tirsdag 3. august 2010

Deilige late feriedager

Hei alle sammen.

Her har hverdagen innhentet oss igjen nå. Jeg må bare innrømme at jeg syntes ferieukene fløy, og jeg var overhodet ikke klar for jobb og hverdag ennå, men det er rart med det. Det var faktisk utrolig godt å komme tilbake på jobb og i vanlig gjenge igjen. Kjekt å treffe alle de små englene også. Kanskje vi trenger å bli minnet litt på hvor heldige vi er, vi som har en jobb vi trives godt med ?Jeg har vært så og si helt uten internett hele ferien (og det var ikke meningen, men teknikken var rett og slett ikke med meg, eller var det tålmodighetetn ? :)  Jeg fikk i hvertfall ikke til å blogge med mobilen fra hytten) og har derfor ikke kunnet lese eller kommentere hos dere andre, men nå skal jeg ta runden og lese meg opp litt.

Pluss kose meg fremover med å blogge fra hus, hage og hytte. Jeg har sett at de fleste av dere bloggere klarer å være i forkant, men det er rett og slett ikke mulig for meg, jeg må derfor rett og slett vise bilder litt hulter til bulter og utenfor sesong. Men det er jo koselig det også :)For en fryd det er å dekke et langbord på terrassen på hytten en slik godværdsdag som denne, som vi hadde i ferien vår. Men jammen måtte vi vente på solen og godværet i år. På fire uker har jeg hatt bikini på meg tre ganger. Men pytt, pytt. Jeg er heldigvis ute hver dag året rundt, og slipper å sitte inne når solen og varmen er her. Det er en god trøst.    


Alle vestlendinger, særlig oss Bergensere, vet at når solen endelig skinner blir det fest. Hos meg blir det da god mat, masse is og et obligatorisk bad eller en rotur etterpå. Ingen unger trenger å legge seg før de vil, for det er tross alt viktig å få litt sol på kroppen. Lagrene må fylles til vinteren. Dette praktiserer vi både mai og juni også, selv når det er skole dagen etter.

Denne dagen hadde min kjære bursdag og vi fikk hele familien på besøk på hytten. Det er så kjekt å kunne samles sånn, vi gjør det hver eneste sommer. Merkelig nok er det alltid fint vær, for det hadde ikke vært enkelt å få plass til alle inne i den lille hytten :) 
Håper dere andre også koser dere masse både med ferie og jobb.

Klem fra Lisemoren

7 kommentarer:

Benedicte sa...

så koseligt å høre fra deg igjen.
håper at du har hatt en fin ferie,
og så får du gi en lyd neste gang du er på hytten, så kan vi kommer på besøk :-)

Christina Mari sa...

Koselige bilder du viser. Flott at du har hatt en fin ferie. Men de ukene de går altfor fort. Enig med deg.
Ha en vidre fin kveld.
Klem Christina

RoseSommer sa...

Så flott terrasse dere har. Koselige stunder der som dere kan tenke på og glede dere over hele vinteren. Til neste sommer :-)

Anne (Moseplassen) sa...

herlige bilder :)
Koselig å høre fra deg igjen!

Mitt hvite hus sa...

Heisan

velkommen ... kjekt å ha deg her igjen... det er flere som følte at man ikke helt var klar for hverdagen... men den kommer enten man vil eller ei...

nå ser jeg litt frem til hsøten faktisk...

så fine bilder..og for en terasse dere har... plass til mange der..

klemmer =)

Lisemoren sa...

Klart det Benedicte:)

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Hei :)

Ja, trur ikkje det er den beste sommar vi har hatt i år. Her i Sogn har det også vert mykje likt vær som i Bergen. Og alle trudde det skulle bli den knallsommeren etter denne lange kalde vinteren. ufff.. føler meg ikkje klar for ein til slik vinter. hehe :) Men rart nok, vinteren kjem uansett om ein er klar eller ikkje :) Eg er vertfall glad for dei solglimta vi såg inni mellom, dei fekk det til å bli fest ja :) Håper sommeren din har vert super :) Ser ut som dere hadde ein nydelig dag vertfall! Koslige bilder :)

Godklem :)