lørdag 13. desember 2008

Lysekronen er på plass.

Nå er den fine lysekronen jeg fikk meg tidligere i høst på plass. Den har jeg vært på utkikk etter lenge. Mine krav til en lysekrone var mange. Den skulle være vakker, ikke koste en formue, detaljene på den ville jeg at skulle være blanke, den måtte ikke være for liten eller for stor, og den skulle virkelig funkle. Jeg syns jeg har truffet godt. Nå var det godt å den opp, for den har lenge hatt et høyst risikabelt tilholdssted mens den ventet på sin endelige stasjonering.

Se så fin den er. Jeg ble skikkelig fornøyd.

Jeg har hengt den over salongen i den ene enden av stuen. Siden jeg ikke har spisestuen fremme hele tiden, men slår den litt opp og ned etter sesonger og behov, var det ikke vits i å henge den over spisebordet.

Her ser dere den mot spisestuen og den delen av stuen vi ser på tv. De som har vært innom tidlig i min bloggkarriere ser sikkert at jeg har snudd litt rundt på møblene. Det er utrolig kjekt å ommøblere litt av og til. De fine dørene ut av stuen er ganske nye, og de har ikke hatt foringer og lister før nå. Er utrolig glad for at vi fikk det gjort nå før jul. For jeg var så trøtt av å se på en halvferdig dør. Nå gjenstår det bare litt malearbeid over døren så er vi i mål. Det er ikke så lett å sette inn dører selv, og vi har fått god hjelp av en av familiens gode venner og min greie svoger. Tusen takk til begge to. Dersom det er noen som lurer på hvor jeg skal gjøre av den gamle lysekronen beregnet på stearinlys som hang her før, så har den allerede fått seg et annet hjørne av stuen. Det ble ganske fint, skal se om jeg får tatt et fint bilde og vist.
Ellers har jeg meldt meg på i Anne fra moseplassen sin desember konkurranse, der det er flere fine bilder som er påmeldt. Alle med flotte juledekorasjoner. Alle som syns dette hørtes spennende ut, må gå inn og se om de har lyst til å stemme på noen av oss !

14 kommentarer:

Synnøve sa...

Takk for kommentar på bloggen min:))
Du har sånn lampe jeg ønsker meg?
Hvor har du kjøpt den?
God helg

Tiril sa...

Bare lekker alså, masse i pusse, men ett syn.

Henriette sa...

Kjempeflott lysekrone. Skjønar godt at du er fornøgd med den:)

Svart skinnsalong er frykteleg praktisk med små barn. Hadde eg kjøpt no hadde han vel kanskje vorte mørkebrun i staden, det er ikkje fullt så hardt. Men kvit hadde det ikkje blitt. Det er lekkert, men eg veit at eg hadde irritert meg grøn over alle flekkane som hadde dukka opp. Sjølv med vaskbart trekk hadde det vorte eit problem, for eg hadde ikkje orka å vaske anna kvar dag, og lenger vare ikkje kvitt hos oss;)

Ha ein flott dag. Her skal me bake kakemenn.
Klem:)

Maliva`s verden sa...

Gratulerer med ny lysekrone,den var kjempe lekker:)God adventshelg fra Maliva

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Hei!
Det var en veldig fin lsekrone. Nydelig.

Ha en fin lørdag.
klem

heidi sa...

WOW - den var flott da!
Gratulerer!
God helg.

My home is my Castle sa...

Nyyydelig lysekrone :))

Klem,Kari

Anne-Berit sa...

Den lysekronen din var knallfin,heldig du som har funnet din,jeg driver og leiter etter en som passer for meg.Flotte dører har du også fått.Skal prøve og finne deg på moseplassen,og stemme på deg.Ha en fin kveld!

Ramme Alvor sa...

Hei!
Når det gjeld brudeslørkransene so stod blomane i kjølekåpet fordi eg ikkje hadde tid til å lage kransane før desverre. Men, ja, dei turkar fort inn og vert litt mindre fine enn dei fyrste dagane. Eg tykkjer dei er fine likavel, men heilt klårt redusert. Kanskje om eg hadde turka dei slik eg turkar sopp, at eg då kunne fått dei litt fyldigare, det kan vel hende. Men heilt klart øyeblikkskransar det der.
Kan heilt sikkert bruke noko ferdigturka og impregnert materiale også.

Ynskjer deg ein velsigna sundag!
Britt

Birgitte sa...

Hei!

Fin lysekrone og koselig blogg!

Er nok kaldt med sånne gamle hus ja... Jeg hadde hybel i et sånt gammelt hus for noen år siden, og hadde over 1000kr i strømregning på litt over 20kvadratmeter! Vinduene var enkle og ikke tette, så all varme forsvant bare ut igjen! Men jeg drømmer likevel;) tjihi:)

God søndagskveld!:)

LYKKEBO sa...

Nydelig lysekrone!!Utrolig flott var den! heldig deg som kan ha det i stuen..SukK..vi har spotter:(

Klem**

Mitt hvite hus sa...

Heisan . Tusen takk for hyggelig hislen hos meg. Det var ikke vanskelig å lage den lysekronen min. Hadde en liten utfordring på å feste lysholderene. Mne det gikk.
Ønsker deg en fin kveld Klem Kerstin

AG sa...

Flott lysekrone du har!
Ønsker deg en finfin kveld!
Klem AG

h.espe sa...

Takk for koselig besøk og gode ord som du la igjen hos meg!

Så flott lysekrone du har fått deg - nyyydelig!

Ønsker deg en fortsatt flott adventsuke!

Klemmer fra meg