lørdag 27. februar 2010

Trøstebilder, for oss som lengter etter våren.

Hei alle sammen

Jeg har tatt et dypdykk i bildearkivene mine, for å varme meg litt på sommerbildene fra i fjor. Det er ikke så lenge til vi igjen kan kose oss med vår, sommer og FARGER.

Jeg er en stor fan av før og etter bilder, og har derfor paret vinter og sommerbildene som hører sammen. Det liker jeg så godt å se hos andre bloggere, enten det er inne eller ute.

Det er nesten utrolig at disse to første bildene er tatt fra samme plassen. Ser dere at hagebordet mitt nå offesielt er druknet i all snøen ? Det står også ganske mange krukker langs muren på høyre side, men de har vært nedsnødd lenge. Vi går en spennende vår i møte.

Hvis dere setter dette bildet på venstre siden av bilde nummer en i dag, så ser dere hele inngangs siden min. Bortsett fra at jeg har fått meg et plantebord der den hvite benken står. Gjett om jeg gleder meg til å jobbe der. Dette bildet tok jeg i begynnelsen av mai, mener jeg å huske, og vi er bare to måneder fra mai nå. Jeg gleder meg nesten mer til våren enn til jul jeg.Benken her står under tak, og har ikke fått like mye snø på seg. Men det er jo ikke så aktuelt å benytte seg av den akkurat nå da :) Sjekk bløtkake-snøen oppå bordet, he,he. Jeg er og blir helt fasinert.


Men jeg foretrekker helt klart denne plassen slik, pyntet og klar med blomster som skal vokse, i begynnelsen av en helt ny sommer :)Hekken er også borte vekk, sammen med alle rhododendronbuskene mine. Jeg uroer meg bittelitt for dem, men vet jo at snø som dette er ganske vanlig i resten av landet, og de klarer seg jo der også.   

Så er det bare å smøre seg med tålmodighet, for snart er det slik igjen. Og gjett om jeg har mange planer for den ! Håper det er flere enn meg som ble litt trøstet midt oppi all vinteren. 

Ønsker dere alle en flott søndagskveld.


11 kommentarer:

Lunalei ;-) sa...

Ah...sukk!!! Det var utrolig godt med litt sommerbilder! Mer mer mer!!!
En fin søndag til deg også!
Klem fra Lunalu

Anonym sa...

Så koselig hage du har. Det var litt av en forskjell på sommer og vinter bildene ja.
Sommerbildene varmet opp i snøværet, for her laver det ned.

Merethe sa...

Og jeg gleder meg til å gå barbeint i gresset,høre humla surre i blomstene...alle fargene,luktene...herlig å glede seg også da :) våren og sommeren kommer jo til slutt. God lørdagskveld. :)

Anonym sa...

Herlige bilder som får oss til å glede oss til dager som kommer.
Moro med før og etter bilder

Hilde sa...

Mmmm det skalbli deilig å tripe barbeint på varme heller eller duggfriskt gress igjen - ikke mye som minner om det nå...
Hilde

liven sa...

Nydelige bilder......skjønne sommerbilder og fasinerende vinterbilder :o)
Vi gleder oss nå!!!!!

Anonym sa...

Nyyydelige bilder!!!
Kjenner at jeg lengter etter vår :)
Takk for mange gode tips.Helt i min smak.
Klem Monica

Elisabeth, innerst i veien sa...

Hei. Tusen takk for veldig koselig hilsen hos meg! Imponerende hage du har. Her kan jeg sikkert plukke opp noen gode tips, jeg liker snarveier jeg også. :-)

oline's skattekammer sa...

Å så koselig! Tenk at under alt det hvite, ligger alle de fargeklattene og bare venter på å sprette ut!! Gleder oss! Ha en fin helg videre!

yesheimen sa...

Dete var et deilig syn for øyet, ja da mener jeg de uten hvitt altså...ha-ha... Vinter er vinter, men vår- sommer er noe helt annet. Gleder meg.

Ha en trivelig søndag.
Klem Ann<3

IngunnBW sa...

Fantastisk vakkert inngangsparti du har! Jeg legger megt til som følger og linker bloggen din i listen min jeg :) Må se mer av dette fremover