søndag 20. desember 2009

lykterDisse lyktene falt jeg helt for da jeg så dem hos Charmerende gjenbruk. Jeg tenkte å sette dem ut i inngangspartiet når jeg skal ha julebesøk. Men foreløpig må de stå på vent inne, for ute ser det slik ut :

Vi holder på å snø vekk. Det bare fortsetter og fortsetter. Vi har ertt og slett snøstorm. Disse bildene ble tatt i går. Nå skal jeg ut og ta nye, dersom ikke enegelen har feid all snøen vekk da. Det er jo morro for barna.

 Jeg håper min skjønne venninne kommer seg avgårde med flyet i dag ! Hun skal prøve seg på en syden jul i år, sammen med familien.
Fuglerestauranten er for øvrig en sukksess. Da vi spiste frokost i dag kom det to rødstruper også, og de har vi ikke sett snurten av på lenge. Det var et yrende liv der ute. Det kom også en fugl vi ikke har sett før, men som var rød, hvit og svart. Kanskje det var en dompapp ? Vi skal sjekke i fugleboken bare vi finner den igjen.
Sånn så plantebordet mitt ut. Det er ikke helt bloggifiseringsklart da :) Det lille juletreet har falt ned og legg merke til snøfonnen til høyre. Hvordan skal dette gå ? Det har snødd i hele natt og jeg har ikke vært ute enda. Men det skal jeg nå !  Fortsettelse følger.


God adventssøndag


Klem fra Lisemoren

6 kommentarer:

Rosemary and thyme sa...

Koselige lykter!
Ja, det klarer seg med snø nå!
Ha en fin adventssøndag

Klem Tove

Lunalei ;-) sa...

Så fin lykt! Og så kom jeg jo på at jeg må ta fram mine norgesglass som jeg henta i sommer!!! Begynner visst å bli glemsk!!!
Ha en nydelig adventssøndag
Klem fra Lunalu

Mitt hvite hus sa...

heisan ...tusen takk for nydelig hilsen hos meg...blir så glad...

Herlig lykt du har laget... skjønt pyntet....og snøen ...det er så vakkert ute nå... elsker dette været...

masse klemmer Kerstin

Monica sa...

Hei på deg.
Så koselig du hadde pyntet norges galsset ditt.
Tenk at vi får hvit jul i Bergen i år, det er en stund siden vi har hatt det.
Kos deg i dagene frem mot jul.

Unknown sa...

Hei.
Den ukjente fuglen var en BUSKSKVETT, vi hadde den i hagen vi også. Men den var ikke direkte rød, mer oransjefarget på brystet. Og hvit under og svart og lysegrå/hvit-stripet på overkroppen, med en liten svart stjert. Og den var ganske mye større enn rødstrupene. Du finner den på s.198-99 i fugleboken.

oline's skattekammer sa...

Hei, så mange koselige innlegg som du har laget!! Har lest de med jevne mellomrom, men beklager lite kommentering. Full skjerpings på den fronten er mitt nyttårsløfte!! Ønsker deg og dine en riktig koselig jul, og håper at det roer seg ned igjen i bergen nå, enten det gjelder snø, vann eller strøm!!