lørdag 25. april 2009

Blomsterflasker

Her skal dere se. Jeg har kjøpt meg seks slike små flasker, på Blomster dekor. Jeg falt helt for dem, de var så søte syns jeg. Dessuten kan en bruke en blomsterkvast eller en liten bukett i dem, og det er jo hentet i en fart i hagen. Trenger ikke å ha mer enn en stilk heller. Denne påskeliljen, er kanskje ikke det om gjorde seg best, man tar som kjent det man haver. Og jeg haver 10 store tuer med disse i hagen, hentet fra hagen til min søster før hun bygget på huset. Innimellom dem kommer det fredløs, så jeg er litt spent på om det blir for mye av det gode. Men jeg syns det er smart at det ene avløser det andre når noe er ferdigblomstrert. Dessuten har jeg sansen for stauder som klarer seg selv og blomstrer hele sommeren.
.
.
Men over til flaskene mine igjen. Bildet er ikke bloggifisert, men pytt. Lysestaken er med for å vise hvor små og søte flaskene er. Det er meningen de skal stå strødd utover bordet, med større, høyere og lavere vaser i mellom, slik at bordet bugner av blomsterskjønnhet om dere skjønner. Det er i hvertfall noe en lisemor med have elsker, he,he. Tenk dere en liten syringrein med blomst, eller en lilje eller .... mulighetene er uendelige i denne skjønne flasken. Jeg lover å vise et bord som er skikkelig dekket med dem senere på sommeren, for da jubilerer gemalen og jeg har tenkt å lage fest.
.
.
Jeg har faktisk gjort masse flotte kupp i det siste, og kjøpt inn en del fine ting, men jeg har ikke rukket å vise det her på bloggen ennå for det har vært sol, sol, sol og da vil jeg være ute. Dessuten blir jeg jo nødt til å gå på jobb og følge opp barna og andre forpliktelser. Jeg og en kollega har dessuten holdt kurs i vår, noe som har vært veldig kjekt, spennende og utfordrene, selv om det sier seg selv at det stjeler kvelder, he, he. Nå er vi over halvveis, og er godt fornøyd så langt. Det er ikke noe galt i å ha det travelt heller, så lenge en trives. Men av og til merker jeg at jeg gleder meg til å bli pensjonist, da skal jeg lage park, he,he
.
Ha en fin lørdag i den strålende solen : )

5 kommentarer:

Landcharm sa...

Dette blir nok et flott festbord, bugnende av blomster....nyt dagen du også!

Mitt hvite hus sa...

Så fin faske du har kjøpt deg...ja hverdagene kan være travle... Men så lenge en holder på med noe en trives med så er det jo kosleig=)
Nyt søndagen O=)
Klem Kerstin

Guttemamma sa...

Kjempeflott med sånne flasker til blomster!! Ja, vi koser oss nå vi hagedamene...:-).Satser på go'vær i morgen også,skal gjødsle og klippe roser!!
God helg videre,klem fra Anette

liven sa...

det er så fint med slike flasker med en enkel blomst oppi.....er så dekorativ!!
Nå blir mulighetene mange med vår og sommer foran oss!!
Synest det er så godt å tenke på....og håper på en sommer som i fjor:o)
Her er planene mange.....men først må jeg ta meg litt av det jeg har sådd!!
håper det blir noe av det!! skal også få plantet georginene mine som ligger på vent i kjelleren....

Ha en fin søndag.....som ser ut til å bli bra her:o)

Merethe sa...

Flaska var kjempesøt den :)
Ja er det ikke godt med sol og vår. Da blir det ganske naturlig å prioritere sol og utelivet. :)