lørdag 25. oktober 2008

award


Jeg har fått min første award. Det var en kjempehyggelig start på lørdagen for meg. Tusen takk til deg Henrietta, fra bloggen http://tohustettitett.blogspot.com/ som er en av mine favoritter her i blogglandia. Takk for at du tenkte på meg. Blomstene er til deg med en god kleeeeeem.

Jeg vet ikke helt hvordan reglene er, om man skal gi disse videre til 1, eller 3 ,eller 5. Det ser ut til å være litt ulik praksis, og jeg er ny. Men pytt pytt. Henrietta mener vi kan gi dem til hvem vi vil, og da gjør jeg det. Kanskje noen av dere som vet det kan oppklare dette for oss? En annen ting jeg lurer på er hvor kommer awardene fra ? Hvem har laget dem ? og funnet på denne hyggelige gesten ?

Jeg lurer også på dette med bilder. Mange har nydelige bilder fra blader og bøker kopiert inn på sidene sine. Jeg har ikke turt dette ennå. Er det sånn at man kan gjøre dette dersom man sier hvor det er hentet fra og de allerede er utgitt, eller ligger tilgjengelig på internett ? Når det gjelder andre bloggeres bilder syns jeg det må gå an å spørre dersom man vil vise noe, og det er jo mye lettere å komme i kontakt med en medblogger, så det går greit.

Det ligger jo også så mye fint på google, og av og til får jeg lyst til å "snakke" om noe som ligger der og vise bildet, men det har jeg ikke turt å gjøre. Kan man det dersom man sier hvor det er fra ? Det er jo ikke alltid en kan finne ut hvem bildene er sine heller.

Håper noen kan gi meg noen oppklarende svar på dette.

Denne awarden vil jeg nemlig gi videre med det samme til noen av mine favoritter, på disse spennende bloggene :

http://victoriashus.blogspot.com/
Fordi det er så nydelige bilder på bloggen til Kari ann, og det er en fornøyelse å kikke der. Alltid noe inspirasjon og hente fra hennes blogg.

http://hogrenning.blogspot.com/

Anja Elin fra Vakre augeblikk er en annen av mine favoritter, med en innholdsrik blogg. Her kan en nyte interiør, kunst og nydelige bilder. Hun skriver også mye fint.


http://millymarina.blogspot.com/.
Dette er den andre bloggen jeg begynte å følge fast. Millygarden er en absolutt favoritt. Har nydelige bilder fra huset sitt, og masse nyttige tips til innredning.
Jeg har lagt ved en blomst til hver og en av dere, for det syns jeg dere fortjener. Det er imidlertid awarden øverst jeg videresender til dere, bare så det ikke blir noen missforståelser. Jeg liker ikke sider med mye skrift og lite bilder. Det kan aldri bli for mange blomster heller, spør du meg.
Nå skal jeg spise salat og kose meg med familien. Ha en fin lørdagskveld
Velkommen igjen

7 kommentarer:

Kari sa...

Tusen tusen takk for den fine awarden. Så snill du er:))
Jeg ble kjempeglad:)
Det er så hyggelig å få fine tilbakemeldinger.
Awarden gir jeg selvfølgelig tilbake til deg:)
Klem Kari Ann

Lisemoren sa...

Tusen takk og bare hyggelig. Klem fra lisemor

Merethe sa...

hei Lisemor! Her blir det hyggelig å følge med!! :)
Ja, de tar seg en tur inni skapet hos meg og, men i glass skap så jeg ser de :) Og så har jeg sprayet en del av krakkene og sånt som fulgte med hvite, så da blei det liksom litt forandring bare det :)

Fortsatt god kveld!

Ingrid sa...

Hei! Takk for besøket hos meg! :) Vet ikke om det er for sent å flytte inn pelargoniene.. går sikkert bra om de ikke har vært ute i frost.. du kan jo prøve.
Fine bilder her inne hos deg! Kjempefint med den buen av klematis foran inngangsdøra. Er det plantet i melkespannene? Overlever de i potter altså.. jeg har dem bare i bed.

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Åh, tusen takk for den skjønne awarden!! Vart så glad og ikkje minst rørt.. :) Fint at du liker bloggen min! :) Synest det er koslig å følge med på din også :)

tusen takk for så fin tilbakemelding på bildene mine. Er ikkje så ofte at eg får mala for tida, men det er så kjekt når eg endelig kan få sette meg ned og bli inspirert til å male :)
Trur nok dine tegninger fra eventyr er kjempefine. Høres kjekt ut! Og skjønner godt at barna sitter som nokre lys :)

og svaret på spørsmålet ditt: Nei, det er ikkje vanskelig å lage tekst på bildet. Du berre åpner bildet i eit bildeprogram (trur det går fint til og med i paint, som ligger nok på alle maskiner under "tilbehør", og så merker du den "alfabetknappen" i menyen, og klikker på bildet og skriv det du vil. :) Er elendig å forklare, men kanskje viss du forsto det, kan prøve, og gi ein tilbakemelding, då kan eg hjelpe deg meir om du ikkje fekk det til? :)

Ønsker deg ei strålande natt! :) Godklem :)

ps, og igjen tusen takk!! :)

KOSELIGE HJEM sa...

Åh, så flotte blomster! Gratulerer med award. Det er alltid koselig å få slike.

Millygarden sa...

Vilken fin överraskning!
Här kikar man in och så har jag fått en award av dig! Tusen tack för den fina awarden!


Jätteglad för den!
Kram Marina