarme for tiden, selv om regnet heldigvis har gitt seg.
Og hva er det egentlig med all denne vinden som suser rundt hushjørnene også ? Det er jo rett før jeg må spikre staudene oppetter veggen ! Før de bokstavligtalt blir tatt av vinden. Jeg kan ikke huske at det blåste slike isvinder om somrene heller. Jeg merker at jeg begynner å bli skikkelig utålmodig nå, hvor blir sommervarmen av ?
Uansett nytter det jo ikke å klage. Jeg har fått gjort litt av hvert også jeg, den tiden jeg egentlig ville brukt ute i hagen. Ikke så galt at det ikke er godt for noe annet. Dessuten øver jeg meg på å lage bildecollager. Koselig å bla litt i arkivene også. Som dere ser på bildene i dag, det er vakkert selv om det regner også.

Så gjenstår det å se hva som kommer ut av ønsket vårt til gjøken. Jeg sa SYDENSOMMER inni meg også, for sikerhets skyld, for det var visst noe om at det man ønsket seg skulle være hemmelig.

Hva ville du ønsket deg dersom du kunne få et ønske oppfylt ?


Klem Lisemoren

6 kommentarer:

RoseSommer sa...

Hva jeg kunne ønske meg av alt i verden akkurat nå?? At de to skjæreungene som vekker oss kl 5 hver bidige morgen skulle dø en stille, naturlig død av en medfødt hjertefeil.

Og etterpå ønsker jeg meg lange, late, og stille dager i hengekøya.....

lavendel mio sa...

Hei!
Solen har ikke akkurat slitt seg ut på oss i sommer:)
Heldigvis er det 20 grader, akkurat nå sitter jeg i hagestuen og koser meg mens far og de 2 største er på konsert:)
Så mange nydelige innlegg siden sist jeg var hos deg...nå la jeg meg til som følger så jeg ikke går glipp av noe:) Sukk, for en nydelig hytte dere har, så mange fine detaljer, ønsker meg et lite gammelt sommerhus ( håper gjøken kommer snart :)
Ha en nydelig helg, klem Hanne

Hulda sa...

Så nydelige bilder! Herlig bilde av bordet og stolene. Mmm, du har det flott i hagen! Artig med den gjøken. Håper du får ønske ditt oppfylt. :)

liven sa...

Heisannn!!!
Helgen har nå vært bra Lisemoren....så du fikk nå litt oppfyllt:o)
Nydelige bilder hos deg!!
Ønsker deg fine sommerdager...her er det jobb en uke til!!!

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Jatakk til sydensommer :) hehe. Men det eg ønsker meg aller mest akkurat no, er nok å komme i gang med husbygginga. Ting tar så tid, at eg begynner å bli skikkelig lei av kommunen, som berre diller.. Dei lover ting, og så drar dei på ferie i steden.. sukk. Men sol og varme hadde jo også vert eit fint ønske da :)
Håper du får sydensommeren din :) Ønsker deg varme dagar! Nyt det!

Godklem

Randi sa...

Ja, fy søren..! vi har hatt 1 dag vi....tror sommeren forsvant i aske skya fra Island jeg!
Men som du sier, lite en kan gjøre med det.
Får ut å se om jeg finner en gjøk jeg også...ønsker meg sol og sommer!

Ha en fin kveld