søndag 20. mars 2011

Gammel margarinkasse

Hei hei

I dag skal jeg vise dere en gammel margarinkasse. Vi fant den i uteboden på hytten da vi ryddet der. Den har min svigermor berget fra sitt barndomshjem. Hun husket når de fikk slike kasser med margarin sendt fra byen med båt ut på landet til dem.Det var stil over emballasjen de brukte rundt varene i gamle dager synes jeg. Nesten litt trist å sammenligne med plastbeholderne vi bruker nå.Jeg har tatt den inn i hytten og samlet stearinlysene oppi den, synes den fortjente en bedre skjebne enn uteboden. Så nå er den igjen i full jobb, som emballasjebeholder (smiler) Den står på hyllen under glassbordet sammen med korger og annet dill dall, godt synlig og lett tilgjengelig.Bildene mine yter den dessverre ikke helt rettferdighet.


Slitt og værbitt og veldig sjarmerende. Jeg har faktisk brukt masse av kappet etter terrassen vi bygget til å snekre slike små og store kasser. Skal se om jeg kan få bokstaver på plass på dem og få tatt dem i bruk de også snart. Nå er det disse kassene som ligger i uteboden.
God Søndag alle sammen. Her blir det tur i snøen med den skjønne valpen vår, jeg skal jakte på vårtegn.

Klem fra Lisemoren

14 kommentarer:

Hulda sa...

Supert med slike margarinkasser, ja, kasser av denne typen kan brukes til det meste. Morfaren min hadde landhandel, vi har tatt vare på mange av margarinkassene derfra. I innlegget mitt i dag kan du se hva jeg har brukt en margarinkasse til. :) Smart også å ha lys i en. :)

Hulda sa...

Det stemmer, terrassen vår er under tak. :) Deler av den. Fint å sitte der.

Gratulerer med bildet ditt som er en av finalistene. Skulle bare mangle. Det er nydelig.

liven sa...

En koselig gammel kasse du har der !!
Tenk så fin emballasje de brukte før ja :o)

ha en fin søndag :o)

Jeanette sa...

elsker de tre kassene! nydelig blogg! legger meg til deg jeg og titter snart innom igjen!
velkommen til meg også!

klem klem

Underberget sa...

Det er gøy å ta vare på gamle ting. Disse gamle kassene er jo så sjarmerende!

Underberget sa...

Jeg vil forresten melde min blogg inn i hageblogger - forstod det som om det skal gjøres under det nyeste innlegget - blir det riktig her???

Mamsens hus sa...

Hei. :)
Kjempefint med slike kasser, og så fint å bruke til lys.
En fin blogg du har,
legger meg til som følger.
Ha en fin søndag

lavendel mio sa...

Tenk å finne en slik nydelig kasse i uteboden da...Heldige du:)
Ønsker deg en nydelig uke, klem Hanne

Underberget sa...

Hei Lisemoren!
Takk for hilsenen din og veldig hyggelig at du vil være følger:-) Jeg misforstod informasjonen om påmelding under nyeste innlegg, og trodde det var siste generelle inlegg og ikke direkte på Moseplassen...derfor havnet kommentaren min hos deg... Sånn er det når man er ny, men nå har jeg sendt Anne på Moseplassen en melding og håper det blir riktig denne gangen:-)

Merethe sa...

Hei på deg og en riktig god ny uke. Tusen takk for koselig hilsen. Ja nå har jeg vært og beundret vidunderet og hun er så klart heeelt skjønn :D
Jeg må si dere har det flott på hytta. Der må det være veldig godt å være. Margarinkassen er flott. Har en liknende selv men ikke på langt nær så gammel og flott som din. Ja vovsen din vokser nok fort. OG så herlig det blir for den til sommeren med vann så nært. Denne rasen skal jo elske å bade :) Ha det fint...klem Merethe

Mandelhjärta sa...

Gratulerer med 1.plassen i fotokonkurransen! Så gøy! :)
Ha en fortsatt fin uke!

Refleksjon på livsvegen sa...

Gratulere som vinner av drivhus :-)

Ha ein vakker vår og sommar i hagen!

PS: så flott gjenbruk!!

Kristin Aurdal sa...

Gratulerer så mye med 1. plassen til en verdig vinner :-)
Kjempeflott bilde av et nydelig inngangsparti.

krepsemor sa...

Jeg har selv en gammel dynamittkasse i tre, som min bestefar brukte. Han var skytebas! Jeg syns de er kjempefine, og det var margarinkassen din også!
Gratulerer som vinner av "Hva gleder du deg til"! Velfortjent, med et slikt fantastisk flott bilde! Et sånt inngangsparti skulle alle hatt!
Ha en fin kveld =)