tirsdag 31. august 2010

Tur til Århus

Hei alle sammen.

Jeg skal snart på studietur til Danmark, med jobben min. I den forbindelse har vi fått til en ekstra dag, en hel dag, med shopping i Åhus etter at kursene er over.
Da er det ingen andre som kan kreve oppmerksomheten min,
 ingen hus som skal ryddes, barn som skal kjøres steder eller andre ting som krever meg.  Det er kun meg og kortet mitt i mange timer, yoho :)

Derfor lurer jeg på om det er noen som har noen gode tips til lure butikker jeg bør oppsøke. Eller andre ting det er verdt å se. Er det for eksempel noen fine park eller hageanlegg der? Interiørbutikker i Danmark pleier jo å være vel verdt et besøk.
Jeg skal selvsagt google litt rundt selv også, men tar gjerne imot tips fra de av dere som er kjent. Vi skal være der en lørdag, og jeg aner heller ingenting om åpningstider, men regner med at jeg får gjort litt. Det er jo deilig å være norsk i Danmark :)

Jeg har gruet meg litt til å dra fra barna mine så lenge, det blir rart å ikke ha dem rundt seg. Samtidig har jeg holdt skansen her hjemme i alle år, mens far i huset reiser bort rett som det er. Så det blir jo litt deilig også å komme seg bort litt for seg selv.
 Tror de kan ha godt av å savne meg litt her hjemme :)

Men ennå er det noen uker til jeg skal dra. Så har noen av dere tips blir jeg glad.
Ha en fin dag

Klem fra Lisemoren

4 kommentarer:

Merethe sa...

Spennende med tur "alene" Jeg har nok ingen forslag å komme med når det gjelder butikker og slikt der borte. Vakre bilder du har tatt.Her kjennes det tydelig at det nærmer seg høsten. Så nå pakker vi bort krukker og hagepynt. I morgen håper jeg på sol så jeg kan vaske krukker og potter så det er ferdig til neste vår. Kjenner jeg gleder meg til hobbytid og innekos også. :) Ønsker deg en fin fin kveld. Klem Merethe

Mitt hvite hus sa...

Dette høres ut som en perfekt husmorferie...

du skal se det blir en deilig avkobling...og at de hjemme klarer seg fint...

har desverre ikke så mange tips til deg... men det får du nok av noen her ute..

klemmer =)

Lunalei ;-) sa...

Åh, så fine bilder!!!
Jeg har ikke vært i Århus, og har ingen tips å komme med. Det måtte i såfall være å nyte i fulle drag å få en liten "alene"tur. Ungene har ikke vondt av at mamma er borte noen dager!
Og du har godt av å være Lisedama ei lita stund!!! ;-)
Du får kose deg med å google på nettet!!!
Klem fra Lunalu

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Så gøy! :) Håper du finner mange lekre butikker og mykje fint :)Sjølv har eg aldri vert i Danmark så kan ikkje heilt hjelpe deg der, men eg kom over ei nettside som kanskje kan vere litt til hjelp? http://interiorbutikker.blogspot.com/ :) Der står vertfall dei danske nettbutikkene, og mange nettbutikker har jo også ein fysisk butikk :) Lykke til :)

Godklem til deg :)