mandag 15. februar 2010


Hei alle sammen.

Nå er det lenge siden jeg har vært innom både dere og siden min her.Jeg får klager fra venninner og familiemedlemmer som lurer på hvor innleggene blir av (smiler)  Jeg har savnet både bloggingen og dere, og setter utrolig stor pris på hyggelige hilsener dere har lagt igjen til meg. Jeg håper på å få tatt meg en god runde rundt på sidene deres i løpet av uken, og kjenner at jeg gleder meg til det :)


Her skal dere få litt vinterlige bilder fra Lisemorhaven i mellomtiden. Sjelden har vi vel hatt en flottere vinter enn i år. Nydelig snø, og sol, sol, sol.  Disse bildene er desverre tatt uten solen da, og med mobil, men jeg må bare handle når jeg har ånden over meg, he,he.


Snart settes det ny rekord over hvor mange dager snøen har lagt sammenhengende her i Bergen. Vi har faktisk hatt snø siden uken før jul.
På bildet over har min kjære måket inngangen etterhvert som det har kommet snøfall, og akkurat nå ser favorittplassen min slik ut. Det er rart å tenke på at om en to måneders tid sitter jeg forhåpentligvis og nyter solen og en tepause her.

Det er vakkert slik også, det er ikke til å komme forbi.


Under her står alle krukkeene mine, men de er helt nedsnødd nå. Jeg pleier å legge grønt granbar over dem til jul, for at de ikke skal se så triste ut, men i år var det ikke nødvendig.


Jeg lar melkespannene stå ute hele vinteren, men lurer hvert eneste år på om det er lurt. Jeg synes de er så dekorative. 


Her ser dere litt av en Rhododendronbusk. Den har bare stått her i to år, og har aldri noen sinne vært nedsnødd før. Tåler de dette ? Kanskje noen av dere har noen erfaring med det ? Mine rhododendronbusker er mest vant til regn og mellom åtte og ti plussgrader på dene tiden av året, så jeg krysser fingrene her.

Denne stolen er ikke så mye tess lenger inne, for den er ikke helt stødig. Men den pynter så fint opp ute, sammen med pelargoniumene mine (om sommeren, he,he). Nå står den her med ski og staver rundt seg, mens den venter på vår.
Jeg har benyttet anledningen til å stå mye på ski nå, for forholdene er fantastiske. Jeg elsker som kjent å være ute, og siden ungene mine er såpass store nå, har jeg tatt dem med meg i lysløypen om kveldene. I helgene har vi dratt på skiturer i strålende sol. Det er veldig rart å kunne spenne skiene på seg rett utenfor døren, nesten litt eksotisk.  

Denne stauden har bitte små hviteblomster tett i tett når den blomstrer, og den legger seg som store myke tuer utover muren. Men jammen er den vakker med snø på seg slik som nå også.

Ønsker dere alle en fin uke.

Klem fra Lisemoren
7 kommentarer:

Randi sa...

vakkert med masse snø...
Her har vi fått smakt litt på vårsolen i dag...men nå kommer visst en ny runde med kulde. Men våren kommer når den kommer:-)

Ha en fin uke

oline's skattekammer sa...

Hei, så kos at du er tilbake. Kjempe fine vinterbilder fra deg! Kjenner nå at jeg storgleder meg til sommerbildene kommer fra deg! Den uteplassen som du henviser til(Tepausen) var jo et av de første bildene jeg fant på bloggen din. Nydelig. Ha en fin uke videre.

Mitt hvite hus sa...

Hei Lisemor..Kjekt å se deg igjen her..
ja har det ikke vært fantastisk.. tror vi får ny rekord om bare noen dager..

Det jeg lurer på er om alle plantene har tålt dette.. the time will show..O=)

ha en fin uke du også..
klem Kerstin

liven sa...

Heisann Lisemoren og kjekt å se deg!!
Ja lurte jo litt på hvor du ble av da.....
Hører du nyter snø og vinter...og det har jo vært helt nydelig!!
Nå kjenner jeg at det snart er nok...og jeg gleder meg til det begynner å spire ute :o)
Ha en fin dag...og kom snart igjen :o)

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Ja, det er kjempefint med masse snø, sjølv om eg lengter etter våren no.. :) Men det er heilt utrulig kor flott vær vi har hatt i det siste. Snø og sol, nesten kver ein dag :)
Og vi nærmer oss mars.. noko som er veldig flott :) Gleder meg til våren. Det er ikkje til å komme i fra :) Sender over ein kjempeklem til deg :)

Merethe sa...

Heisann :) så trivelig å finne innlegg fra deg :) Ja det er mye snø mange steder i landet i vinter. Her har vi også hatt en nydelig vinter men veldig kaldt. Heldigvis mildere nå. God uke ønskes deg.

salige lavendel sa...

Dette var pene og snøtunge vinterbilder:)