torsdag 26. februar 2009

OG VINNEREN BLE :Omsider ! Så er jeg endelig kvitt mine tekniske problmer. Trekkningen er vel overstått, og her kan dere se hvem som vant :


Det var mange som ville delta, og alle ble sirlig ført opp på en papirbit før alle havnet i skålen.

Førstepremie gikk til Jenny fra bloggen Om alt & Ingenting

Lappene ble blandet godt og trekningen ble foretatt med bind for øynene og pålitelige vitner, mye moro for de minste i huset, så alt gikk riktig for seg : )


Så har jeg to trøstepremier, som gikk til


Anja Elin fra bloggen Vakre Augeblikk


GAWO og fra bloggen On 2 Wheels
Takk for alle hyggelige tilbakemeldinger om bloggen min og til alle som ville delta. Pakke er snart på vei til tre av dere. Jeg hadde egentlig tenkt å vise premiene, men syns det skal være en overraskelse når vinnerene får dem i posten, så det har jeg valgt vekk. Kan kanskje vise det senere, vi får se.Håper alle tre får glede av premiene. Jeg ser frem til videre blogging og nye milepæler. Jeg har hatt en veldig hektisk periode på jobben, og kombinert med tekniske problemer blir det ikke mye tid til blogging. Så nå skal jeg ha meg en lang surferunde og oppdatere meg skikkelig hos dere andre, og det gleder jeg meg til.Se hva som har skjedd siden sist, vårlyset er tilbake, hurra ! Og hold dere fast, gardinene mine er oppe igjen etter over et års ferie i strykehaugen, he,he. Det var deilig å få dem opp. Jeg feiret det med denne nydelige blomsterbuketten som jeg har fått av mine gode venninner (som barna deres valgte ut med stor omhu) noe som gjør meg varm om hjertet. Jeg fikk jo den vakreste buketten også.

Velkommen igjen

8 kommentarer:

liven sa...

Grattis til de heldige vinnerne:o)
Så bra at du er kvitt de tekniske problemene nå!!
Kjempefin blomsterbukett hos deg......kjekt å få slikt!!!

Ha en fin fredag Lisemoren!!

JK sa...

Dette er første gang jeg har vunnet noe som helst :) JIPPI!!! Går rundt og er heelt tussete her! Er så gla!

God helg!! :)

Gamlå sa...

Gratulere så masse til vinnerne!!

Så flotte bomster dette her var da, og så har du også fått gjort masse!!

Ja, i Stavanger er det vår i dag, snøklokken står fine og ranke. Himmelen er blå, sola skinner i kapp med fugle kvitter og knoppene på busker og trær tittet frem.

Det er Vår, vår Vår.

tralla lalla la.

God helg fra den Glade Gamlå

Guttemamma sa...

Gratulerer til de tre heldige!! Ønsker deg en god helg!! Klem fra Anette

Gamlå sa...

leeeeeeer av kommentaren din, ja hunder kan også evakuere når hus frua blir forbanna, kanskje jeg blir det sjeldnere med årene, men når jeg gjør det, ja da smeller det, alt det vonde kommer frem leeeeeeeeer, men det er nå herlig også å få det ut!!

En blir rundere i kantene med årene det har jeg ihvertfall blitt!! Hadde ikke trodd det men det er håp for alle.

Det med terassen er veldig smart det er pensjonen til Gamlå og Gubben itillegg til at vi får en herlig terasse vår jeg skal plante masse fint håper jeg, og det er der du Lisemor kommer inn med dine tips :). Nei, frykt ikke ...jeg skal ikke plage deg, men noen spørsmål kommer du nok sikkert til å få.:)

Ha en riktig fin helg

klem fra Gamlå

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

JIIIIPPPIII!! :) Tenk at eg har vunnet! :) Må vere første gangen! :)Så gøy!! :)

Ja, Storm er blitt veldig snill no :) Han var ein skikkelig ramp, og ein litt travel hund i starten, men no har ting roa seg mykje og blitt meir vanlige, heldigvis :) Han elsker folk og ein kan gjere nesten kva som helst med han, uten at han bryr seg. Men han er ein sta type og veit kva han vil, endå. :P hehe :)

Ja, er spent framover på jobb og sånn. Blir nok travelt, men så lenge nakke og resten fungerer, så blir det nok bra :)

Har du ei mail adr som eg kan sende mail til, evt så er mailadr mi vakreaugeblikk@benkestokk.no :)

Godhelg! Godglaaadklem! :)

Lisemoren sa...

Hei igjen Anja Elin, du kan bare sende den til : lisemoren@gmail.com

GAWO sa...

Hei :-)
Har jeg virkelig vært så heldig at jeg har vunnet? Jeg har hatt en uke ferie og er nå i full sving med å oppdatere meg på bloggene. Dette var en serdeles hyggelig melding å komme tilbake til. Jeg sender en takk til deg og også en gratulasjonshilsen til de to andre heldige.
Mail med adresse er på vei til deg :-)