søndag 18. januar 2009

awarder

Tenk at jeg har fått to nye awarder samtidig. Det synes jeg er både rørende og hyggelig. Blir så glad når dere syns at bloggen min er fin. Tusen takk
Denne var jeg så heldig at jeg fikk av Merete bak bloggen Livet på småbruket som jeg liker så godt, her må dere gå inn og se på den fine bloggen hennes. Bloggen din er ennå litt ny for meg, så jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg. Takk til deg for de fine ordene. Ble så glad for at du liker å lese og se på bilder her inne hos meg.


Regler for denne awarden er:1. Vinneren kan kopiere denne logogen til hans/hennes side.2. Lag en link til han/henne du fikk awarden fra.3. Nominer minst 7 andre blogger.4. Lag linker til disse bloggene på bloggen din.5. Legg igjen beskjed på bloggene til de nominerte.Jeg vil gjerne sende denne videre til:


Anne på Moseplassen fordi hun har min absolutte yndlingsblogg, jeg er nemlig en ihuga hage-entusisast, så ikke for det, dere andre har flotte blogger dere også. Anne har også vært så grei å gi meg tekniske råd, og Anne, jeg tror jeg klarte det, har prøvd å lage linker slik du tipset meg om. Bloggen din slutter ikke å overaske og imponere meg, og jeg blir alltid glad når jeg er innom.Amora skal få den neste, dette er også en fin og koselig blogg dere bør se på
My new England dream, som er en engel, skal få den neste.
De neste er forholdsvis nye for meg, som jeg har kommet over ganske tilfeldig og som jeg vil se mere av. Dette er :

Denne har jeg fått av Gamlå. Tusen takk skal du ha, for både varmende ord og award. Dette er en blogg verdt å merke seg for de som er nye eller ikke kjenner til den. Bare gled dere.

Jeg synes det er vanskelig å velge blant alle de flotte bloggene her inne, så denne awarden deler jeg med hver og en som er innom her, plukk den med dere dersom dere vil. Og gi den gjerne til nye spennende blogger som vi andre dermed kan bli gjort oppmerksom på. Eller til en av veteranene som det er verdt å kjenne for oss som er forholdsvis nye. Eller, selvfølgelig, gi den til hvem du vil som du mener fortjener den. Jeg syns alltid det er spennende å se hvem som får awarder når de popper opp på NIB sine sider. Er det noen jeg ikke har hørt om går jeg inn og ser, og det er sjelden jeg blir skuffet.

Da var det ikke mere jeg hadde på hjertet, bildene mine har jeg ikke tilgang til for øyeblikket, så jeg lar awardene skinne alene. God natt og velkommen igjen : )

16 kommentarer:

Anne på Moseplassen sa...

å
tusen hjertlig takk du, det var store varme ord :D
Det er jo ingen sak å komme med bloggtips når man får sånn pen takk for det! :)
Tusen takk for awarden, og gratulerer med lenkene! (hihi)

Christinas låvebutikk sa...

Tusen takk for det!! Så koseig da!
Mye kommer og mye går i interiørverden! Jeg har min stil hjemme og butikken og holder meg oftes til den! Aller viktigst er at man liker det man ser og har selv!! Heldigvis!! Hihi!! Hvis ikke hadde jeg vært skrapa fant! He he!
Ha en fin søndag og igjen takk!!

Randi sa...

Hei og gratulerer med mange fine awarder!

Håper du får en fin søndag

Merethe sa...

Oi, så hyggelig! Award fra deg! Tusen, tusen takk :) Ble veldig glad jeg nå :)
Det går fint om natten, man må liksom bare vende det til seg et par netter, også går det bra! Ligger å kikker på NIB til øynene lukker seg :D
Og " skriveleifer" vet jeg alt om, og det bryr meg fint lite! jeg blir bare så glad for kommentarer!

ha en nydelig Søndag-her steker vi pannekaker, så nå er jeg verdens beste mamma :)

Synnøve sa...

Tusen tusen takk for awarden:)))
Nå ble jeg så glad og rørt.
Så tusen tusen takk igjen:))))

Så fin header din er. Får sommerstemning av og se på den:))

AG sa...

Tusen tusen takk! Du er så snill:)

Nooria sa...

Ojj!! Min første award jo :D. Nå ble jeg kjempeglad, tusen takk!

h.espe sa...

Hei, og gratulerer med awardene. Er det ikke kos vel, og få disse, som anerkjennelse for bloggen din..?? Velfortjent!

Ønsker deg en fin kveld videre, og en herlig kommende uke!

Klemmer fra meg

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Gratulere med så flotte utmerkelser :) Og tusen takk for så fin tilbakemelding :) Ja, pappa vart veldig glad for diktet, men han vart også veldig glad for alle dei kommentarene som kom under innlegget :) Hehe. Eg spørte om ikkje han hadde lyst å blogge sjølv.. hehe :) Det synest han ikkje var noko god ide. :P
Ønsker deg ein flott søndagskveld :) Godklem!

Benedicte sa...

Hei hei :-)

Ligger noe til deg i bloggen min !!!

klem fra Benedicte

Herskapelig shabby sa...

Hei, så kosleig å få award fra deg!Tuuusen takk!! Jeg er ofte innom bloggen din, så veldig koselig at du også har funnet meg:)

Og du, hvordan lager man linker da? Jeg får det bare IKKE til! Har fått et par tips, men... Stor klem

Anonym sa...

Takk for tips, og vet du hva, jeg fikk det til!! Stolt ja :)

Lisemoren sa...

Hei karl, jeg ble så nysgjerrig på hvem du var jeg, men kommer ikke inn på siden din. Flott at du fikk det til i hvert fall.

Nina i Paradiset sa...

Jeg er helt syk etter å begynne ute nå!
Det er forresten 12 år siden jeg har hatt en vinter med så lite snø, og da hadde jeg ikke egen hage heller!!

Lei av å pusse opp inne nå, så jeg vil UT!!

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Gratulerer til deg også.

Ja nå har vi fått enda mer snø. Rekker snart opp på kjøkkenvinduet. Det har snødd i hele natt. På radion var det en som sa det så godt; Han hadde måket 2 terasser for sne. Var sliten og fornøyd med innsatsen sin og krøyp til sengs. Også da han voknet på morningen så var det noen som hadde flyttet all snøen tilbake på terassene igjenn :))

Ha en herlig kveld

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Gratulere ;) Det ligg noko til deg inne på bloggen min :) Ha ein strålande dag! Goodklem!