onsdag 4. november 2009

Litt loppis-funn

Her har jeg litt av hvert, som jeg fikk lyst til å vise. Det lille fatet, som alt står på, kjøpte jeg på loppemarked, det same gjorde jeg med vasen. Jeg begriper ikke at jeg ikke har gått på loppemarkeder før, det er jo knallgøy.

Jeg har stort sett holdt meg til vaser, krukker og kurver når jeg har kjøpt noe. Men bare vent til neste sesong, da skal jeg være litt mer forberedt, og muligens litt tidligere ute ! Med liste !
Kransen av eføy har jeg laget selv, under det siste besøkene på hytten denne sesongen. Kronen er kjøpt på Holmehuset, som jeg stadig er innom om sommeren. Det er en trivelig interiørbutikk på Frekkhaug, i Nordhordland.

Pynten i vasen er også bare litt eføyblader. Om vinteren skal det ikke mere til enn litt eføyblader her og der, så har man en ganske langvarig pynt. Ikke mygler de, ikke drysser de og ikke blir de stygge, kan det bli bedre ? Jeg skal lage de eføykransene litt tykkere neste gang tenker jeg, men jeg er likevel fornøyd.
Som vanlig klarer jeg ikke å velge ett bilde og viser to, sukk. Den lille fuglen har jeg kjøpt hos Fru Blomst, som har utrolig mye fint for tiden, blant annet falt jeg for noen nydelige kranser hun hadde i butikken sin.

Siden jeg skal på bloggtreff hos Ofelia  på lørdag, mitt første, som jeg gru-gleder meg litt til, he,he, klarte jeg å la være å kjøpe alt for mye da jeg var i den flotte butikken til Fruen.

Her i Bergen har det vært et nydelig vær i dag, og vi har htt sol hele uken. På jobben tok vi med oss hele barnegruppen ut på tur i skogen, der vi koste oss i mange timer. Det var bare helt skjønt for både små og store.
Så nå regner jeg med å sove knall godt i natt. Håper dere andre også har hatt en fin dag.

God natt alle sammen

Klem fra Lisemoren

8 kommentarer:

Torill (Tullik) sa...

Så fin dekorasjon du har laga. Enig i at eføy er flott å dekorera med, og i denne dekorasjonen passa den veldig godt !

Tiril sa...

Lekkert med eføy, kan ikke bli bedre.
Fin dag til deg.

oline's skattekammer sa...

Så fine og stemningsfulle bilder! Ja eføy er bare så nydelig, når jeg bare får de til. Har tatt livet av en hel haug, men det går bedre nå, fikk et tips om at de med fordel kunne tørke godt ut mellom hver vanning! Ha en fin dag!

Lunalei ;-) sa...

Synes også det er kjempe fint med eføy. Har en i vinduskarmen nå, etter en lang periode uten. jeg har en lei tendens til å ta livet av dem! Men denne har jeg hatt i snart 2 måneder, og den er enda grønn og fin!
Synes dekorasjonen du har laget var veldig fin - og fuglen du hadde kjøpt var jo bare kjempesøt!!!
Klem fra Lunalu

lavendel mio sa...

Nydelig dekorasjon du har laget!
Ja, er det ikke gøy å gå på loppis:)
Den vasen har jeg også kjøpt på loppis:)
Ha en fin kveld,klem Hanne

Marie sa...

Visst är det fantastiskt kul med loppis, jag tror att jag är lite loppisberoende, hihi.

Söt krans av murgröna och kronan var jättefin!

Trevlig helg!
Kram Marie

Unknown sa...

Så kjekt med efey, kan brukes til alt

Mitt hvite hus sa...

Ja loppemarked er gøy.... nydelig arrangement du har laget...liker også eføy...

Ønsker deg en fin kveld..Klem kerstin