søndag 23. januar 2011

Vårfornemmelser og gode nyheter

Hei alle sammen.

Her har vi akkurat fått verdens beste nyhet. En lang drøm om å få en hund har gått i oppfyllelse. En liten valp skal bli vår. Vi skal hente den onsdag, så nå blir det dressurkurs og valpekos for oss her hjemme.


Vi skal få oss en portogisisk vanhund, fordi barna mine er allergisk, og dette er en forholdsvis trygg rase for allergikere. Vi gleder oss og er kjempespent på en og samme gang.

bildet er lånt fra nett
Ellers er det ikke noe som helst nytt her fra Lisemorhagen. Det har vært lite tid og inspirasjon til å blogge i det siste. Men nå som det meste av snøen har regnet vekk og vi har hatt besøk av opptil flere plussgrader her igjen, har jeg iallefall fått skikkelig vårfornemmelse. Jeg har begynt å glede meg til lysere dager, sommer, sol, hyttesesong og blomsterprakt.Til tros for at jeg er en ivrig skigåer, og veldig glad i vinteren og de mørke kveldene, så synes jeg alltid at det er nok på disse tider. Jeg gleder meg til å bytte ut denne vinterhageplassen her med :
Denne sommerhagen hvor hageplassen nå såvidt skimtes bak blomsterfloret. :)
Jeg gleder meg til å plukke buketter og arrangere små og store sommerfester.

Grave i hagen her hjemme. Eller snekre og male på hytten.
Alt sammen hyggelig avbrutt av turer, grilling og baking innimellom.

En av mine favorittsyssler om sommeren er dessuten å dekke et nydelig bord og invitere venner og kjente til et hyggelig måltid på terrassen. Måtte bare solen bestemme seg for å skinne denne våren og sommeren.
Det som er helt sikkert er at vi her vest har lagt den kaldeste tiden bak oss nå. Ja det kan bli kaldt i både februar og mars, men plutselig er våren her og da skal iallefall jeg være klar. Med sålister, stiklinger og pellisser som skal vokse seg store.

Akkurat nå har jeg ikke den helt store bloggelysten og føler ikke at jeg har så mye å blogge om. Men jeg får komme sterkere igjen. Vinteren er jo en velsignet tid for hageplanlegging og innehaging, så planer kan man alltids legge.

Pluss at vi nok får det travelt med en liten valp i huset. Bilder av den kommer så snart vi får den trygt i hus.

Klem fra Lisemoren

5 kommentarer:

Tonje sa...

Jeg gleder meg til å se hunden! :D

Også gleder jeg meg til våren også. For min del er det greit med bar bakke i byen og snø på fjellet.

Du kan blogge vottene du fikk av meg :p

RoseSommer sa...

Det var deilig gjensyn med sommeren! Og hunden blir det mye kos med. Samme hund som Obama har, ikke sant?

Lisemoren sa...

Ja Tonje, det skal jeg :)

Merethe sa...

Gled dere veldig til å få en portis i hus. Gode venner av oss har en slik. Det er en drømmehund.:) Jeg er også alergisk og vi har puddel. Det går også fint. Vi viste ikke om den raset da vi for femn år siden kjøpte oss hund. Men neste gang blir det garantert portis. Lykke til. Også deilig det var å drømme seg bort i sommerbildene dine. Ja jeg gleder meg stort til sommer, sol og varme. Blomsterdufter,grilling, luking, graving ......
Ha en flott uke. Klem Merethe

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Åh, så kjempekoslig nyheit da! :) Det er kjempestas å få ein kvalp i hus da :) Blir mange gleder! Og maaange tisseturer midt på natta i begynnelsen. Hehe. Eg husker den første veka vi hadde Storm, vi begge jobba 100 %, og vi var så å sei utslitt. Mange ganger om natta måtte vi opp og ta tassen med oss ut :)Og så var det å ta med tassen på jobb om dagane/kveldane. Heldivis jobba vi i heimesjukepleien, så han vart ein bilhund i starten. hehe :) Hadde eg visst alt eg veit no, hadde eg tatt ferieveker i starten for å få Storm til å bli vant med situasjonen :) Men ville ikkje vert foruten han. Han er blitt ein stor del av familien! :)

Gleder meg til å sjå fine bilder av lille valpen :) Blir ein spennende dag for dere i morgen! Lykke til :) Blir kjekt å høre korleis det går :)

Ja, eg trur vi kjem til å få flytte til himmelen vi også etter å ha budd i ei veldig trang leiligheit no ei lang tid. Blir godt å få noko for oss sjølv igjen, siden vi er avhengig av mine foreldres kjøkken/bad. Så det skal virkelig bli himmelen ja :)

Håper du og dine har det fint :) Ønsker dere lykke til med hunden! :)

Godklem til deg, Lisemora :)