mandag 23. mars 2009

Si det med blomster

Denne aldeles nydelige buketten fikk jeg av mine to nærmeste kolleger. Gjett om jeg ble glad, som elsker blomster !
Nå har buketten stått i 11 dager og er fremdeles like praktfull.
Den hadde nesten fortjent bedre enn mobilkameraet mitt, men det får ikke hjelpe. Tulipaner er så skjønne, og så vokser og utvikler de seg mye etter at man har fått dem i hus. Dette er med på å sikre vårfølelsen for meg i hvertfall.Ikke noe godt bilde, men det var likevel noe med helgestemningen jeg likte så godt. Alle blomstene mine står på denne kommoden med speilet, så den viser jeg gjerne litt for mye her på bloggen. Det er et av mine favorittmøbler, og så ser jeg og kjenner duften av blomstene fra der jeg pleier å sitte om kveldene.Slike bilder blir jeg aldri lei av, se på dette vakre synet.


Nyt våren alle der ute, kjøp dere en bukett dere også, og kos dere.Mindre kunne vel også gjort det, men jeg klarer ikke å velge bare ett av disse bildene. Så her kom hele serien.
En god uke ønskes dere alle : )

7 kommentarer:

Forglemmegei sa...

Hei å takk såååå mye for det koselige innlegget på siden min. Det var nok til at i kveld så er jeg tilbake igjen. Har vært bortreist og mye på farten men også godt tom for ideer..men den tid den sorg, nå er jeg tilbake. skal en tur på jobb så er jeg klar. kos deg masse med dagen i dag, den er unik tror jeg ...hihi
klem camilla

Henriette sa...

Så fine tulipanar du har fått! Nydeleg farge:) Det varmar når nokon hugsar på ein med blomar:)

Ha ein flott dag.
Klem:0)

Merethe sa...

Nydelige tulipaner. Vårstemning hos deg :)

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Så kjempelekre tulipaner du har fått! :) Likte så godt den kjempeflotte fargen! :)
Håper at alt står bra til! :) Ønsker deg ei flott veke videre! Godklem

GAWO sa...

Gaver er hyggelig å få. Både i form av blomster og ... ja pakker puttet i postkassen. Stikker du innom så ser du hva jeg mener.

Nå jeg kikker nærmere etter her hos deg ser jeg at vi to har maken kommode. Min er fortsatt i trefarge men du har kanskje malt din hvit. Jeg har arvet den etter mine besteforeldre og nå står den i gangen/hallen min.

Mitt hvite hus sa...

For noen vakre tulipaner du har fått...det varmer å få slike buketterO=)

Ønsker deg en fin uke Klemmer O=)

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Nydelige de var.

Takk fro tipset om å ha mose rundt violene. Det er sikkert kjempefint. Nå er mosen laaaangt under snøen her, men jeg skal søren meg ta med violer til hytta i påsken og der regner jeg med at måsen er i dagslys.

Ha en fin, fin kveld