torsdag 2. april 2009

Den største av gledene i livetNå har jeg akkurat kommet hjem fra barnas skole der sjette trinnet, som min datter går i, har fremført en påske-musikal. Det var en fantastisk opplevelse. Nydelig fremført av engasjerte elever, som utstrålte en sangglede og en trygghet på scenen som vår en fornøyelse å se. De var så stolte og fornøyde.


Tre lærere og tre sjetteklasser med helt vanlige barn, klarte med enkle midler å skape en magisk time for familie og venner i skolens gymsal. Det var nydelige sanger fremført av flotte solister. Et kor med futt, fart og gode sangere. Dessuten enkle kulisser og lure effekter som gjorde seg glimrende.En vakker og estetisk opplevelse var det og, i tilegg til den musikalske. Elevene hadde øvd inn lange tekster som både ble fremført i tale og sang. Slik fikk vi se Jesus siste dager her på jorden, og påskeevangeliet i toner og ord. Vi har virkelig vært så heldige med lærerne. All ære til dem som satte det hele i gang. Man hører så mye negativt om skolene her i landet, men jammen er det lyspunkter også.


Jeg var så stolt over datteren min at jeg holdt på å sprekke. Men det gikk hardt utover maskaraen, jeg er like lettrørt som en sil. Det var også veldig kjekt å se de andre barna. Mange av dem har jo gått inn og ut hos oss fra de var små, og særlig bestevenninnen er jo litt min jente hun også. For en glede det er å ha barn, for en rikdom. Jeg er dypt takknemlig for mine.
Min lille lurv fyller også ni år i dag. Han var med på konserten sammen med tante, onkel, mormor, morfar og pappa. I vår familie handler vi i flokk, noe som er veldig koselig. Etterpå var alle med hjem til kaffebesøk med fri flyt av is og brus.Innlegget i dag har jeg krydret med-lengte bilder av fjorårdets hagepoppelrose, en sommerblomstfavoritt jeg sår hvert år. Nye skal sås nå i påsken.Nå har jeg virkelig kommet i Påskestemning her.Tusen takk til alle engelunger i sjetteklasse.

11 kommentarer:

Henriette sa...

Det høyrdes fantastisk flott ut! Det er så kjekt å høyre at det finst skular som ikkje har gløymt kva påsken handlar om. Er glad for at barnehagen til ungane mine, og legg vekt på påskebodskapen.

Eg skjønar godt at det gjekk hardt ut over maskaraen.Eg kan ikkje sjå på slikt utan å "møsa" som me seier. Vart slik etter at eg fekk frøken dings;)

Ha ei god natt.
Klem:0)

Jorid + NOE Blog sa...

Så hyggelig det hørtes ut :-)

Ha en fin kveld videre!
KLem Jorid

home 4us sa...

Så koselig da. Det hørtes ut som en kjempeflott opplevelse, og helt sikkert et minne for de som stod på scenen også:)

Mitt hvite hus sa...

Så fint og levende du skriver ....selvfølgelig skal du være STOLT... Du er ikke alene om å være lettrørt og hvilken mor hadde ikke vært lettrørt i en slik stund O=)
ha en fin fredag Klem Kerstin

LYKKEBO sa...

Bare innom for å ønske deg god helg:)

Klem

lavendel mio sa...

Hørtes sikkelig koselig ut:)
Ja barna er en rikdom...kjenner meg igjen ,lettrørt ,stolthet...ja det er noe jeg opplever daglig :)
Klem:)

Hilsen fra landet sa...

Så herlig. Og enig med deg. Nydelige bilder da! *drømme*

God helg!

liven sa...

Kjekt å gå på arragementer på skolen!!
Nå er mine blitt så store at det er slutt her!!
Og jeg er også så lettrørt at det avogtil blir et problem.....hihi
Nydelige blomster....og tenk at du er begynt grillsesongen.o)
har jobbet ute i dag....og det er så deilig:o)
Håper på mange fine dager fremover:o)
Ha en fin lørdagskveld.o)

Solveig sa...

Hei igjen:)
for en flott dag du har hatt! Det hørtes virkelig fint ut:)
Skjønner du var bra stolt!
Gratulerer med 9 åringen;)
Jeg er også veldig lett rørt.. Men har jo ingen barn.
Men forstår at man har ikke opplevd det beste i livet før man har de heller!! Høres ut som du er ei skikkelig god mor:) Nei, nå ble jeg baby syk..hehe!
Du får nyte å være mamma,og alle de små tingene i hverdagen det er jo det som huskes:)

Ønsker deg og familien din ei riktig god påske:) håper dere får mange fine dager ute og inne!

LIVS LYST sa...

Så flotte blomster da. Vårlig og fint!

Hilsen Ljo :O)

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Åhh.. så koooslig :) Høres kjempe flott ut! Trur nok at dei var spente og stolte, men eg trur nok at du var minst like stolt ;) Og det har du god grunn for! :) Skulle gjerne vert der og hørt :) Elsker musikk! Håper heile påska di har vert flott :) Godklem til deg!