lørdag 27. februar 2010

Kontraster

Hei alle sammen

Her er det bare kommet mer og mer snø. Jeg liker snø, jeg liker å stå på ski og jeg synes været er nydelig om dagen. Bare det å se solen så ofte :) Så jeg skal ikke klage. Men jeg lurer jo litt på hvor dette skal ende, når vi må ut å måke innkjørselen og bilen for tredje gang før klokken er seks om kvelden. Det måtte vi her forleden, tro det eller ei.Nå når det ikke lenger går an å se hekken her heller, (den har bare forsvunnet i en stor snøfonn, det samme har hagebordet mitt med stoler og det hele, sukk. (bilder følger i neste innlegg)) er det jo rett og slett spennende og ganske fasinerende. Jeg har aldri opplevd maken.

Ellers er det vel å ta litt i når jeg sier at vi måker, for det er ikke mye jeg har måket når sant skal sies. Jeg har heldigvis en grei og sterk mann, som hver eneste morgen måker innkjørselen, koster bort snø og skraper vekk is fra bilen min, så det bare er å hoppe inn og kjøre avgårde for meg. Jeg har aldri bedt ham om å gjøre det, men han har nå alltid gjort det. Min far gjorde det samme da jeg bodde hjemme så jeg er jo ganske bortskjemt sånn <3
Det er klart, det er jo min kjære som måker innkjørselen også, pluss halve veien på hver side av eiendommen vår, så ikke brøytebilen skal brøyte alt rett inn igjen til oss. Man lærer da i litt i ekstremvær tider. Så nå gjelder det bare for Lisemoren å huske denne nydelige ekstrainnsatsen fra sin kjære senere når han ikke er like ivrig med støvsugeren. <3

Selv om jeg ikke liker så godt å kjøre på glatte veier så blir jeg bare nødt, for jeg tør ikke la barna gå når det eneste stedet det ikke er en halv meter snø er midt i julsporene i veien. De har lang vei å gå også. Forleden dag brukte vi en time på en strekning som normalt tar ti minutter. Da plukket vi opp SFO-damen på veien. Hun hadde strandet i en snøfonn, og hadde hele fonnen til langt opp på lårene. Hver gang hun prøvde å gå ned på veien igjen kom en ny bil og så måtte hun hoppe opp i snøfonnen igjen. Det er ikke så greit alltid.
Alt blir jo heldigvis en vane, og nå kjører jeg rett og slett rundt med en spade til enhvertid, i tilfelle jeg skal kjøre meg fast i en snøfonn igjen, he,he.

Men at jeg savner min nydelige sommerhage er likevel ikke til å komme forbi. Nå har jeg begynt å lære barna på jobben kom mai du skjønne milde og sov du vesle spire, så vi skal nok være klare til påske tenker jeg.  Men folkens, det er to måneder til våren kommer, snø eller ikke snø. Får vi annet vær nå så er det bare regn, regn, regn. 

Bildene i dag viser melkespannene mine som fra å være fyllt opp med vann, som frøs til is, nå har blitt gradvis mer og mer nedsnødd. Hadde det ikke vært at det ene står akkurat der vi går hadde det vært helt borte i all snøen, men vi, eh.... min kjære, måker det frem igjen. 

Nyt det siste bildet som er et trøstebilde, slik blir det snart igjen, heldigvis. Våren er like om hjørnet, heldigvis.

Ønsker alle en riktig God Helg

Klem fra Lisemoren

8 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

god morgen... ja snø har vi fått i haugevis..og vi er snart i mras mnd og den ligger fremdeles...

Flott er det uten tvil..men jeg vil ikke ha mer nå.. vet jo ikke hvor man skal gjøre av den..

nydelige bilder ..

klem Kerstin

liven sa...

Heisann!!
Ja nå er det nok snø....vet ikke hvor vi skal legge den!! Og egentlig skal vi jo måke av takene her også......???
Krokus og snøklokker ligger under en haug med snø i bedene......så lurer på når dem kommer frem!!
Men nå går det hvertfall mot vår.....og planene for den har vi! vet bare ikke når vi kan komme igang :o)

ha en fin helg Lisemoren

Anonym sa...

Det gjelder å velge lurt når man skal finne mannen i sitt liv. Må s du har vært heldig min din.

Vakre bilder! Gleder meg til snøen er borte jeg også, gleder meg til å begynne å ordne litt i hagen igjen. Er redd det er en stund til...

Håper du sår en strålende fin lørdag.
Igi

Anonym sa...

Oi, "litt" mye snø hos dere. Her i Trondheim har vi litt lite. 10 cm kanskje og det har ikke vært noen mengder i løpet av vinteren.

Du for satse på at vårsola varmer masse sånn at snøen forsvinner fort. Masse sol:)

oline's skattekammer sa...

Fine vinterbilder, selv om jeg likte best det siste! Hehe. Nå synes jeg at vinteren har vart mer enn lenge nok!!! *SUKK* Men er ihvertfall snart mars, så det kan nå vel ikke bli verre nå... Ønsker deg en god helg!

Lunalei ;-) sa...

Om en måned....når vi er ferdig med mars...DA!!!
Ikke så mye snø her - heldigvis - ser faktsis bakken mellom grantrærne i skogen - måtte det smelte fort - og forhåpentligvis kommer det ikke flere kuldeperioder!!!
Flott med det blomsterbildet - en må bare holde fast på den tanken - Slik blir det igjen!!!!!
Ønsker deg en flott lørdag!
Klem fra Lunalu

Anita fra hjerterommet sa...

Snill mann du har:)

fortsatt god helg:)

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Ja, våren er like rundt hjørnet :) Og godt er det!! Eg begynner å bli lei av snøen no.. så håper på at det ikkje kjem meir nedbør med snø no :) Nok snø denne vinteren :)
Eg har vaska ned leiligheita i går, og fått pynta til vår :) Så inne er det blitt vårlig og flott. Fin trøst det :) Håper du har det bra og at du har ei kjempefin helg :) Godklem :)