tirsdag 27. juli 2010

Hytteliv

Det er så deilig med sommer og sol (Ihvertfall når solen vil, da, og nå har den faktisk vært fremme et par dager) etter en heller laber sommer værmessig. Men man får mye gjort når været er dårlig.
Stuen på hytten begynner å bli ferdig oppusset nå. Vi har malt hele våren, som jeg tidligere har fortalt, og kunnet nyte resultatet nå i sommer. Men det gjenstår ennå litt å gjøre.


Koselig med sommerkvelder, men jammen begynner det å bli mørkt om kveldene igjen. Det er litt koselig også. På med en film, frem med et spill eller en god bok.


Utsikten blir jeg heller aldri lei. Den nye terrassen utenfor har fått svingt seg med masse grillgjester også. Veldig kjekt. Ungene har badet nedi badeviken flere ganger for dagen uansett vær, og vi andre griller like trassig. Men vi har ikke vært så mye på hytten som vi opprinnelig hadde tenkt. Vi har rett og slett vært litt vær flyktninger. Noen ganger blir man jo nødt til å kjøre etter solen.

Her er kjøkkendelen, det er åpen løsning på htten vår, noe vi er veldig fornøyd med.

Sofaene er nye, og det er et valg vi er veldig fornøyde med. Her har jeg lagt pledd over dem fordi ungene kommer løpende på bare ben rett fra marken.

Her ser dere litt av kjøkkenet. Det har jeg vist før.
Fortsatt god sommer alle sammen.

Klem fra Lisemoren

4 kommentarer:

Ingrid sa...

Så utrolig idyllisk og koselig innredret hytte! :) Skjønner at det går an å nyte sommeren der ja!! :)

liven sa...

Hei Lisemoren!!
så koselig det er på hytten din....og skjønner godt at du nyter å være her!!
Så deilig å være med sjøen...men avogtil blir man lei været ja!!
Ønsker deg en fortsatt fin sommer og kos deg :o)

Monica sa...

Hei på deg.
Så koselig, skjønner at du nyter sommerdagene her. Vi vestlendinger må grille og bade på trass..., er ikke bortskjemt med pent vær vi nei.
Ønsker deg en fortsatt fin sommer.

Selskabsdamen sa...

Flott blogg, og jeg har tillatt meg å bruke et av dine bilder og linken til din blogg på min blogg: www.selskabelig.no