tirsdag 6. desember 2011

Hei alle sammen

Vel så begynte det å lave ned utenfor. Småfuglene har trange kår her hos oss for tiden, men nå må vi bare ta oss sammen og få ut mat til dem. Jeg pleier å feste en julesløyfe på fuglemateren også jeg. Igjen, den julepyntingen jeg foretar meg er som regel av det raske slaget

Så gjenstår det å se hvor lenge snøen ligger denne gangen. 


Fortsatt god uke ønskes alle. 

Klem fra Lisemoren 

4 kommentarer:

liven sa...

Heisann

Vil gjerne ha hvit jul,,,,men det er nok for tidlig å håpe!

Ønsker deg en fin onsdag Lisemoren :o)

Merethe sa...

Hei på deg :) Vi har også fått snø...herlig vakkert ute nå. Småfuglene må vi huske på ja. Her har vi drøssevis av skjærer som spiser opp for småfuglene...de er jo sultne de også, men jeg kan spare meg for disse glupske fuglene ;) Kos med rød sløyfe som pynt :) klem Merethe

Vivishagerom sa...

Ja, endelig er det snø og julestemning ute. Vi hadde fin snø helt til det kom varmegrader og regn, men nå har det blitt kaldt igjen og snøen ligger hvitt og fint.
Fuglene må få mat og vi lager hjemmelaget fuglemat hvert år. Koselig å henge ut og se på fuglene når dem kommer for å spise. Ønsker deg en fortsatt fin førjulstid.

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Hei :)

Ja, snøen kom så alt for tidlig, og dro rett før jul. Heldigvis kom ikkje orkanen på julafta.. Her har vi bala med å fikse nok takstein siden orkanen tok med seg ein del stein. I dag er det kun avslapping (håper eg) :)
Ønsker deg og dine ei god romjul og eit herlig nyttår!

Godklem