mandag 13. oktober 2008

Ny lysekrone

Her er litt av den gamle lysekronen. Den skal få en ny plass å skinne i huset mitt, vekk skal den ikke pakkes. Den ble egentlig kjøpt til å ha på badet over badekaret, men resten av familien nektet å konkurere med en lysekrone om plassen i dusjen. Hørt sånt ............. Siden det er en demokratisk familie vi driver her hang jeg den opp i stuen istedenfor.

Nå har jeg tatt skrittet fullt ut og kjøpt meg en lysekrone ! Jeg har lenge ønsket meg en lysekrone med elestrisk lys i. Det blir ganske tungvint å tenne stearinlys hele tiden, selv om det er koselig og dekorativt. Jeg har brukt en formue på lys de siste årene.
Den nye lysekronenen min hadde jeg lett etter lenge og jeg hadde helt klart for meg hvordan den skulle se ut. Problemet var bare at de jeg likte ikke egnet seg for lommeboken min. Et sted må jo grensen gå mener nå jeg. Men så kom jeg over denne som infridde alle mine krav. Fryd er en super butikk med mye fint.

Synes det er så nydelige detaljer på den, for ikke å snake om at jeg ville ha en i glass. Denne passer så godt til favorittlysestakene mine. Det eneste jeg syntes var litt rart var at det ikke var lyspærer i da de solgte den. Damen påstod at de kom uten. Jeg hadde merket meg dette da jeg var innom og "hilste" på den før jeg bestemte meg. Gikk litt og funderte på om jeg kunne be om å få se den med lys før jeg bestemte meg. Dette hadde jeg fortalt til en kollega av meg, og hvem andre så jeg utenfor butikken enn henne. Nå tok hun tak i situasjonen og sa - kom igjen vi går inn og sier at vi må få se den med strøm på. Inn kom vi og lysekronen ble beundret fra alle kanter og vinkler, men strøm på den ble det ikke. Men den fikk bli med meg hjem likevel.

Her ligger den klar til opphenging over bordet. Min kjære skal henge den opp når han får tid. Det er like skummelt som det høres, vi har nemlig langt fra sammenfallende syn på hva som bør gjøres med det samme og hva som med hell kan vente litt når det gjelder oppgaver her i heimen. Han har dessuten en innbitt motstand mot hull i takplatene, og det kan det jo selvsagt være et poeng i. Noen av oss liker jo godt å ommøblere litt sånn til og fra.


Her har jeg vært så heldig å få en høstblomst av den samme gode kollegaen min. Tusen takk, det er så hyggelig med slike uventede hverdagsgleder. Den var så fin innpakket at jeg måtte ta bilde både med og uten. Nå skinner den utenfor huset mitt sammen med de siste sommerblomstene.

høstlyng er nydelig
Et bilde av den gamle lysekronen i all sin prakt med stearinlysene tent

VELKOMMEN IGJEN

5 kommentarer:

Millygarden sa...

Tack för omtanken din!
Fina ljuskronor duu visar och flickans rum ser så mysigt ut! det rummet skulle mina flickor gilla!

Kram Marina

Synnøve sa...

Så fin lysekrone og lyng du fikk.

Guttemamma sa...

Heldiggris! Jeg ønsker meg veldig en lysekrone til å ha over spisestuen! Valgte meg ut som var akkurat slik jeg ville ha, ikke var den så dyr heller. Da mannen min kom tilbake noen dager etter for å kjøpe den, var den solgt til en annen...:-(. Har et ørlite håp om at min kjære lurer meg og at jeg får den til jul, men han bare ler når jeg sier det. Kos deg med din!

Solveig sa...

For en nydelig lysekrone!
Den var jo helt fantastisk fin:)
Heldig du var som fikk en fin lyng da;)

Ha en super dag.

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Så artig med gave da! :) Og dei lyskronene dine er jo berre nydelige!! :) Skjønner godt at du ønskte å ha lysekrona på badet ;) Skulle gjerne hatt det sjølv. Så langt har vi ei lysekrone på soverommet og ei over spisestua :) Hehe. ;) Lyst på fleire.. :) Ha ein flott kveld! Godklem :)