søndag 30. august 2009

Vil du bli med inn i et funkis hus ?

Da ønsker jeg dere velkommen innom Lisemorshave på mandag 7 september 2009. Da starter jeg en liten miniserie fra et fønkishus som jeg har besøkt og fått lov å vise her på bloggen.Over kan dere få en sniktitt av gangen, med trappen og inngangsdøren. Jeg synes det var veldig spennende og artig å se meg rundt første gangen jeg var her. Ganske annerledes enn her hos meg, og i en helt annen målestokk. Med masse lekre og spennende løsninger både inne og ute.For meg er det et besøk i en helt annen verden og virkelighet enn min egen, når jeg er her.


Vil du være med så heng på !


Klem fra Lisemoren
9 kommentarer:

Trinola sa...

DU , det bli spennende :)

oline's skattekammer sa...

Oi, her vil jeg henge meg på, så arti med ting jeg ikke ser til vanlig. Gleder meg til fortsettelsen. Så mange fine hage-/blomsterbilder du har vist siden sist jeg var innom, kommer inn igjen og finleser litt senere! Ha en fin ukestart!!

liven sa...

Ja takk....det vil jeg gjerne!!
Ha en fin uke Lisemoren:o)

Guttemamma sa...

Høres spennende ut!! Ha en fin uke1!
Anette:-)

Karianne og Vegard (veien til hjertet) sa...

jeg henger på:) blir morsomt å se!
ligger en award og utfordring og venter på deg i bloggen min:)

klem

Mitt hvite hus sa...

Så spennende da...
gleder meg..
klem =)

Tiril sa...

Dette gleder jeg meg til.

GAWO sa...

Mandag har du meg tilbake her. Jeg venter spent og i mellomtiden ønsker jeg deg god helg. :-)

Henriette sa...

Så spennande! Skal bli kjekt å kikke inn til søstera di;) Trur eg må ut å låne eit hus til nokre interiørinnlegg hos meg og. Byrjar å verta ei stund sidan siste interiørinnlegg, og her er det ikkje så mykje å blogge om nett no. Skal ommøblera på ungane sine rom, så då får eg ta litt før og etter bilete;)

No blømer dei 4 stakkars fattigmannsorkideane som har overlevd somaren. Dei er få, men nyyyyydelige. Det vert nytt forsøk til neste sommar:0)

Ha ei flott helg.
Klem:0)