fredag 17. april 2009

hvitveis fra engelen min

Se på denne lubne fine buketten.


Da jeg kom hjem fra jobben i går, hadde engelen vært ute og plukket denne generøse buketten med hvitveis til meg. Hun hadde puttet den i en vase og satt den på vår hvite kommode der
jeg pleier å sette alle blomsterbukettene våre.

Dette er det beste og sikreste vårtegnet jeg får hvert år. Når engelen kommer hjem med de nydeligste buketter som hun plukker med seg langs skoleveien. . Jeg har allerede fått mange fine buketter fra løkblomster, men det er noe helt spesielt med hvitveis syns jeg.

Med hvitveisen blir det nesten høytid over det hele. Det er et under hvert eneste år syns jeg. Skaperverket kommer så nært. Her hos oss springer den alltid ut i løpet av de første fine varme vårdagene, så det er akkurat som om det er den som kommer med solen til oss. Og solen lengter vi virkelig etter her i Bergen, selv om vi jo har et mildt og fint klima. Nå har vi hatt en hel uke med bare fint, varmt vær og sol, sol, sol. Ungene har løpt rundt i topper og kortebukser, så vi har hatt vårt svare strev med å få på dem litt klær igjen, for det er jo ikke sommer heller. Men ikke så langt ifra, det har vært helt fantastisk. Grillen har jobbet overtid, trampolinen er på plass på plenen og hagen runger av latter og barnestemmer. Da er i hvertfall livet herlig her i lisemorshaven. Tenk å kunne site ute på terassen i t-sjorten og bare kose seg til langt på kveld i midten av april, det blir ikke bedre enn det.Jeg har vært bortreist hele påsken, men har tatt masse fine påskebilder, med mange vårbuketter blant annet, og jeg kommer nok til å vise litt av det her på bloggen selv om påsken er over, men vi får se. Med alt dette fine været vil jeg være i hagen hele tiden. Jeg er dessuten i full gang med kursing på jobben sammen med en kollega, så der går det også noen kvelder. Da går det litt på bekostning av bloggingen ja. Men nå skal jeg prøve å få tatt turen innom alle gode bloggvenner og favorittblogger, før natten faller på, det gleder jeg meg til : )
Her er det meldt fint vær hele helgen, og det håper jeg alle dere andre også får, en
GOD HELG ønskes dere alle

10 kommentarer:

Linneagården sa...

Mmmmm, så fin vårbukett. Ser att du ställt dem på en trevlig gammal spegelbyrå. Fint!

Ha en riktigt god & mysig helg.
Kramen från mig /madelene

Ingrid sa...

Hei!
Hvitveis er så fine.. jeg elsker å plukke dem inn i vaser og små mugger. 17. mai-bordet må jo alltid har hvitveis..
Her oppe har jeg faktisk ikke sett noen av dem ennå.. men de kommer vel snart.
God helg!! :)

Anne-Berit sa...

Så nydelig hvitveisbukett du har fått.Den var virkelig fin,og et flott tegn på at våren er her.
Ha en fin helg!

Mitt hvite hus sa...

Så vakker hvitveis bukett... Ja husker godt når ungene kom hjem med buketter... det var så koselig å pynte med de.. Blir ikke så mye av det nå... de er nok blitt for store..

Ønsker deg en fin helg o=)
Kos deg amsse forhåpentlgvis i solen =)
Klemmer

Synnøve sa...

Hvitveis er vårblomsrer nr en til meg.
Jeg tittet etter de i dag, men de er ikke kommet her ennå.

Ha ei superfin helg:))

liven sa...

Hei Lisemoren
Hvitveis er herlige....det er vår:o)
og helt spesielt når dem er plukket av ungene....nå må jeg nok plukke selv!!
Deilige dager vi har hatt nå.....og man blir full av energi!
Kos deg i helgen ....som er lovet å være fin:o)

Merethe sa...

Nydelige vårblomster er herlig å få i hus. DA smyger våren seg inn også :) Ha en god helg.

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Å så skønn en bukett. Jeg går og venter på hvitveisen her. Den er fortsatt under snøen:(

Ha en herlig helg
klem

in my garden sa...

Ingenting er mer herlig når de håpefulle kommer hjem med neven full av hvitveis.Syntes det er en vakker blomst!

Henriette sa...

Heisann!!

Eg har og hatt problem med at innlegga ikkje vert oppdatert i blogglista mi, så eg gjekk glipp av eit innlegg hos deg og. Er nok noko som hikkar litt hos blogspot.

Veggene på hytta er ferdige panelplater i eggehvit, og golva er malt i ein farge som heiter Morgendis, frå fargerike. Taka er "kvite" og absolutt ikkje nymalte;)Me er kjempefornøgde. Gler meg til sommaren med bading, solskin, og "nytt" hus:) Hytta ligg i Vikebygd i Ølen kommune. Foreldra mine budde der til eg var 6mnd, og beholdt huset då dei flytta. For ein heil del år sidan overdrog dei det til oss ungane:)

Ha ein fin dag.
Klem:0)