fredag 4. desember 2009

Vi har så smått kommet i gang med julepyntingen her hos oss, det er så kjekt å pusle litt. Her er det plantebordet i inngangen som har fått et lite juletre og noen epler til pynt. Det skal virkelig ikke så mye til alltid. Nedi potten på juletreet skal jeg putte litt mose, men da jeg skulle ordne og putle litt her ute var alt frosset, så det får jeg ta en annen gang.


Vårt bitte lille epletre gav oss 9 epler i år, men de var veldig tørre. Det var veldig rart, jeg har aldri smakt noe lignende. Regner med at det skyldes den tørre forsommeren. Men det regnet jo fire måneder fra juli til oktober, så en skulle jo trodd de hadde fått nok vann da. Men de er i hvertfall dekorative her synes jeg.

Jeg hadde ikke vært meg dersom jeg ikke hadde sammenlignet litt fra samme plassen i sommer, he,he. Hurra for årstidene sier nå bare jeg.Snart skal vi avgårde på juleavslutning med engelens klasse, før jeg skal nikose meg i sofaen resten av kvelden. Jeg har hørt den rope på meg hele uken, he,he.


Jeg koser meg veldig når jeg kan surfe rundt og besøke dere alle nå i disse juletider, selv om blogge/surfe kvoten min er bitte bitte liten for tiden. Min mor og far er nemlig på flyttefot, og vi håper å få dem vel innflyttet til onsdag i neste uke. De siste to ukene har vi vært med å pusse opp på det nye stedet, og dermed ble starten på advent ganske hektisk.

 Men det har jo vært mye morro også. Jeg har malt vegger, lister og karmer, og må i grunnen konstatere at jeg elsker å male. Det er så takknemlig arbeid, du ser jo resultatet med det samme. Sammen med min søster, svoger og min kjære har jeg i grunnen hatt det trivelig mens vi jobbet side om side. Med min far som arbeidsleder og min mor som organisør og planlegger.  


 Ellers er det så fint på alle bloggene nå med masse juleinspirasjon. Jeg har kjøpt mange av julebladene, men har vært litt skuffet over dem i år. Så nå lurer jeg på om jeg begynner å bli for godt vant fra alle de nydelige bloggbildene deres.


Ønsker dere alle en vidunderlig helg.


Klem fra Lisemoren

7 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Så fint det er utenfor hos deg Lisemor.. Skjønner du har ahtt heltiske dager... **Kosleig å hjelpe..

Her skal sofaen også brukes flittig i kveld...

Gleder meg...

nyt kvelden..

klem kerstin

Anonym sa...

Koselige bilder.. skjønner du har stått på i det siste mht flytting. Men elske å male?? ja da er jo de heldige. Er nok ikke like happy for det som du.. Synes det er litt av ett slit, men må jo gjøres iblandt

Jill sa...

Hei Lise:-)
Så koselige bilder fra plantebordet ditt, du får nok bedre lykke med moseplukkingen fremover nå, hørte det skulle bli mildere og mildere i dagene fremover.
Kos deg i sofaen i kveld!
Har du tid til overs på søndag må du svinge innom julemessen vår på Søråshøgda fra klokken 14.00 :-)
Ha en fin helg!

lavendel mio sa...

Så koselig det var på trappen din!!
Sitter godt å trygt i sofaen jeg også nå:))
Ønsker deg en nydelig helg,klem Hanne

Merethe sa...

Flittige i adventstiden dere :) Det er så flott å kunne hjelpe hverandre. Koselig pyntet utenfor døren din. God lørdag. :)

Randi sa...

Så koselig inngangsparti du har laget Lisemor. Her ønskes folk hjertelig velkommen ser jeg:-)
Travle tider for dere, men så koselig når alle kan samles rundt en felles ting.

Ha en fin adventshelg
klem

Ingun sa...

Deg vil jeg følge. Koselig blogg...