tirsdag 10. november 2009

Snikblogging i en travel hverdag

I dag har jeg laget et digert bål sammen med førskolegruppen på jobben min. Flinke greie ungene, som jobber og ordner like fint som noen voksne kunne klart. Der ble det etterhvert deilig grønnsaks-suppe med noget attåt. Blant annet SOL. Været har vært fantastisk her i Bergen i snart to uker, og dette kan jeg bli vant til. Men jeg rakk ikke å sitte så veldig lenge rundt det leirbålet, for jeg har hatt 4 foreldresamtaler og et møte i dag også. Det har med andre ord hvert en rimelig hektisk dag, hyggelig absolutt, men hektisk.

Så var det hjem, handle, lage middag, vasket opp og kjøre gutten min på trening, så i dag føler jeg meg som en sånn mamma som Tårnfrid på tv, sukk. Nå sitter jeg her og koser meg som snartest med alle de fine bloggene deres. Men kan jeg bli her, den gang ei, nå er det bare å komme seg på jobb igjen, for i kveld er det foreldremøte der. Jeg bare må blogge litt først, selv om jeg ikke har tid. Det er faktisk mulig jeg går Tårnfrid en høy gang når jeg tenker meg om, he,he.
.
Men i morgen............. .........    Da skal jeg bare kose meg med barna mine og bittelitt med å lage dekorasjoner. Blant annet på det trivelige plantebordet mitt utenfor. Jeg har jo vist før hvordan det så ut i sommer, men siden hagen min er det mest beroligende jeg vet, skader det ikke med en titt til, sånn for å stresse ned litt. Kanskje det virker for dere andre også, he,he. Så kan dere se hvordan det blir senere i måneden når det er pyntet og  klart for advent og julemåneden. Oppfølgingsbilde følger.

En ting er sikkert, jeg tror ikke Fru Tårnfrid har en slik hage, ler :)

.
Takk for alle de superkoselige kommentarene dere legger igjen. Ønsker dere alle en god kveld.

Klem fra Lisemoren

9 kommentarer:

Landcharm sa...

Så flott det var på terassen din i sommer da.

Lunalei ;-) sa...

Du er en kvinne av tiden, full effektivitet...!!!! Det har en tendens til å hope seg opp, og så skal alt mulig skje på en liten uke! Er heldigvis ferdig med min maratonuke - det er så deilig å slappe av etterpå! Håper du får en flott ettermiddag i morgen med dekorasjonslaging! Terrasen din er jo bare så nydelig!
Klem fra Lunalu

Merethe sa...

Noen dager er bare slik ...travle...egentlig ganske mange når jeg tenker meg om. Men da er det jo så deilig å ta seg tid til slike koselige ting man liker så godt. :) Koselig for oss at du tok deg tid til et innlegg. :)

liven sa...

Nyter bildene fra hagen din jeg Lisemoren :o)
Her er det en rolig uke uten noe aktivitet på ettermiddagen. Kun det jeg velger selv....har gått tur i det kalde fine været nå :o)
Men neste uke er det travelt....så får bare nyte det nå!!

Ha en fin kveld og fortsatt fin uke:o)

Linneagården sa...

Gokväll.
Sommaren är härlig,-fin bild. Men nu längtar jag till advent, ska bli mysigt.

Hadé /madelene

Anita fra hjerterommet sa...

Håper du får en roligere dag og kveld i dag da:)

Mitt hvite hus sa...

heisan lisemor...

travelt hos deg.. da er det godt å tenke tilbake til sommeren .. og disse bildene er virkelig flotte..'

Godt å kunne roe seg ned litt..

julemarkedet er 22 november kl 11- 17, nede ved Kringlebotn skole.. velkommen O=)

ha en fin dag.. klem kerstin

Troen og Haapet sa...

Ja, livet er ikke for amatører, sa min gamle bestemor!
Tårnfridtilværelsen kjenner jeg meg godt igjen i og ganske ofte spøker vi med det her hjemme;D
Håper du griper denne dagen å Niiiiii-koser deg med barna dine og annet morsomt pusleri;)
Ønsker deg en fortreffelig dag!
Klem

Unknown sa...

Så koselig sommerbilde...nydelig.
Ha en fin dag.
Klem...Ellen