tirsdag 16. desember 2008

panikk i kulissene

Nå har jeg ramlet helt bakpå her. Jeg lå lenge ganske godt an, men nå raser det. Det er så travelt med alle juleavslutningene, juleforberedelesene og de siste julepresangene som jeg hvisst aldri rekker å få kjøpt, inn at jeg blir svimmel. I kjøleskapet ligger deiger som lurer på om de noengang blir stekt, og i stuen er det et pakkekaos uten like utover hele spisebordet mitt. Resten av huset lukker jeg øynene når jeg går igjennom. Er det rart panikken tar oss noenganger ? Det blir ikke mye tid til blogging i disse tider, huff. Men jeg skal komme sterkere igjen, forhåpentlig til helgen
.
.
Forhåpentlig har jeg litt mer orden til helgen, og da håper jeg å få tatt meg en lang bloggerunde. Jeg har fått pakke i posten av en skikkelig snill engel her fra blogglandia, og den vil jeg vise og fortelle dere om, gled dere. Dessuten ligger det mange awarder som jeg har vært så heldig å få, jeg skal sende dem videre og takke dere alle, for jeg er så takknemlig. Men akkurat nå har ikke tiden strukket til. Det er veldig uheldig.
..

Forhåpentlig kommer vismennene frem til stallen og jesusbarnet i år også, har dere lagt merke til at de også er litt sent ute ? Da de kom frem var jo Jesusbarnet allerede født. Jeg finner trøst i at det er flere enn meg som kommer litt sent. Forhåpentlig blir det jul i år også.

.

Velkommen tilbake

7 kommentarer:

My home is my Castle sa...

jeg synes det er synd at det blir stress og mas i disse førjulstider...Det skal jo ikke være sånn, men vet av erfaring at der er så altfor lett å si...
men husk at det blir jul, uansett om du har fått gjort alt du hadde planer om ;)
Og er det noe du ikke rakk, så er det helt sikkert ingen som merker det likevel ;)

Ta godt vare på deg selv nå...

Klem,Kari

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Litt masete blir det jo alltid. Jeg gruer meg til all pakkingen av bægger og kofferter. Vi skal først på hytta, så hjemm igjenn og så en tur til Ålesund til nyttår. Men vi må bare ikke tenke på det.
Og ikke tenk på oss i blogglandia. Vi går ingen steder.

Kos deg. Det er viktig. Så er det ikke så farlig med litt mas og kjas.

Ha en fin tirsdag.

Merethe sa...

Før stresset jeg også masse til jul...nå MÅ alt gå roligere for seg og det går faktisk det også :)
Håper du tar vare på deg selv i alt førjuls forberedelsene.
Oppdaget din blogg i dag, du har en koselig blogg!! stikker helt sikkert innom flere ganger :)
Ha en flott uke...julen kommer uansett.

Anne-Berit sa...

Jul blir det garantert,enten vi syns vi ble helt ferdig eller ikke,og det er ingen som merker forskjellen andre enn vi selv,så slapp av,jula kommer til å bli like koselig og god somm alltid,helt sikkert.Klem fra meg!

LYKKEBO sa...

Huff... Jeg kjenner meg sånn igjen! Blir slik hvert år! Skjønner det ikke..Hadde jo planer om at det ikke skulle bli sånn i år..Mye styr, og vips er det over.. Har ennå en ukestid igjen.. Får håpe vi får nyte og gjort unna alt vi skal på den:)

Klem**

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Ja, eg trur nok dei fleste har det slik no rett før jul. Trur nok at desember er den travleste månaden vi har. Vi skal prøve å jobbe med dobbel hastighet, noko som kan ikkje vere særlig sunt. Håper på rolige dagar snart, med familiekos og fred :) Skal bli godt :) Ønsker deg ei kjempeflott adventstid :) Godklem :)

Benedicte sa...

flott blogg du har :-) ønsker deg og resten av familien er riktig god jul og et godt nyttår.

juleklem fra Benedicte