søndag 30. januar 2011

Litt vår inn i heimen.

Hei alle sammen.


For noen uker siden hadde jeg klubben med menner her (smiler) Da laget vi all maten sammen, spiste den etterpå og lo masse gjennom hele prosessen. Det var utrolig kjekt, og jeg skal vise litt flere bilder neste gang også.
Akkurat nå går all energien vår til denne velse karen her, slik at han skal bli trygg og få det godt hos oss. Han har allerede fått matskåler med polkadotter, han bor tross alt hos en interiørblogger. I dag har han vært med meg ute i hagen, jeg ryddet opp etter all julepyntingen, pluss rot og skrot, kosting osv. Mens lille vennen hoppet rundt bena mine og var lykkelig. Kjempekoselig var det.
Ellers er det mye løping ut og inn, for han har nesten ikke vært ute der han bodde før, langt oppå fjellet. Der ar det så mange minus at valper lett kan bli syke da, han er jo ikke så stor ennå. Så dette med å gjøre fra seg ute er helt nytt for ham. Men han ser ut til å sove hele natten, og er så kjærlig og glad. For en glede det er å ha ham.

Nå har han bodd hos oss i fire dager allerede. Jeg har tatt fri en uke fra jobben, mens han blir vant til oss og rutinene våre, men jeg kvir meg veldig til å gå fra ham. Det er ikke så veldig lenge han skal klare seg selv før noen kommer hjem og tar seg av ham, heldigvis. Gleder meg til det er over :)

Han er så skjønn når han roper på meg, høres ut som en liten ulv. Blir spennende å se hvordan han utvikler seg. Ellers skal jeg prøve å holde meg til saken her på bloggen, det skal selvsagt ikke bare dreie seg om hunden. Dere vet det hjertet er fult av ...........


Ønsker dere alle en flott ny uke.

Klem fra Lisemoren

7 kommentarer:

Unknown sa...

For en søt liten krabat :-)gleder meg til å følge med der.....ellers masse fine bilder til inspirasjon. Ha en fin fin uke du også.

RoseSommer sa...

VOFF!


:-) :-) :-)

Mitt hvite hus sa...

Gratulerer med et nytt familie medlem..så skjønn han er...

ja valpetiden krever den , mye de skal lære og eierne skal også lære masse..
Lurt å gå på kurs når de er små..men det har du kanksje tenkt på =)

Kos deg masse med han..

klemmer =))

Merethe sa...

Så vakker denne lille guttevovsen er :) Du kan jo flette inn litt om han i mellom interiøret? :) Spennende å følge utviklingen hans vet du. Hundeelsker som jeg er. :D
hi hi...ha en flott uke. Klemmer

Jatte sa...

Så herlig krabat♥
Polkadottskål må man jo ha *fniis*

Ønsker deg en fin Mandag,
Klem Jatte♥

lavendel mio sa...

Såå bedårende han er :)
Nydelig vårlig dekket bord.
Ønsker deg en fin og ny uke, klem Hanne

Lisemoren sa...

Ja Kerstin,vi skal gå på kurs, jeg skal se hva jeg kan få oss med på. Vi trenger nok litt gode råd på veien ja. Men han er utrolig snill foreløpig i allefall.