mandag 21. september 2009

Funkishus del 3, HOVED BADET

Her er det bare å nyte et karbad mens solen flommer inn. Når solen er innom her i Hordaland da. Best å ikke blunke i hvertfall.

Da jeg var i dette huset første gangen sa jeg bare, dette er jo nesten en baderomsleiligheten. Hele badet er delt inn i soner, og både dusjen, badekaret, toalettet og vaskene er plassert i egne soner.Synd de ikke får nytt utsikten fra badekaret, det er nesten for gale, men rett utenfor er det en stor terrasse. Så dersom man ønsker å ta seg et bad i fred er det gjerne like greit.
Ikke farlig når det er trapp


Når man kommer inn i rommet, har man toalettet til høyre for seg. Der kan man faktisk gå helt inn og lukke døren. Den røde matten ligger foran dusjen, som også har sitt eget rom.


Ikke det mest oversiktlige bildet, men det var faktisk det eneste som var noenlunde av de jeg tok av dusjen. Det er godt jeg ikke er eiendomsmegler, he,he.

Dette er heller ikke noe godt bilde, men jeg tar det med for oversiktens skyld. Her ser dere hvordan badekaret og dusjnisjen er i forhold til hverandre. Bak veggen henger badekåpene klare og venter sammen med håndklærne. De er holdt i hvitt og rødt.
Her fra inngangen til badet igjen. Går man rett fram kommer man til to vasker. Her har herren og fruen hver sin side, med vask og oppbevaringsmøbler.Her ser dere veggen mellom badekaret og vaskene. Ganske stilig laget til syns jeg. Toalettrommet er til høyre, dusjen til venstre.
Herresiden

DamesidenDet er veldig moderne vasker, springer og kar.
Pusen i vinduert er i tre og var en gave fra barna i huset til mammaen da pusekatten hun hadde hatt i 19 år døde. Den så omtrent slik ut. På sine gamle dager flyttet den nokså mye, og var med på oppussingen av tre hus.


Da familien flyttet inn her var det fremdeles mye arbeid som gjenstod, og pusen fant ingen steder der den følte seg trygg. Huset var for stort og den var helt utslitt av å spise opp både sin egen og hunden sin mat, i tilegg til den tunge jobben den tross alt hadde med å oppdra hunden, slik at den aldri var i tvil om hvem som var sjefen der i huset.
En dag vår far var innom tok han like godt katten med seg hjem til min mor og sa disse for min mor sjokkerende ord. Ja, katten får være her hos oss en stund, han kan ikke være der oppe i all bankingen, han er gammel og trenger ro. Jeg var nødt til å ta han med meg, kunne ikke gå fra ham der oppe, med den ville hunden og alt.
Min far er egentlig langt fra noen katte-entusiast, og hele familien husket godt hvordan han like før hadde truet min mor med å flytte til en omplassering for eldre menn, som antakelig bare han vet hvor er, dersom hun på sin side tok inn en omplasseringskatt i huset deres. Til tross for dette passer min far katter, hus og hager for oss døtrene, sammen med min mor, hver eneste sommer. Det var i en slik anledning katten ble med ham hjem.
Slik tilbrakte pusen sine siste måneder på verdens beste gamlehjem. Nå er den et vemodig minne i vinduet.Dette er vel det rommet som har mest funkispreg i hele huset. De har fått make liftgardiner som på kjøkkenet siden jeg tok disse bildene, og det brune teppet er byttet ut med et mykt rødt floss teppet. Det får jeg vise bilde av en annen gang, for det har jeg ikke nå.
Det er flere bad i dette huset, blant annet har barna sitt eget, men det får vi ta en annen gang.
Neste mandag skal jeg vise flere rom i dette huset, men hvilket har jeg ennå ikke bestemt meg for.
Velkommen tilbake


11 kommentarer:

liven sa...

Wow.....for et bad!!!
Med så stor plass og så lekkert!!!
Der kunne jeg ha tilbragt lang tid ja!!

Takk for titten!!
Ha en fin uke Lisemoren:o)

Mitt hvite hus sa...

Herlighet for et bad... stor plass og egne rom inne i badet... stilig... Noe for denne familien det... men da må vi bygge ut..HIHI...

Klem =) Nyt dagens ruskevær... brrr---

Henriette sa...

For eit bad!!!!! Eg synes me har stort bad, men eg skjønar at det er vist ikkje så veldig stort likevel;) Nyyyydeleg bad i alle fall.

Ha ein flott dag.
Klem:0)

lavendel mio sa...

Å for en drøm det må vere å ha et slikt nydelig bad:)Kjekt med egne soner:)Badekaret ser supert ut, og med den utsikten da:)
Ha en fin dag,klem:)

Randi sa...

Wow...nesten som en egen leilighet dette....skjønner hva du mener ja.
utrolig lekkert...ett drømmebad.:-))

oline's skattekammer sa...

Bare så kjempelekkert! Men størst inntrykk denne gangen gjorde historien om katten! Kos dere i høsten!

Trinola sa...

E det mulig tenker jeg :o)
Vi holder på og pusser opp et bad /vaskerom ,men vel det blir kvitt ihvertfall .Og muligens røde håndklær da ;o))

Lenemora sa...

For et flott bad, stor plass og nydelig utsikt!

Gøy å se

Klem fra Lenemora

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Så flott bad. Så stort og deilig. Jeg har så vidt plass til badekaret og toalettet er på et annet rom.

Ønsker deg en herlig ukeslutt.
Klem:)

liven sa...

Skjønner du har travle dager Lisemoren!!
Etter en travel uke har jeg langhelg....åh som jeg skal kose meg!!

Ønsker deg en fin helg og håper du får tid å kose deg litt også:o)

Anne (Moseplassen) sa...

Lekkert bad, men jeg er enig med deg, det vinduet der...
Hadde det vært mitt bad hadde jeg gjort en fasadeendring ja, ingen tvil!