søndag 24. mai 2009

Presang til en snill søster

Her om dagen skulle jeg stikke innom min søster med en bok jeg hadde kjøpt til henne som takk for uendelig mange småtjenester hun hadde gjort for meg den siste tiden.


Men så fant jeg bare det grusome julepapiret fra ikea da jeg skulle pakke den inn. Men jeg brukte vrangenav papiret. Selv om mønsteret skinner litt igjennom her på bildene så gjorde det ikke det "live". Jeg tok litt hyssing rundt for å frese den litt opp og stakk inni en rose fra helgens bukett. Da syns jeg den tok seg veldig opp.


Men å ta bilder av den var ikke like lett. Jeg syns alle her i blogglndia tar de nydeligste bilder, men å ta bilder av slike flate pakker har jeg tydeligvis litt å lære. Men men. Boken handler om bordekking og var full av nydelige bilder. Jeg kom ikke på å ta bilde av den, men det burde jeg gjerne gjort.


Bunadsbildene må vente litt, for jeg har tilbrkt en skikkelig travel helg på hytten, med en sjuk mann, svigermor og en venninne av englen med. Jeg rakk ikke å kjede meg for å si det sånn. Men jeg fikk da malt et soverom, og det var veldig kjekt. Fint ble det og, og ikke overaskende hvitt, hvitt, hvitt. Det er ikke noen bloggemuligheter der, så derfor et kort innlegg i kveld. Nå vil jeg heller ta turen innom dere andre.

I morgen er det jobb igjen, og det er godt å være tilbake her hjemme.
Ønsker alle en flott start på den nye uken.

11 kommentarer:

Sissel Olin sa...

Kjempe fin gave, både innpakningen og innholdet:) Søsteren din er heldig!

Synes også det kan være vanskelig å ta "skikkelige" bilder til bloggen min. Har bare et lite digitalkamera da, så kan ikke forvente det flotteste resultatet uansett hvor hardt jeg prøver. Hehe:)


Ønsker deg en fin søndagskveld:)

Klem fra Sissel Olin

Mitt hvite hus sa...

Gaven ble kjempefin den...smart å pynte med en rose...
Å ta bilder er ikke lett.....
Men disse bildene var jo fine..
I helgen fikk jeg tak i Ærteblomst som staude.. Det var frø da..de har ligget i vann over natten og skal plantes i dag... blir spennende å se hvordan det går med de..

Ønsker deg en fin uke =)
KLem Kerstin

Monica sa...

så vakker gave, nydelig innpkakket og boken høres veldig kjekk ut:) Synes også det med bilder er vanskelig, alle andre tar alltid så utrolig bra synes jeg.. men dete r kanskje slik vi alle tenker. jeg synes dine bilder var nydelige jeg da:) Ønsker deg en nydelig start på uka:)

liven sa...

Hei Lisemoren;:o)
Dette var en skjønn gave....så koselig å få en slik fin pyntet!!
Du må stikke innom Stend ja....og utvalget av pelargonium er nok enda større om et par uker!!
Hun skulle plante Mårbacka den dagen jeg var der!!
Plantene der er såå frodige og koster 50 kr.
Er blitt anbefalt å reise til Sotra og kjøpe stauder....rett over Sartor senter!! Der må du holde tungen beint i munnen for der er visst en utrolig utvalg av stauder:o)
Ha en fin uke....og no skin sola:o)

Randi sa...

Jeg sysn du fikk til å ta fine bilder av gaven jeg...og det er ikke enkelt...en må nesten stable den opp mot noe.
Heldig er din søster som får en sånn flott gave...prikken over ien var den vakre rosen...det gjorde seg.

Ha en flott mandag

Merethe sa...

Gaven ble nydelig med rose og det papiret.Dagene flyr og snart er det juni. Håper sommeren ikke er borte på et blunk. Her skal det nytes hver stund av deilig sol,blomster og alt som følger med denne årstiden. Ha en flott uke.

Anne-Berit sa...

Heldig den søstera di som har en søster som setter pris på det hun gjør.Syns du har tatt fine bilder av pakken jeg.>Den ble jo flott med den rosen på,flott ide!

oline's skattekammer sa...

Pakka di ble jo kjempefin jo!! Så utrolig lekkert det ble med den rosa!! Du har jammen hatt en travell helg! Og når det gjelder bildene dine, så synes jeg at de som vanlig er kjempelekre! ha en fin uke!

LYKKEBO sa...

Kjempe flott innpakining:) alltid så kjekt å få gave som man ser en har gjort seg flid med:)

klem

Henriette sa...

Så fin pakke du laga til søstera di. Det er kjekt å gje vekk ei så fint innpakka gåve;)

Har kikka etter "fattigmannsorkide" men har ikkje funne frø til den. Har du fått tak i??

Ha ein flott kveld.
Klem:0)

lavendel mio sa...

Heldig søsteren din som får en slik nydelig gave:)
Ønsker deg en nydelig dag,klem:))