onsdag 28. april 2010

selvsnekret kasse til hagen

Hei alle sammen. Tusen takk for alle de skjønne kommentarene om plantebordet mitt. De varmet mitt hjerte.

Denne sommeren vil jeg ha kasser med blomster i alle veier i Lisemorhaven. Jeg synes det er så lekkert, og har sett masse forskjellige varianter rundt om på bloggene. Da jeg nå la terrasse på hytten tok jeg vare på alt småkappet som vi ikke kunne bruke, og før jeg dro hjem snekret jeg denne kassen.

Jeg ble litt irritert på meg selv da jeg var ferdig, for jeg synes det hadde vært finere med endestykkene inni langsidene, og ikke slik de er nå, hvor de synes. Men jeg glemte det hele i farten da jeg snekret. 

 Det er akkurat som når jeg syr, durer avgårde og plutselig har jeg sydd retten inn på vrangen og må ta opp. Men dette tok jeg ikke opp igjen, der går grensen. Tror den skal bli ganske flott likevel når den blir fylt med pelargoniumer.
Engelen var straks med på tanken, og plukket en diger bukett med påskeliljer (vokser overalt her ute) som hun holdt oppi kassen. Slik at vi kunne få et begynnenede bilde av hvordan det kan se ut med blomster oppi (smiler)

Jeg har nok materialer til mange flere, og de skal få litt forskjellige størrelser.

Jeg er litt usikker på om jeg skal beise den mørkebrun, det synes jeg er ganske stilig. Men samtidig synes jeg at hvit, litt malingslitt look er stilig. Uansett skal jeg lage stempel og trykke noe i skrift på sidene.

Hva ville dere gjort ?

8 kommentarer:

Sjova sa...

Fine kasser, så handy du er:-)Lurt å lage dei sjølv. Litt slitt kvitt er jo flott, elles meiner eg litt sånn verbitt grå/sylvgrå kan vere stilig...Lukke til du:-)

IngunnBW sa...

Du er så flink! Synes den ble kjempefin jeg :) Det blir lekkert med pelliser i! Jeg er veldig glad i slitt, naturlig treverk og ville ikke gjort med den føø den fikk sin naturlige grå patina. Da ville jeg satt den inn med klar beis. Men det er meg ;) De må jo passe inn i miljøet forøvrig

Merethe sa...

Smaken er jo så forskjellig. Jeg synes også den grå værbitte utseende er flott. Men også hvit,slitt...Det viktigste er at du selv blir fornøyd :)

Hilde sa...

Stilig kasse! Mal den hvit først - om du angrer kan du jo endere til brun - litt mer komplisert i omvendt rekkefølge - eller la den være og se det an... De vil jo endre helt karakter med blomster oppi, og det kommer jo an på hvordan de smelter inn i det miljøet de skal plasseres i...

Jeg har kjøpt meg en rekke pelargoniaer til 20 kr stykker, så nå skal de plantes og tilvennes utelivet... I morgen er det store planteprosjektet i gang...
Skjønt vårvær i dag har inspirert meg!

Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min - det varmer
HIlde

Unknown sa...

Så fin kasse! Kjempelurt og bruke resteplank sånn... hadde jeg aldri kommet på:o)) men hvem sier at vi damer ikke kan snekre en blomsterkasse ♥ Med trykk på sidene blir den nok rålekker, gjerne noen i hvitt og, så er de sikkert enda finere neste år når de har fått litt slitasje:o))

Flink er du, og takk for tipset!

Klem LIne

Guttemamma sa...

Hei du og takk for koselige ord hos meg!! Jeg liker både brunt og hvitt...så jeg vet ikke hva jeg ville gjort faktisk. Men kassen er kjempeflott!!
klem

Trinola sa...

Så fine kasser ;o)
Du er jo den snekkern-----
Pellisan trives nok bra nedi her ja ;o)) Mine Pellisa fra ifjor har overlevd og har allerede blitt kjæmpestore .Bare varmen som mangler her nu :D God første mai helg ---------

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Åh, så flink du er! :) Kjempelurt å lage kasser sjølv :) Eg trur eg ville malt dei malingslitte.. No sist når eg malte ting, vart det meste kvitt ;-) Tok for meg alt eg såg innen rekkevidde :) Vart kjempeflott! :) Gleder meg til å sjå korleis dei blir med skrift og alt :)
Dei blir nok kjempelekre med blomster oppi! :) Kanskje eg må hinte litt til min mann også.. ;-) Han sitter her ved siden av og har nettopp lagt merket til overskifta di :) Passer utmerket! :)

Ønsker deg ein herlig maidag :) Håper sola skinner på deg i dag min venn :)

Godklem!! :)