tirsdag 21. juli 2009

velgjørende regn

For en fantastisk fin sommer vi har hatt så langt her i Bergen. Vel var juni kald, faktisk iskald, men solen skinte uavlatelig så og si hele måneden. Nå er vi allerede langt inni juli, og det har vært så tørt så tørt. En og annen bye har ikke gjort så mye fra eller til for hagen.

Så endelig på lørdag kom det en skikkelig rotbløyte her i Bergen. Det er nesten pussig å skrive dette, for jeg har aldri noensinne savnet regnet før. Men hadde det ikke kommet nå tror jeg hagen hadde slitt kraftig her hos oss..


Så får vi bare håpe at det stopper når hagen har fått sitt. Etter sigende skal det i hvertfall regne til tirsdag. Det hender jo en bye varer i flere måneder også, sukk, så en må være forsiktig med hva en ønsker seg. Men jeg er evig optimist, og nå er det bare å krysse fingrene for mere sommer


Sommerhilsen fra Lisemoren

11 kommentarer:

prinsesselinn sa...

¨å så fine bilder av søte blomster.
deilig med litt regn innimellom, da blir iallfall plantene glad,
ha en nydelig uke,.

Merethe sa...

Her har vi hatt stabilt regn nesten hver dag siden tropevarmen forsvant i førsten av juli. Men vi får bare godta det været som er for det er ingen ting å gjøre med.:) Det blir innesysler i stede og noen turer med vovsen i regnværet. Noe hun ikke liker så godt når det regner. :) Ha en fortsatt fin sommer. klem

lavendel mio sa...

Nydelige bilder av rosene i baljen:)
Det har regnet i bøtter og spann her i over en uke, men det kan vi ikke bruke så mye energi på...Nok å finne på inne:)
Go kveld,klem:)

Lunalei ;-) sa...

Nydelige bilder av fine blomster i balje! Så bra at det kom regn til slutt - nå får vi bare satse på at det bare varer i noen dager.... :-)
Sommerklem fra Lunalu

Anne-Berit sa...

Kjempefine bilder du har tatt.Har hatt regn her vi er også,men det er lovet bedre til i morgen.Får håpe det stemmer.Men det er klart regnet gjør godt når det er så tørt som det har vært i det siste.
Ha en fin sommer videre!

liven sa...

Så søte bilder Lisemoren:o)
Ja hagen hadde nok godt av regn men nå er det nok hva?
Jeg vil jobbe ute!!

ha en fin dag:o)

Anne (Moseplassen) sa...

Her har det nå småregnet i tre uker, så jeg kan i grunnen styre min begeistring.. ;)

Men du, jeg ser at du har lenke til den gamle blogspotbloggen min i sidefeltet, ikke til den nye (moseplassen.com)
Jeg ville satt stor pris på om du kunne oppdatere lenken, eller om du ikke lenger synes bloggen er intressant å lese sletter lenken. Beklager ekstrajobben og på forhånd takk for innsatsen :)

AnneKa sa...

Vi hadde to dråper regn igår ellers begynner det å bli en stund siden sist. Skulle ønske vi kunne fått en skikkelig skur og så sol igjen :-) Nydelig bilder!!!

Lisemoren sa...

Hei Anne, du har helt rett, jeg burde ordnet linken til bloggen din, som jeg fremdeles er veldig begeistret for og innom hele tiden, og jg prøver og prøver. Problemet er at jeg ikke er så teknisk som det kan virke, og trenger litt hjelp, for jeg får det ikke til. Jeg håper imidlertid å være på samme sted i landet som min hjelpende engel om ikke alt for lenge, og da er det håp. Så bare ønsk meg tvi tvi. Jeg er jo bare nødt til å lære meg det en gang for alle.

Lisemoren sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Mitt hvite hus sa...

Heisan O=)


Ja godt med litt rehn bare det ikke blir for mye av det...hihihi... her går det i klesvaks og rydding etter ferien...
En deilig tur i Skåne...
Håper du koser dge...
Klem Kerstin