søndag 12. oktober 2008

Engelens rom

Slik ser den lille engelen sitt rom ut i dag. Disse bildene ble tatt for tre år siden da hun var ferdig med å ha rosa rom. Vi malte derfor rommet kremfarget, og var så heldige å arve en del gamle møbler som alle ble malt hvite. Vi syns selv resultatet ble et nydelig rom, og engelen var knallfornøyd. Beklager dårlig bildekvalitet.

Denne yndige pulten er arvegods. Den var tregul før vi malte den. Så tok vi på pusekattknotter fra ikea.

Engelen ville ha himmel over sengen, og hun hadde også en flott lysslynge med rosa lys her. Det var nesten så jeg kunne tenkt meg å sovet her selv. Men himmelen gikk hun fort lei, og den tålte heller ikke vill lek, så den endte sine dager etter et nokså fartsfyllt bursdagsbesøk. Den hvite krakken ved siden av sengen malte hun selv mens jeg malte de andre møblene.

Denne hyllen hadde vi fra før, den ble malt fra trehvit til krem den og. Den lille brune kurven er kjøpt på Bærums verk i Oslo, i en av de turolig koselige små hyttene som man kan gå inn i på området. Den minner meg om de vi hadde i knallrød plastikk da jeg var liten. Denne er laget av tre heldigvis. En tur dit anbefales. Sommerfuglvingene er fra hennes og maurits, og de har virkelig fått svingt seg her i huset.

Denne praktiske hyllen fra ikea var god å ha da barna var små. Da ble det lett å holde orden og oversiktelig for dem med lekekassene. Nå har behovene endret seg, og vi skal prøve å lage rommet mer om til et teenåringsrom. Er litt usikker på om vi heller skal satse på et litt mer lukket system nå som en del fravokste leker skal ryddes bort. Vi får se. Oppfølging kommer når vi har bestemt oss.

Alle leksene her i huset blir gjort ved kjøkkenbordet, men pulten er likevel i aktiv bruk. Her blir det produsert masse flott i løpet av en uke. Roseteppet på sengen er fra Jysk.

De fine rosa og lilla småkommodene er fra Nille. De har holdt seg like fine.

Denne kommoden var også trehvit før den ble malt. Speilet over er fra ikea. Her er en fornøyd jente.

Barnerommene er ikke så store og selv om det er koselig med skråtak så stjeler det mye av plassen. Men barna har en liten loftsstue som de også disponerer, så alt i alt er vi ganske fornøyde med løsningene.
Velkommen tilbake

4 kommentarer:

Randi sa...

Hei!
For ett herlig rom jenta de hadde!!

Ha kost meg med alle bildene dine her inne, masse fint å se på!

Håper du har en fin søndag
Og ja ryggen er faktisk ett hakk bedre. Men jeg som alle andre hater å ha smerter, og det er fort gjort å glemme hvor mye energi smertene tapper fra ett menneske.

Heida

Synnøve sa...

Så fint rom jenta deres har. Og så koselig blogg. Lo godt om historien om mannen din og den andre mannen på shopping med barn. Ha en fin kveld

Guttemamma sa...

Ja, dette må vel kalles et ekte prinsesserom!Ha en flott kveld!

Heidi-anitha sa...

HEI!
Så koselig at du stakk innom min blogg... er alltid så koselig med en hilsen!

Har tittet litt i bloggen din også... Her var det mange vakre blomster, og jeg likte kjøkkenstolene du kjøpte i fjor veldig godt!

Håper du titter innom meg igjen.

Klem White vintage