søndag 19. april 2009

Grillsesongen er startet

Denne fine krokusen plukket engelen fra bedet vårt i påskeferien før vi dro på hytten. Vi jobbet mandagen, og mens vi var på jobb tikket det inn en tekstmelding fra min svoger og nabo ; vil dere komme og grille med oss ? Og det er klart vi ville.


Dette var den første varme og deilige vårdagen, og vi starter alltid grillsesongen da. Som dere ser på bildet over flommet solen over bordet. Da jeg kom fra seinvakt hadde de alt klart. Engelen og snupien hadde hjulpet til med pyntingen av bordet. Det er så fristende å plukke alt det fine som dukker opp i bedene i hagen, men engelen var veldig fornøyd med at hun bare hadde tatt en. Jeg har lært henne fra hun var bitte liten å plukke litt på hver tue slik at det ikke synes at vi har vært der, og hun har tatt poenget, he, he.Denne lille vasen er min søsters, men jeg har en som er helt make. De passer perfekt til alle de bitte små og stilkeløse bukettene som blir plukket av små barnehender : )Her er kortebuksene funnet frem, uten mors samtykke riktignok. Dette er frokostplassen til min søster, og der sitter barna ofte når vi griller. Vi er nemlig en ganske stor skravlefamilie når vi samles. Min søster har klatreroser i store potter langs veggen over hele terrassen, og de har hun hatt der i mange år. De liker seg godt slik og pleier å bli praktfulle, men ennå har de ikke fått blader.Påskepynten er viktig, den troner på det store bordet : )
Her er det bare å komme, grillmaten steiker på grillen og alt er klart : )7 kommentarer:

in my garden sa...

Har vert en flott dag her også,har vel i grunn vert ute i hele dag.Vi fikk besøk og grillen ble tatt i bruk.Nydelig å kjenne vi går mot sommer,og all mat smaker best ute!

Merethe sa...

Så koselig det hørtes ut. :)

Henriette sa...

Utruleg deilig veke me har hatt no!!! Kan ikkje bu betre plass enn her på Vestlandskysten når veret er slik;) Det er så kjekt å sjå korleis alt vaknar til liv i vårmåndene.

Ha ei flott veke.
Klem:0)

Benedicte sa...

så koseligt dere har hatt det.

vi og har grillet i hele helgen, det er herligt når en kan sitte ute og grille og kose seg i det fine veret!

hils til alle kjente der oppe!

klem fra Benedicte

lavendel mio sa...

Så koselig dere har hatt det:)
Vi har masse å glede oss over nå fremover:)
Klem:)

Benedicte sa...

ligger en award til deg i bloggen min

Herskapelig shabby sa...

så deilig det måtte være å komme hjem fra seinvakt til slikt et fint pyntet bord, og grillmat attpåtil!

Har selv en slik vase, den er super søt og mye i bruk!