onsdag 5. august 2009

Når solen svikter får vi hyller og annet opp på hyttesoverommet.

Hei alle sammen. Nå er jeg tilbake på jobb igjen, og det var jammen solen også viste det seg. Det skulle også bare mangle, for solen har hatt nesten like lang ferie som meg.

.

Derfor regner jeg nesten med at den er uthvilt nå, og kommer til å skinne resten av sommeren.


.

.
Tenke seg til at jeg var så glad da det begynte å regne, for hagens del altså, sukk. Men nå er ikke jeg den som sturer over litt uvær.

.

Jeg har benyttet de fineværsgløttene som har vært her, og tatt masse bilder fra hagen. De skal vi kose oss med litt etter litt nå utover høsten.


.
.

Siden jeg har vært mye på hytten denne sommeren, har jeg fått opp litt hyller, knagger og stasj på rommet vårt, som jeg viste dere nylig.

.

Det har hatt en total makeover fra bare furu og ganske mørkt, til lyst og sommerlig. Syns nå jeg i hvertfall.

.

.

Over sengen har jeg hengt opp to tynne hyllelister fra IKEA, så jeg har en plass til alle interiørbladene mine. De er så fine til pynt også.

.

Vi har flyttet inn på et bittelite barnerom, og overlatt vårt rom som var større til ungene. De leker og oppholder seg mye på rommet om dagen også, når det er regn og storm ute, og da er det greit at de kan ha litt gulvplass.


.


.

Dermed blir det trangt om saligheten hos oss. Det er nærmest for en liten lugar å regne, dersom vi hadde vært til sjøs.
Jeg har ikke fått knotter på nattbordet ennå, men det er rett rundt hjørnet. Bilder følger når det er gjort.


.

.


.

Litt fra pynten og detaljene. Jeg syns det er så lekkert å sette bilder sammen i grupper slik.

.

Blåklokkene er plukket i hagen.


.


.

Hele hyllen, bare å strekke opp armen og hente seg et blad. Jeg lurer på om jeg skal skru noen knagger under og henge litt pynt der også, men jeg vet ikke om det kanskje blir for mye av det gode. Hva syns dere ?


.


.

Her sover vi i hvertfall godt. Sengeteppet er nytt, og fra IKEA, men det kommer jeg nok til å bruke litt andre steder etterhvert. Jeg likte det godt i hvertfall.
.
Det hadde vært fint med sprosser på vinduene og, men det er litt utenfor min kontroll.
.

.

Gardinen i all sin prakt. Den ble hengt opp på et blunk , av min greie søster. Hun er supereffektiv og en reser til å henge opp og style.

.

Jeg vet akkurat hva jeg vil ha og hva jeg ikke vil ha, men så var det det å få ting opp. Skal jeg ha det her? eller kanskje der ? Ikke lett å bestemme seg. Da er det greit når det kommer en skikkelig effektiv dame og hjelper meg.


.


.

Jeg har fått opp myggnetting i vindusposten, og veldig luftige gardiner, til pynt nærmest. Jeg skal ha lystette liftgardiner inni karmen når jeg kommer så langt.

Det blir nemlig lyst ute grytidlig, og jeg er blitt ledd av hele ferien, fordi jeg var litt uheldig å bli tatt på fersken en morgen, sovende med solbriller på ............

.

Det er en knagg med kronepynt som er brukt til å holde gardinen oppe, min lure søsters ide. Jeg syns det ble stilig.


.

.

Smykket og armbåndet fikk jeg av venninnene mine til førtiårsdagen i vinter. De mente det var perfekt for en hage-entusiast som meg. Og det var det, jeg hadde faktisk vurdert å kjøpe meg settet etter at jeg så det vist her i blogglandia

Disse knaggene var veldig fine syns jeg, og rimelige. Greit med mange. Kjolen skal jeg bruke nå på fredag. Da er jeg invitert i damebesøk hos en kollega som akkurat er ferdig med sitt nye hus ved sjøen.
.
Det skal være en skikkelig sommerfest, og alle er bedt om å gå med hvite klær. Jeg har skikkelig sansen for dette og gleder meg virkelig. Hun er så flink til å stasje og pynte, så det blir nok inspirerende.
.Litt detaljer igjen.


Kronen kjøpte jeg på Holmehuset nå i sommer. Jeg har vært innom ganske mange interiørbutikker i sommer.
.

Jeg har virkelig sansen for disse knaggene med krone på. Det ble veldig fint med an på baksiden av døren syns jeg.

.
.


Det er viktig å ivareta forfengeligheten også, selv når man for det meste tusler rundt i store strikkejakker, raggsokker og thigts. Det kan jo likevel være greit å ha muligheter til å sjekke fasaden av og til, og her klarer jeg det såvidt med et nødskrik.

.

Skapet sluker for øvrig utrolig mye og er veldig greit å ha.

.

Nå ble det så sent at jeg må utsette å besøke dere andre til i morgen. Håper alle får nyte sol og sommer i uken som kommer.


Klem Fra Lisemoren

4 kommentarer:

Merethe sa...

Hei på deg :) så mange fine bilder fra hytten. Det ble riktig så koselig. FLotte knagger. Ser ut som dere har hatt ting å fylle disse regnværsdagene med. I dag er det solgløtt her. Håper været snur snart. :) Ha en fin fin dag.

Mitt hvite hus sa...

Så mange flotte bilder,....er det fra hytta deres???

Ja sola skinte her i dag tidlig så for den videre til noen andre...har ikke sett den siden jeg... travel er den...
deilig å få gjort litt inne også da...
Har pysslet litt på jeg også...

Kos deg og nyt onsdagen...
klem Kerstin

Anne (Moseplassen) sa...

hoi, du har da fått gjort litt i ferien ser jeg!

Ble kjempefint :) At vi har hatt en rar sommer kan jeg være enig i, først var det helt ulidelig varmt, så var det helt ulidelig vått. Jaja, kanskje august kan gi en fin middelvei? :D

liven sa...

Hei Lisemoren!!
så koselige bilder hos deg!!
Så fint soverom om det var lite....vi voksne trenger ikke så mye plass:o)
Masse fine detaljer og knaggene dine var kjempefine!!
Du må spørre om å få ta bilder i det nye huset da:o)

ha en fin kveld:o)