mandag 7. mars 2011

Hytten er åpnet for våren

Hei alle sammen

Da har vi åpnet opp hytten for våren, hurra. Nye blomster er kjøpt inn fra Holmehuset, som vi av og til tar turen innom når vi er på hytten. En veldig trivelig butikk med masse flott. Blomster og interiør er jo bare den ultimate butikk-kombinasjonen spør du meg.
Det er alt for lenge siden jeg har blogget. Men nå som vi har startet hyttesesongen og vårlyset er kommet, kom også bloggelysten min tilbake.
Det var virkelig kjekt å være på hytten igjen, og med en utsikt som dette, attpåtil badet i solskinn, kan man jo ikke misstrives. Den uken vi var her ute nå hadde vi både vår, høst og vintervær på en og samme dag.  Manglet bare sommer, men med is på vannet fikk vi ikke akkurat lyst til å bade.
Det er en del igjen som skal gjøres her ute, vi er midt i oppussingsarbeid. Men med stuen noenlunde ferdig er det lett å motivere seg, og deilig å slappe av mellom øktene. Vi spiller masse spill med ungene om kveldene, eller ser på filmer sammen. Det er jo en del regnvær her vest, så vi har så langt ifra en tv-fri hytte. Men så ser vi knapt på tv hele uken da :)
Nå som vi har fått oss en liten valp har jeg lagt pledd over de hvite møblene, det er ikke særlig fristende å skifte trekk på dem. Selv om jeg lurer så smått på om jeg skal kjøpe noen ekstra trekk i andre farger. Foreløbig har jeg gått for hvitt med grønne og grå detaljer her på hytten, noe jeg har vært veldig fornøyd med. Det passer også veldig godt til rosa og lilla blomster.
Ellers går det meste av tiden vår med til denne lille karen for tiden. Den lille brune gutten vår, som er blitt 4 måneder, ser ut til å trives godt hos oss. Han er utrolig lærevillig og fornøyd, og jammen har vi fått ham husrein og alt nå.

Han har lært å sitte, gi labb og bli. Dessuten er han ganske god til å komme når vi kaller på ham, men her er det helt klart forbedringspotensiale. Morro er det iallefall å ha en valp i huset, det er helt sikkert.

Det er engelen som lærer ham opp, hun er veldig flink med dyr. Det samme er Lurven, de klager aldri på at de må ta seg av ham eller gå tur, ennå er det bare stas med ham. På bildet ser dere engelen, Bruno og Bøddy som vi er nabo med.

Selv angrer jeg ikke et sekund på at jeg tok skrittet fullt ut og skaffet oss en hund, nå føles det som om jeg alltid har hatt ham.

Ellers skal jeg nok vise mere fra hytten vår en annen dag

6 kommentarer:

Merethe sa...

Ja nå våres det sakte men sikkert... :) det drypper i allefall fra taket innimellom og sola skinner. Vi har masse snø så det tar vel sin tid før vi ser barmark. Hytta deres ser så lun og koselig ut. OG hunden deres er bare så skjønn. Ja skal vi ha en hund til en gang så blir det den rasen det er nå helt sikkert. :)
Her nytes dagene ute i Rødstua med søm prosjekter. Koselig med innlegg fra deg. Ha det fint. Klem Merethe

Monica sa...

Hei på deg.
Så koselige bilder, og en virkelig skjønn valp!
Det er så deilig å tenke på at vi går mot vår :)
Jeg er så smått begynt litt vårplanlegging for hagen. En plante jeg har veldig lyst å prøve i år er ranunkler, har lest at de ikke er så glad i regn, og at de bør overvintre frostfritt. Har du prøvd raunkler i din praktfulle hage? Har du noen tips å dele?

Ønsker deg en fortsatt fin uke :)

Lisemoren sa...

Ranukler har jeg nok aldri prøvd nei, men det er jo skjønne planter. Kanskje jeg skulle prøvd dem.

Jeg er faktisk litt usikker på om det er løkblomster eller ikke. I hagen min er det så fuktig at jeg nesten ikke kan ha noen løkblomster, dessverre. De bare råtner eller sturer i den fuktige leirjorden her. Kan nok ikke ha dem før jeg får drenert litt mere :)

Mitt hvite hus sa...

Høres deilig ut å ha startet hyttesesongen...

godt å kunne skifte stue litt..

Så fint å høre at det går fint med den lille firbente vennen..

klemmer =))

Randi sa...

det er en herlig tid vi går inn i...samme hvor mye det snør så går vi tross alt mot våren.

Dere er så heldige som har ett sånt fristed...der skuldrene senkes og en kan puste ut.

Ja, de er noen herlige voffser...spesielt når de er valper...men det er godt når de blir større også.:-)

Ha en fin fin dag videre

Anonym sa...

pretty good post. I lawful stumbled upon your blog and wanted to command that I get really enjoyed reading your blog posts. Any condition I’ ll be subscribing to your maintain and I hope you despatch again soon buy louboutin shoes.