søndag 28. desember 2008

Englespill til engelen fra en annen engel
Se på dette nydelige englespillet vi har vært så heldige å få tak i nå til jul. Det er det denne snille jenten bak bloggen http://mynewenglanddream.blogspot.com/ som har hjulpet meg med å kjøpe. Midt i julerush og førjulstravelhet dro hun ut ens ærend og kjøpte og sendte denne til oss. Fordi det var så vanskelig å fa tak i noe sånt her, jeg og min mor har forhørt oss mange steder, og bare fått høre at slike finnes ikke å få kjøpt lenger. Min lille engel på 11 og jeg ønsket oss veldig en slik, fordi jeg husker dem fra min egen barndom i besteforeldrehjemmene. Tenk at vi nå har en. Det er fantastsik at det finnes slike snille mennesker her ute i blogglandia. Tusen takk til deg My new enland dream som ville gjøre dette for oss. Du er en virkelig juleengel. Dere andre anbefales en tur innom den fine bloggen hennes, der jeg er rett som det er og nyter vakre bilder.
.
I morgen skal dere få se hagen min i full juleskrud, og jeg håper å få tatt litt tak i og videresendt noen awarder som jeg har vært så heldig å få. Jeg ble nødt til å ha dem litt på vent nå i julerushet, men dere skal vite at jeg setter veldig pris på dem.

.
Velkommen igjen

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hi Lisemoren,
thanks for visiting my blog !! i love all the christmassy pictures on your blog, especially your diningroom looks really fantastic !! Also the wreath that you made for your door is wonderful :)
Greetings, Janneke.

Maliva`s verden sa...

1000 takk for hjelpen.Satser på at jeg skal få det til når jeg får tid...ække helt min greie dette me pc`bruk.Derfor stolt at jeg har fått til en blogg..Så koselig englespill..husker jeg vokste opp med det.Fortsatt go`kveld i stova.
klem fra maliva

Carpe Diem sa...

Vekker gode barndomsminner det englespelet der ja. Mine besteforeldre hadde ein slek, skikkeleg gammal, og eg har vore så heldig at eg har arva den:)

Ha ei god romjul vidare og kos deg med plingelyden:o)

Mitt hvite hus sa...

Ja slike englespill husker jeg fra min brandom også. De er så vakre. Og så heldig du var som fikk tak i det=) Kjempesnill hun som hjalp deg.


Ønsker deg en fin dag0) Klem Kerstin

AG sa...

Tusen takk for koselige ord!
Ønsker deg en fortsatt fin dag:o)
Klem AG