torsdag 14. mai 2009

Blå forglem-meg-ei

Ja, slik ble buketten i blått. Jeg måtte bare legge ut et innlegg med den også : )





Jeg lar bildene tale for seg selv denne gangen






Her kan dere sammenligne bukettene. De blå er nok mine foavoritter ja.


Jeg ser at jeg kanskje burde dele bloggen i en egen hageblogg og en interiørblogg, men har ikke bestemt meg helt ennå. Så foreløpig er jeg i tenkeboksen.


Velkommen igjen


6 kommentarer:

Anne på Moseplassen sa...

hehe :D
Jeg begynte å le når jeg så den lille blå sjarmøren der :) Fine buketter :)

Ingunn sa...

Så fine bilder.

Ha en fin dag.

Ingunn :)

Randi sa...

Så flotte forglemmegei...de er jo så vakre der de står.
Haven vår er veldig liten og skral...men vi gjør det beste utavdet ....vi planter masse fargerike blomster i krukker og lager små grupper rundt oss. Og når det er full blomstring så er det vakkert. Man får gjøre det beste ut av det man har.


ha en flott 17 mai.

lavendel mio sa...

Smelt...dette var vakkert!!
Ønsker deg en flott 17.mai,klem:)

oline's skattekammer sa...

Bukettene dine er så vakre! Kjempe viktig å ta seg tid til og plukke og nyte på denne tiden,ja! Ha en strålende 17. mai!

tuppoox sa...

Heihei :)
Jeg er en jente på 14 år som holder på meg et så kaldt skoleprosjekt. Vi skal gjøre slik Herbarium i hele sommer. Null problem med det! Men jeg har funnet en slik forglem-meg-ei blomst. Jeg synest den er meget pen, og vil gjærne ha den med. Men når jeg skal finne litt fakta om den finner jeg det ikke på wikipedia.no ... Søker på navnet, men det kommer ikke opp. Det ser ut som du kan en del om blomster for å si det sånn, så jeg bare lurte på om du kunne hjelpe meg litt. Vet du det latinske navnet til forglem-meg-ei? Håper du kan hjelpe meg ! :)