fredag 19. februar 2010

Lengter noen av dere etter regn ?

Ikke jeg heller !

Pussig nok har de fortalt oss på tv og radio i hele dag at vi Bergensere lengter etter regnet. Ja, vi er visst luta lei av snøen også. Faktisk drømmer vi bare i hemmelighet om regn fra tunge blygrå skyer.

Men det kan jeg bare si, jeg skjønner ikke hvilke Bergensere de snakker om her, jeg lengter IKKE etter regnet. Jeg tror ikke jeg kjenner noen, jeg, som sitter der inne og dømmer om regn.

Vi har sol, snø og likevel milde fine dager (et par minus). Den vakreste påskestemning du kan tenke deg, og det før vinterferien !


 Det er fantastisk, og det er rekord hva snøen angår. Så lenge har snøen aldri lagt sammenhengende her i Bergen før.
Så nå er det bare å nyte skiturer og utelivet, før en trekker inn i varmen til peisbål og kakao. Denne peisen var i hytten vi besøkte i helgen. Skikkelig solid og god gammeldags.

Jeg syntes de hadde en skikkelig stilig vedkasse også, he,he.

For ikke å snakke om utsikten fra spisestuen, som hadde vinduer på tre av veggene, så det var som å sitte i en vinterhage. Utenfor lå snøen, vannet og viddene. Denne utsikten kunne jeg godt blitt vant til.

Under her kommer litt bilder med folkene mine, til glede for mine trofaste fans i familien, som også er ivrige lesere av sidene mine. Dere som synes det holder med interiør er herved advart (smiler)

En liten lurv leker i snøen. Dette er i blåtimen om kvelden, det er virkelig begynt å bli lysere dager nå. Det er fremdeles sol og lyst når jeg går fra jobben, det er like fantastisk hvert år når det skjer.

Her er barna mine med kusine og fetter. En trivelig rast på en flott og lang skitur. Solen skinner så det glitrer i sknøen. Ville du byttet dette ut mot regn ?

Engelen og snupien klare for en lang skitur. De har vært i lysløypen om kveldene i hele vinter. Jeg og min svoger fra nabohuset samler sammen ungene og drar avgårde. Om søndagene er min kjære og min søster med også, for da er det ingen som jobber. Min svoger kjenner alle lure turløyper i mils omkrets, og han er virkelig flink til å dra oss andre med seg. Vi kaller han bare for lokkemannen (smiler).

Her er jeg med begge søstrene mine, barna mine og tantebarna. Legg merke til Felix som må varme seg. Han frøs på bena. Så nå har han fått skisko (sokker) han også. Vi var sammen hele familien hele helgen, med menn, dyr, barna og foreldrene våre. Det var veldig kjekt, og ungene koste seg ogsåEngelen varmer Felix. Han er nesten større enn henne når han sitter på fanget.

Da ønsker jeg dere alle en fantastisk og regnfri helg. Håper det er flere enn meg som kommer seg ut og virkelig kan nyte snø og sol. Enten det nå er med eller uten ski.

Klem fra Lisemoren

11 kommentarer:

Henriette sa...

SÅ koseleg å høyre frå deg:) Har ikkje nett vore så ivrig i blogglandia i det siste eg heller, men slik er det vel av og til;)

Er forøvrig såååå enig med deg. Eg savnar ikkje regnet eit sekund:) Sol, eit par minus og strålande sol, betre kan det vel ikkje bli. Eg håpar berre snøen smeltar vekk til slutt, i staden for å regne vekk.....Den tid, den sorg:0)

Ha ei flott helg i snøen♥
Klem ☺

liven sa...

Neida Lisemoren......vi vil ikke ha regn!! Men lengter etter våren...og den er jo der fremme!! Tenk det vi har foran oss da....
Ser ut som dere koser dere hvertfall!!

ha en flott helg :o)

salige lavendel sa...

Nei, det er vel ikke så ofte man drømmer om regn vel...Fikk jo skikkelig påsketur på fjellet stemning av disse bildene! Ha en fin helg:)

lavendel mio sa...

Regn vil vi ikke ha:) Solen kan smelte vekk snøen nå:)
Nydelige bilder hos deg, nesten som det skulle vert påske.
Ønsker deg en nydelig helg,klem Hanne

Trinola sa...

Hei ! Her var det mye kos ;o)
Så veldig trivelig ut og forresten det er vel ingen som savner regn nu ;o))
Ha ei fin helg !

Anita fra hjerterommet sa...

Regn?? nei nei nei, selfølgelig lengter vi ikke etter regn, tullprat på avisene;)

God helg.

Merethe sa...

Nei jeg lengter ikke etter regn enda...først etter at snøen er borte og hagen fortsatt er litt grå etter vinteren kan det komme en skur...nå vil jeg bare ha sol.
Flotte bilder av gjenget ditt. Ser ut som dere hygger dere :) God lørdagskveld.

Jill sa...

Nei nei nei, ikke noe regn takk!!!
Litt av en vedkasse da, utrolig flott!
Ser koselig ut mde skikkelig familieskitur!
Ha en fin lørdagskveld!

Mitt hvite hus sa...

NEI overhode ikke... savner ikke regnet i det hele tatt... hvis ikke vi får vannmangel da.. hørte det begynte å tære på beholdningen..

nydelige bilder..og dere kosere dere ser jeg... ja nå må en bar nyte det..

Klem Kerstin

GAWO sa...

Jeg er glad for hvert snøfnugg og lengter IKKE til regn og slaps. Våren kommer aldri i februar - det vet vel alle, så hvorfor noen ønsker værforandring nå skjønner ikke jeg. Det er så herlig å kunne finne fram skiene og ta seg en liten tur. Det beste med det hele er at jeg trenger ikke gå mer enn ut forbi stuevinduet for å finne en løype.
Kjekt å se at dere trives i snøen.
Trivelige bilder.

Millygarden sa...

Så härligt ni er ut att ha haft det med skidåkning och sol! Det gäller att njuta vinter så länge den varar men visst längtar man efter sommar!