fredag 1. januar 2010

Godt nytt år

Her vest har vi hatt over en uke med praktfullt vintervær og snø. Det har vært skikkelig kaldt, faktisk krøp vi under 12 minus forleden natt. Barna fryder seg ute med ski og akebrett, men jeg har ikke hatt verdens beste helse denne julen, og har holdt meg mye i ro. Takk for gode ønsker om god bedring, det må ha hjulpet for formen begynner endelig å komme seg.


I dag kom jeg meg endelig på skitur, da min snille søster og svoger dro meg med. Vi gikk på fjellet som legger like i nærområdet vårt, og snakk om å komme til vinterparadis. Skjønt det er like fint rundt husene våre.  Men over kan dere se hvordan skogen så ut.
Slik så det også ut noen steder. Jeg kan ikke få sagt hvor deilig det var å komme seg ut og få bruke kroppen litt. Vi fikk akkurat de siste solstrålene med oss også.Her er engelen i fint driv.Så kommer vi inn i løvskogen og der ser det slik ut. Det er ikke så værst med en kusine i nabohuset som alltid er klar for en tur ut.
Så kommer vi inn i eventyrskogen. Granene er bare enorme.
Her er det laget skilt på alle stiene, og der de feller trær, skjærer de ut figurer som det er gøy for barna å se på. De kjenner seg dessuten igjen, og husker at de har vært der før.
Vi pleier å lage bål og grille pølser når vi er på tur her om vinteren. Eller stormkjøkken, når det ikke er lov å brenne bål.


Slik er det pyntet alle stedene der stiene deler seg, og det er skiltet godt. Er det rart vi liker å dra på tur hit.
Snøen er så kald og skarp at man kan skjære seg på den. Se så nydelig, det er helt tørt også, veldig rart at det ikke er våt snø !


Så skuer vi utover sjøen og får sjanesen til å se litt på solnedgangen :)


Etterpå kom jeg hjem til dette : Vi skal ta det helt rolig hjemme for første gang på tjue år. Tror det kan bli litt deilig.


Min kjære har kokt pinnekjøtt, så nå er det bare å hive innpå.


Håper dere alle har en flott kveld enten dere koser dere alene eller sammen med noen dere er glade i. Sender dere alle gode tanker.


Nå er det raketter og stjerneskudd her ute.
GODT NYTT ÅR ønskes dere alle

fra Lisemoren

6 kommentarer:

Trinola sa...

Dette var noen nydelige bilder og gå inn i det nye året med .-
Både ute og inne ;o)
Godt nytt år !Og god bedring ja !

liven sa...

Nydelige bilder Lisemoren!!
Det er bare så fantastisk fint ute nå !!
Skal jammen ta kamera med på tur i dag jeg også :o)
Ønsker deg et riktig godt nyttår :o)

Merethe sa...

Så vakkert det er i skogen "deres". Ja vi har det nydelig her i landet med alle årstider. Og når det først må være vinter er det flott med snø. God nytt år til deg også Lisemor.

Troen og Haapet sa...

Ååå, for et paradis!!!
Å gå på disse stiene med ulike figurer høres virkelig skjønt ut!Og det så virkelig fint ut også!Å komme inn til et så pent pyntet hjem så også virkelig fint ut!
Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år!
Klem

Randi sa...

du og du så nydelig plass...her hadde jeg nok kost meg jeg også.;-)

Her har endelig julen og nyttår blitt ferdig...bort med alt det røde...nå er det kun englene og juletreet og gardinene på kjøkkenet igjen.....sååå godt å få det bort!!

Gjestene er reist og det er også godt...selv om det er litt vemodig,...for det er jo koselig med besøk og så lenge til neste gang vi møtes.

Nå skal jeg kle godt på meg, -13, skal gå en en tur med hund og kamera.

Ha en fin fredagskveld

oline's skattekammer sa...

Så utrolige skjønne bilder du viser oss denne gangen. Dataen min har ikke fått med seg at du var kommet med et nytt innlegg! Men da jeg fant det, måtte jeg innom for og se, og for å ønske deg og dine et riktig godt nytt år!!! Festlig innlegg det forrige du hadde, men jeg og var syk i jula, så det ble lite med kommentarer fra min side! Men nå er jeg frisk og rask igjen, og det samme håper jeg at du er!