torsdag 19. april 2012

Heklearbeid


Nå i påsken heklet jeg ganske mye om kveldene. Jeg fikk virkelig ånden over meg og da er det bare å slå til. Jeg liker så godt å hekle når jeg ser på tv. Påskekrimmen må jeg alltid ha med meg, selv om jeg ikke er like begeistret for alt som sendes.  


I år var det virkelig en skummel påskekrim også, da jeg så whitechapel heklet jeg bare fortere og fortere jo skumlere det ble. Slikt blir det ferdige bunadsett av. Men jeg ble likevel aldri noen stor fan av denne serien.

Så da Lewis begynte litt lenger ut i påsken hadde jeg kjempehøye forventninger. Men jeg vet ikke jeg, syntes det ble fryktelig langtekkelig hele greia. Kanskje det bare er jeg som forventet meg noe ala Midsomer Murders. Jeg liker kombinasjonen av nydelige hus, nydelige hager, veldig lite blodige detaljer og et spennende plott der jeg virkelig prøver å gjette hvem morderen er.

Den gode nyheten er at uansett er jeg kjempefornøyd med at jeg har fått heklet såpass mye. Arbeidet er ikke hverken vasket eller strøket, det blir mye mye penere da. Skal prøve å ta bilder av et helt sett en annen gang, når jeg bare får festet trådene. Men jeg synes det er vakkert lell jeg.

Alltid når jeg ser fint håndarbeid må jeg ta det opp og klappe litt på det. Nyte synet litt om dere skjønner hva jeg mener.


Ønsker alle en god dag videre.

6 kommentarer:

liven sa...

Nydelig heklearbeid...jammen er du flink Lisemoren :)

Hulda sa...

Enig med deg ang. påskekrimmen. Whitechapel var best, det andre ble for langtekkelig.. Du har iallefall fått laget noe nydelig mens du så på krimmen. Vakker blonde!

RoseSommer sa...

Jeg ble også redd av Whitechapel, og synes den nevrotiske sjefen var rar. Så ga opp den serien. Men hager og hus i UK er moro å se, uansett serie.

Fint heklearbeid, men du; jeg vet ikke hva bunadsett er? Er det til din lokale bunad? Beklager hvis jeg spør dumt. Men du viser bilde senere, som du sa, så da skjønner jeg det kanskje allikevel.

Nina`s hverdagsliv sa...

Nydeligt heklearbeid :) Du er utrolig flink :)

Mine og meg! sa...

Du verden så fint du hekler!
Helt nydelig, og til hvit bunadskjorte blir det nok helt perfekt. (Ser på bildet hos deg..)
Koselig å titte inn til deg,... jeg er inne hver gang du legger ut noe, men er IKKE flink til å kommentere... beklager det.

Ha en fin søndag!

Vivishagerom sa...

Her var det virkelig vakkert dekket! Jeg skal også ha konfirmasjon i mai, og gleder meg allerede til å dekke bordet!