søndag 8. februar 2009

Vinn en gave, 10 000 besøkende

Telleren min har passert 10 000 besøkende og det vil jeg gjerne feire litt her på bloggen. Syns det er utrolig at det er så mange som synes det er kjekt å følge med på mine hverdagsbetraktninger, og mine interiør og hagebilder. For ikke å snakke om alt det andre rare jeg plutselig har skrevet om eller vist her. Alle som legger igjen en kommentar i kommentarfeltet under blir med på trekningen av en gave, jeg viser ikke hva, men det er noe jeg ville likt å få selv.
Jeg har blogget siden i høst (2008), og er ennå ganske fersk. Tenkte derfor at jeg skulle ha en liten oppsummering for meg selv om hvorfor jeg blogger og hva det gir meg å holde på med det. Supplert med noen av favorittbildene mine fra bloggen min i denne tiden.
Jeg begynte å blogge av flere grunner

Jeg elsker interiør og hage

jeg er svært glad i å skrive generelt

jeg elsker å ta bilder

Jeg syns det er så gøy å vise frem det siste jeg har malt, dyrket, bakt, pyntet med eller tatt bilder av. Samtidig er det ikke alle jeg har rundt meg som er like interessert i dette som jeg er, og vi kan jo ikke bare snakke om og se på mine greier. Her i blogglandia får jeg muligheten til å vise frem mitt eget, beundre andres og ikke minst "snakke med" og bli inspirert av folk som er interessert i det samme som meg selv, noe jeg syns er fantastisk.


Jeg oppdaget Emmelines blogg ved en tilfeldighet da jeg googlet på interiørbilder på nettet. Dermed var jeg blitt en anonym følger, og oppdaget via rolleren hennes mange andre flotte blogger. Kjempegøy. Jeg hadde ingen anelse om slike blogger fantes, eller at man kunne opprette en selv. Etter å ha lest og sett hos andre i seks måneder laget niesen min en side for meg, fant navn til meg og dyttet meg i gang. Jeg var ikke av de med størst teknisk innsikt, men var god på databruk i dataens barndom for hundre år siden, og nå bestemte jeg meg for å oppdatere meg igjen, slik at jeg ble ajour. Å bli god på og trygg på datamaskinen var altså en av hovedmotivasjonsfaktorene mine for å blogge. Jeg er ikke i mål ennå, men jeg er i god gang, he,he.
Jeg blogget lenge for meg selv nærmest, for jeg ante ikke at det fantes noe nib eller akkurat hvordan folk ble kjent med hverandre her inne. Jeg turde nesten ikke kommentere hos andre heller til å begynne med og brukte så lang tid på å lage innleggene at jeg nesten ikke rakk å lese andres. Men jeg blogger jo like mye for meg selv, og syns faktisk det er kjekt å se litt bakover i bloggen min av og til, så det gjorde meg ingenting. Jeg hadde nemlig fått et sted å gjøre av alle bildene jeg tok rundt i huset før jul, før bursdager, i hagen når den var på det fineste og så videre. Jeg ble også kjent med et par stykker, og så oppdaget jeg nib, via enmmeline igjen (da mange var så sinte og ville melde seg ut på grunn av rolloppdelingsdiskusjonen) men jeg meldte meg inn. Etter en stund oppdaget jeg hagebloggere via moseplassen. Jeg meldte meg inn der også, og nå ble det mye lettere å finne akkurat de bloggene som interesserte meg, og ikke minst bli litt kjent med andre bloggere.

Jeg synes fremdeles det er veldig moro å blogge, og merker at jeg har mye glede av det. Stadig flere i min familie og omgangskrets forteller meg at de følger fast med på bloggen min og liker den godt. Er det en stund siden jeg har blogget etterlyser de innlegg, og det er jo artig. Selv syns jeg det er moro å ha bildene mine et sted der de er lett tilgjengelig og ordnet sammen med tankene mine. Jeg har blant annet lagt mange planer for hagen til våren og bestemt hvor jeg skal begynne, hva som skal plantes, hva som ikke skal plantes om att. Sammen med bilder av stedene og plantene jeg vil ha der. Noe jeg stadig tenkte før, men når sommeren kom fant jeg ikke lappen eller hadde glemt hele greia. Nå er det bare å slå opp i bloggen. Det er altså ganske praktisk å ha en blogg også, i tilegg til at det er veldig moro å ha kontakt med medbloggere, som er positive, hyggelige og inspirerende mennesker.

.
Jeg kommer nok til å blogge litt mindre fremover våren, fordi da bor jeg i hagen, men jeg vil nok likevel finne tid til å lage et innlegg eller to i uken. Jeg håper å ha stor glede av denne nye hobbyen min lenge ennå.


Ha en flott morsdag alle sammen


Klem fra Lisemoren : )

27 kommentarer:

Lill sa...

Heihei...jeg vil gjerne være me i trekningen:)Flott blogg du har og gratulerer me 10000 besøkende!

AG sa...

Gratulerer med 10 000 besøkende! Jeg blir gjerne med i trekningen:) Ha en fortsatt fin morsdag!

liven sa...

Heisann!!
Grattis med 10 000 besøkende!!

Kjempeflotte bilder og jeg gleder meg til å følge med deg videre!!

Gleder meg også til å følge med i hagen din fremover så du måååå oppdatere utover:o)
Vil gjerne se hver plante jeg....

Ha en fin dag:o)

Jeanette sa...

Gratulerer med 10.000 besøkende - og God Morsdag,håper du har hatt en fin dag så langt!:)
Jeg har vært på en liten skitur,vi er på fjellet på hytten og her er nok av snø.Nydelig ver med sol og blå himmel.,rene påskestemningen.
Flotte bilder du viser fra hjemmet og hagen din.
Gler meg til å følge bloggen din fremover mot sommeren., jeg trenger sårt noen hagetips og planting i altankasser:)
Ha en flott dag videre:)

Josefine sa...

Hei...gratulerer med 10 000 besøkende! For en nydelig blogg du har:) Ønsker deg en fin søndag, hilsen Josefine

LYKKEBO sa...

Grattis så mye med 10.000 treff!! Enig! Kjempe kjekt å se at så mange tar turen innom:) Følger deg videre jeg til 20.000 treff:) Ha en herlig søndag!!

mange klemmer

Linda sa...

Hei !
Det er ikke rart at telleren din tikker!
Du har en utrolig flott blogg!
Elsker konkurranser!
Stikk gjerne innom meg å bli med på trekningen av smykker jeg har laget!

Mitt hvite hus sa...

Hallo. Gratulerer med alle besøkende og med morsdagen. Jammen har du hatt mange besøk, men det skjønner jeg. Du har en koselig blogg.
Og den oppsummeringen din var kosleig og nydelig bilder LisemorO=)

Nyt dagen videre . Klem Kerstn

JK sa...

Gratulerer med 10000 besøkende!! Du begynte bloggingen for et halvt år siden? Jammen har du fått mange besøkende på bloggen din:)

Jeg oppdaget interiørblogger på samme måten som du gjorde. Googlet interiør, og kom du inn på mange fine blogger:)

Gleder meg til våren jeg også. Har alltid prosjekt ute i min bittelille hage! Planen er å begynne å titte litt innom hageblogger også, så får jeg litt tips og inspirasjon der også:)
Du har en veldig fin blogg:) Og klart jeg vil være med på konkuranse ;)
Ha en fin morsdag!:)

anneskreative sa...

Gratulerer med så mange besøk,,,,har ikke teller jeg, så jeg har ikke peiling.
Men jeg gjør som deg og koselr meg med bloggingen,,,,og det å sitte her å stikke innom alle de kreative bloggene,
Det er terapi og som en utrolig stor interiør og hobby bok.
Lykke til vider,,,,blogging er en koselig hobby.
Anne

Anne på Moseplassen sa...

Hei :) Så fint å få se litt sånn fra året og høre hvordan du kom igang :) Gratulerer besøket og med flott blogg!

Merethe sa...

Morsomt å lese om hvorfor du blogger. Det er kjempegøy å blogge. Og det at man faktisk kan bli litt kjent med folk her inne er jo så herlig. Dele erfarigner,interesser og vise andre at man setter pris på akkurat hva dem skriver. Så morro å få bli med på trekningen :)

Anne-Berit sa...

10000 besøkende siden i høst,det er jo fantastisk,ikke rart du har lyst til å feire det.Gøy å få se litt reprisebilder her,husker de fleste etter mine besøk
på bloggen din.
Ha en fortsatt fin søndag!

Benedicte sa...

så koselig da :-)
klart eg slenger meg på denne!

klem fra Benedicte.
ps.. gratulerer med morsdagen:-)

Anonym sa...

Gratulerer med de første 10 000:)
Utrolig mange flotte bilder du har vist. Ha en fin uke.Anita

My home is my Castle sa...

Så mange flotte bilder du viser...
Du har et nyydelig hjem og en nyydelig hage :) Håper jeg kan få til noe i likhet ute hos meg ;)

Gratulerer med 10 000 :)) Skjønner godt at bloggen din er populær ;)

Klem, Kari

Henriette sa...

EG hive meg med umiddelbart:)Gratulera så masse med 10000 besøk! Da e jo kjempeflott:0) Gler meg til å fylgja deg vidre.

Klem Henriette:0)

Emmeline sa...

Gratulerer med 10 000 besøkende. Så mange så fort;) Imponerende! Det tok en hel evighet før jeg var oppe i det antallet.

Flotte bilder du viser i dag. Jeg skulle ønske du hadde vist bildene i større format jeg. Elsker å se bilder av spennende interiør og vakre hager;) Men uansett...Gratulerer så mye, og kjekt at min blogg fikk deg til å starte på en måte. Det er stor stas for meg;) Ha en fin uke. God klem!

KOSELIGE HJEM sa...

Hei på deg! Koselig blogg du har! Gratulerer så masse med 10 000 besøkende. Flott! Det blir nok mange 10 000'ner til etterhvert. Med ønsker om en fin uke!

Lisemoren sa...

Så koselig at det er så mange som har meldt seg på konkurransen min. Jeg kommer til å la den være åpen frem til helgen, og trekke en vinner da, så det er ennå tid.

Tusen takk til dere alle for alle de fine ordene

klem fra lisemoren : )

Henriette sa...

Tuuuuusen takk for dei fine orda om bileta mine:) Eg drøymde ein gong om å verta fotograf, men det vart aldri noko av. Hadde i mange år foto som hobby, og kjøpte speilrefleks for konfirmasjonspengane, men så kom digitalkameraet, og eg datt av. Kompaktkameraet me hadde var ikkje heilt det same, men etter den flotte julegåva kom i hus, har eg tatt opp att hobbyen, og det er såååå kjekt. Då er det jo utruleg koseleg at nokon likar bileta mine:)

Ha ein flott kveld.
Klem:)

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Så kjekt å få være med i trekning. Spennende.
Ja det er utrolig kjekt å blogge. Det gir mer og mer, synst jeg;)

Huset på toppen sa...

Fant deg via liven,koselig blogg du har, fine bilder fra hus og hage. Likte innlegget ditt ang,blogging. Jeg er så,enig:) Gratulerer med 10 000 besøkende:)
Ønsker deg en fin uke!!

Fjordheim sa...

Gratulerer, du har en herlig blogg, Koser meg ofte her inne selv om jeg ikke så ofte legger igjen en kommentar.
Vil få ønske deg lykke til videre.
Ha en flott dag :)

Unknown sa...

Jeg vil også være med! Kjempekoselige bilder du viser - nydelig hage med masse snø ser jeg!

Sissel sa...

gratulerer.
Dette var en flott blogg, som ny blogger er det moro å se slike fine blogger., ha en fin uke..
Sissel

Synnøve sa...

Gratulerer med 10000 besøkendet:))
Så fint innlegg og så masse fine bilder:)