mandag 2. november 2009

MER KJØKKEN INTERIØRHer kommer flere bilder fra mitt "nye" kjøkken. Jeg er veldig fornøyd selv, og nå som vi har fått prøve det i bruk også vet jeg at det fungerer veldig fint. Var litt redd jeg skulle angre på at jeg tok bordet ut på gulvet. .


Lysekronen er et kupp fra et lagersalg, og den er jeg blitt veldig glad i.
Kan godt være jeg toner ned pynten oppå reolen litt, for det kan fort bli for mye, sånn midt i hverdagen. Så vi får se, he,he
Utrolig hva man har når man begynner å samle det sammen. Det kommer nok litt flere ting inni etterhvert, men foreløpig blir det slik.Diskene har jeg hatt ganske bare, rett og slett fordi jeg ikke holder ut å lage mat dersom jeg hele tiden må flytte på noe. Det er derfor en ganske stor forandring her hos oss dette.Dette bildet er ikke helt bloggifisert. Over kokeplaten skal jeg få bygget en hylle og ikke minst, ryddet litt. Men okey, nå er det i hvertfall ikke bare lygeblogging her :) Flise må fuges, men min svoger, som antakelig er en forkledd engel, har hjulpet meg med flisene også. Så nå får vi se om ikke jeg får fikset resten. Jeg liker å utfordre meg selv litt.
Jeg har tidligere også hatt alt inni skap, og fikk kjøkkenskapene helt til taket, fordi jeg synes det så lett samlet seg rot og skitt oppå dem.


Dette kjøkkenet ble planlagt da jeg var småbarnsmor, med en engel som ikke ville sove om natten. Kapasiteten har blitt litt større med årene heldigvis, skjønt jeg skal passe meg litt for å forfølge den tanken altfor mye.
.
Barna mine har med andre ord vokst opp her på kjøkkenbenken, de satt på hver side av meg når jeg laget mat, og var ikke store før de stod på hver sin krakk og jobbet iherdig med å kutte grønnsaker ol :) Flinke skjønningene. Nå lager engelen middag til oss også, hvor ble tiden av ?


Jeg har jo vist dere kjøkkenet før da, men det kommer jo hele tiden nye folk innom meg her, noe som er veldig kjekt, så jeg viser det igjen. Her er kjøleskap og fryseboksløsningen min, som jeg er veldig godt fornøyd med. Dersom dere ser godt på bildet ser dere at jeg har fått meg en ny hylle over kjøleskapet helt oppe under taket. Den er ikke fylt i ennå, men det kommer.

.

Jeg slår til og viser dere planen for reolen med før og etter bilder i sammenheng.

FØR

(jeg blir nesten nødt til å gjøre oppmerksom på at det er regn og ikke skitt dere ser på vinduene)


PLANEN


ETTERTakk for alle hyggelige kommentarer. Ønsker dere alle en flott uke. Ikke lenge igjen til bloggtreff nå, og jeg har litt sommerfugler i magen. Men jeg gleder meg.Klem fra Lisemoren

14 kommentarer:

liven sa...

Kjempefint Lisemoren!!
Masse koselige saker og kjøkkenet ditt er lekkert!!!!

ha en fin kveld og uke:o)

Randi sa...

For en jobb og så flott!!
Såååå koselig kjøkken, skjønner godt at du koser deg her:-)
Den hylla ble bare så flott!!:-))

Ha en fiiiin kveld

Mitt hvite hus sa...

Virkelig flott og super kosleig kjøkken du har... er veldig glad i hyller over vinduer jeg..så det finnes det amnge av her i huset... nok et sted å plassere alt man samler på..

ha en fin dag... klem kerstin

Magdalena sa...

heisann..
så mange lekre godbiter her,- herligt...
klem, magny***

Vivishagerom sa...

Dette ble jo rå flott. Og du har fulgt planen også ser jeg. Flink er du. Flott kjøkken.

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Gubban for et koselig kjøkken dere har... må nesten le litt - slikke tegninger har jeg også masse av, alt etter hva som skal forandres - må det tegnes først...mye god planlegging blir gjort på pappiret...

Ha ei super uke...

Trinola sa...

Så flott du har det !
Ja ,dette ble jo prikk lik det du tegnet ;o)))

oline's skattekammer sa...

Hei igjen, oi, for et nydelig kjøkken dere har! Skjønner godt at du trives med det! DEn reolen passet jo bare så inn i resten!! Kos deg videre!

Sologbolig sa...

For eit nydelig og koselig kjøkken. Og så stort det var. Hylla var kjempeflott. Må være en drøm av et kjøkken. Kos deg og ha fine høstdager.

Lunalei ;-) sa...

Så koselig på kjøkkenet ditt - lun og fin stemning! Og wow sier jeg bare - snakk om å holde seg til planen! Artig at vi fikk se arbeidstegningen - du har virkelig gjort en super jobb!!!
Nå er vi straks midtukes igjen...!!
KLem fra Lunalu

Snövita drömmar sa...

Åhhhh sååååå fint kök!! Gillar det jätte mycket! Nej, plocka inte undan dina saker, gör inget om det är mycket. Kul att ha de uppställda i ett öppet skåp så man kan njuta av hur vackra sakerna är.
Ha en jätte bra dag!!

Guttemamma sa...

Oj,for et superkoselig kjøkken!! Så gøy å endelig gjøre alvor av gamle planer og da!!
Ha en strålende dag!!
klem fra Anette

Anonym sa...

Nydelige bilder av et lekkert kjøkken:)Arti og kunne spraye forskjellige ting,blir no som nytt:)

Ha en fin dag
Klem Nina

Margrethes hus og hage sa...

Så koselig kjøkken du har :) Det er jo husets hjerte, og et viktig rom. Koselig med reolen din og bordet som et naturlig midtpunkt.

Hilsen Margrethe