mandag 2. mars 2009

En stille kveldsstund for meg selv

Så var nok en hektisk uke over, og jeg sitter som så mange ganger før og har en stille kveldsstund for meg selv. Tiden etter elleve er den beste for meg, da er det fred og ro, og jeg synes jeg tenker så mye bedre da. Med et tent lys og en vårlig Hortensia er ikke den gode stemningen noe problem. I dag er det ikke nødvendig å forberede neste uke heller, med klær, sportsutstyr og sekker som skal være klare. For her har barna og mannen vinterferie hele uken, og skal bare kose seg med lange late dager her hjemme.
Jeg skal på jobb noen dager før jeg også skal bevilge meg noen fridager, og det skal bli herlig.
Her har det snødd, sluddet eller regnet hele uken og helgen med. Da jeg våknet i dag var det hvitt ute, men nå som jeg skal legge meg er det bare vått igjen. Ingen vet hva som møter meg i morgen tidlig. Jeg håper på mindre kø siden mange har ferie, og satser på at det skal gå greit.
Nå i helgen har jeg prøvd meg på å hekle votter som siden skal toves, men de ble enorme så jeg vet ikke hvor dette bærer. Nå skal jeg feste tråder og hive dem i maskinen for toving så får vi se. Jeg fant oppskriften inne hos emmeline, og fikk veldig lyst til å prøve. Jeg smalt sammen et pannebånd som kunne passe til også, for vi har ikke mer moro enn vi lager selv. Skal se om jeg er heldig med resultatet slik at jeg kan vise dere det her på sidene mine.
En god uke ønskes dere alle


10 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

God morgenO=)

Takk for hyggelig hilsen , ja de tomatplantene skal jeg potte om, men oppdaget at jeg ikke hadde noen hjemme. I morgen er det ut for å kjøpe.
Ja du liker natten , jeg liker den stille morgenen.
Skal jobbe i dag og fredag ellers fri.
Men så forferdelig kjedelig å bli frastjålet potter da. Ett år gjorde de det her også, men da var det både benk og planter.
Skaugum Begonia er kjempelett å få til, den står til snøen og frsoten tar den.

Ønsker deg en fin dag Klemmer Kerstin

Merethe sa...

Ønsker deg en fin uke.EN stille kveldsstund er gull verdt.

Henriette sa...

Godt å ha deg attende i blogglandia:)

Slike kveldsstunder er GULL! Håpar du får kost deg på fridagane dine:)

No spirer og gror det i hagen hos meg. Snøklokker og Krokus blømer, og på trappa står ein ranunkel og lyser opp. Eg har ikkje sådd noko enno, men NO er tida inne, så i dag må eg ut og handla litt;)

Ha ein flott dag.
klem:0)

Unknown sa...

Hallo i Facebookverdenen. Trives Hortensia i skyggen? Lurer på om jeg skal prøve det mellom pinnnedyr-maten.

liven sa...

Hei!!
Deilig med vinterferie i huset:o)
Her har ungene vinterferie og det blir roligere morgenener....så da er det jo litt ferie for meg også da:o)
Nå har jeg sådd Lise.......og nå lurer jeg på om du hjelper meg litt???
Når det er begynt å spire så står det at de skal settes lyst og kjølig!!
Men skal plasten av også???
Dette er pelargonium!!
Finner ikke noe om dette på nettet men du sår jo selv!!
Håper du kan hjelpe meg:o)

Ha en flott dag....nå venter jobben!!

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Håper du har ein herlig tur! :) Godklem! :)

Lisemoren sa...

Hallo Efeyranken, ada Hortensia trives i skyggen, det kommer til å bli veldig fint mellom pinnedyrmaten, som for andre intereserte lesere er Eføy. Alle de 200 pinnene er nå flyttet hjemmefra, takk og lov. Så nå får buskene dine vokse i fred. De flyttet inn i zoo-butikken, takk og lov. Skal jeg forstå det slik at jeg kan finne deg på facebook nå ? Det hadde vært morro : )

Hei Liven, jeg har svart på siden din også, men det kan jo være flere som lurer. Nå spirene stikker frem under plasten skal plasten av og spirene settes kjølig og lyst, men ikke i direkte sol. Jeg regner med at dette gjelder perlagoniumer også, men disse har jeg aldri prøvd å dyrke fra frø : )

Lisemoren sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Unknown sa...

Hallo på hytten.
Nei, jeg er nok ikke på Facebok, synes det holder når to av familiemedlemmene er der. Tror ikke jeg har tid til det, ser jo at andre bruker veldig mye tid på det...... Vil heller bruke tiden til å kikke på andres blogger.

Ingunn LGF sa...

Hei!
Tusen takk for hyggelig og varmende kommentar på min blogg! Ønsker deg en fortsat fin uke, klem fra Ingunn