lørdag 29. august 2009

hagetrubadur

Hei alle sammen.
Nå er det en stund siden jeg har blogget og lest blogger, for jeg har vært veldig dårlig noen dager (ingenting alvorlig). Første dag ute av køyen i dag, selv om jeg ikke er helt i form ennå. Da er det kjekt å ha en blogg å kose seg med :)

Jeg har jo tidligere fortalt at jeg har egen huspianist, ja to, faktisk. Det dere gjerne ikke vet, er at det i nabolaget vårt er ganske mange hagetrubadurer.Slik ser det ut på terassen min der jeg har ettermiddags og kveldsol. Jeg har ikke vist denne delen av hagen noe særlig, for det er så kjedelig her. Vi er heller ikke helt ferdig her bak ennå. Men det er helt ok å kose seg her med grillmat og soling.På to av naboterassene er det stadig gitarspilling å høre. Nærmeste naboen vår har en ungdom som spiller masse flott rock når det er solskinn. Han er kjempeflink, og det hender kompisene synger til. Noen ganger gleder han oss med trommespilling også, fullt utstyrt slagverk og greier, vi har jo kanskje ikke vært like entusiastisk for det da (smiler) Men nå har han akkurat dratt på folkehøyskole, så det er nesten blitt for stille her.

Da er det kjekt når min andre nabo, som er min søster, kommer opp med gitaren og spiller for meg mens jeg luker. Og denne klubben er jeg også medlem av, he,he. Jeg behersker nemlig en åtte, ni, kanskje ti eller noe sånt, grep på gitaren selv også. Jeg har gitaren i daglig bruk på jobben, i samlingene, og barna liker det godt. Barn er kollosalt ærlige, så jeg regner med at jeg hadde fått høre det for lenge siden dersom jeg spilte dårlig.

.

Min søster er musiklærer og spiller på alt mulig hadde jeg nær sagt. I vår familie er det altid en gitar eller et piano innvolvert når vi møtes. Vi har en søster til, og hun er en reser på gitar. Når hun kommer blir det flerstemt sang og gitarspilling all mass på terassen. Spesielt hvis min mor er her også. Hun kan andre stemmene på alt. Vi kan jo ikke gå inn når solen skinner. Det sier seg selv, så det er kanskje godt naboene er terassetrubadurer selv også.

.

Før i tiden var vi fast på fjellet hver eneste påske, og da var det først en tur og så avslapping i solkroken. Da var gitaren også med, og allsangen begynte.
.
Ellers kan jeg fortelle at jeg har vært og tatt masse bilder i min søster sitt nye funkis hus. Det er veldig fint der, og veldig annerledes enn hos meg, både i størrelse og stil. Jeg syns det er så morro å se hvordan interiørene er i forskjellige hus, og regner med at det er flere av dere som liker. Jeg hadde en serie fra min nabo-søsters hus i fjor, og den var veldig populær. Nå kommer det en ny slik serie fra min andre søsters hus, altså et funkishus.
Denne serien begynner her på Lisemorhagen mandag 7 september og vil gå over flere innlegg.
Så følg med alle som er interessert
Ønsker dere alle en riktig GOD HELG
Klem fra Lisemoren


4 kommentarer:

liven sa...

Så koselig med gitarspilling til arbeidet!!
Kunne noen grep før i tiden men tror det må være glemt nå!!
Har to brødre som spiller og gitaren må frem ved spesielle anledninger!!!
Blir spennede å følge deg nå med din nye "serie"
Alltid kjekt å se fra andres hus!!

ha en fortsatt fin lørdag Lisemor:o)

Karianne og Vegard (veien til hjertet) sa...

så moro med musikk rundt husveggene, det eneste vi har av musikk her i nabolaget er musikken fra supermariospillet til sønnen i nabohuset, han starter spillingen kl23.30 og holder "konserten" igang til 03.30... var veldig morsomt første natten, men når supermario begynner å komme inn i drømmene dine og man går og nynner på supermariomelodiene da klarer jeg å styre begeistringen. men vi får se positivt på det, hadde jo vært værre om det gikk i pornofilmer hele natten:) hihi:)
ha en flott natt med mange gode drømmer(uten supermario)
trudelutt fra karianne

Lunalei ;-) sa...

Koselig med gitarspill!! Min kjære sitter og spiller og synger akkurat nå!!!
Blir spennende å følge et funkishus!!!
Klem fra Lunalu

Randi sa...

Så trivelig med så mye musikk runt en, men alt med måte:-)
Har alltid likt gitarspilling og sang....har vokst opp med mye sang og musikk..selv om jeg ikke har den store sang stemmen så synger jeg med,;-))

Ha en flott søndag