onsdag 3. desember 2008

julens fine blomster og award

Dette er min favorittblomst til jul. Amaryllis. Jeg liker godt de hvitfargede også, men til jul må jeg bare ha rødt rundt meg. Vi hadde alltid disse hjemme da jeg var liten også. Jeg er ikke så god på forandringer, så det er noe som må skje gradvis. Det er ikke det at jeg aldri prøver på noe nytt, eller ommøblerer. Men julen tuller man liksom ikke med. Jeg prøvde meg med bare hvit ett år, til og med julestjernene var hvite. Det var veldig lekkert også, men det ble likevel litt feil for meg. I år blir det rødt.
.

.

Bildet kunne vært klarere, men men. Det er utrolig hyggelig å se når amaryllissene vokser fra løk til disse praktfulle blomstene. Det går jo ganske fort også. I fjor måtte jeg kjøpe nye fordi de første var avblomstret lenge før julaften. Men jeg er ganske fornøyd med at jeg klarte å beregne det så de nye var klare til julaften. Nå gjelder det å gjenta det kunststykket. Det er ikke bare bare, men man får liksom hagelivet litt inn på kjøkkenet igjen, og det gror litt igjen. Det er en lise for oss som er så glade i hagearbeid.

.
.

.
.
.
Denne fine awarden har jeg fått av Ragnhild som har den fine bloggen
Wallas verden, brukt på ny
Det er en blogg jeg er innom rett som det er, for der er det mye fint å se og lese om. Jeg liker så godt kombinasjonen fine bilder og hyggelig tekst. Hun legger også igjen så koselige kommentarer. Det er jo veldig hyggelig. Tusen tusen takk til deg Ragnhild.
.
.
.
Denne awarden må jeg jo gi videre til noen andre, og da tenker jeg å gi den til disse :
.
.
.
Anne fra Moseplassen. http://moseplassen.blogspot.com/
fordi hun har så spennende sider med masse nyttige hagetips til oss hageentusiaster. Hun driver også siden : http://hageblogger.blogspot.com/
Dessuten kommer hun med tekniske tips og holder spennende konkurranser en gang i måneden. Det er supert syns jeg. Alltid spennende å følge med på. Mye fine bilder har hun også. Det siste jeg lærte inne hos henne er hvordan man kan dyrke spirer nå om vinteren og bruke i maten. Det skal jeg prøve ut med det samme julekjøret er over. Dere som liker hage og hageliv og som ikke har funnet frem til Annes sider må virkelig ta dere en tur innom !
.
.
.
Henrieta fra bloggen To hus tett i tett. http://tohustettitett.blogspot.com/
Hun har en veldig koselig blogg, og er så flink å komme med hyggelige innspill til oss andre på våre blogger. Hun var en av de første jeg fikk god kontakt med, og det setter jeg stor pris på. Sender en ekstra god klem til deg Henrieta.
.
.
.
Anne Berit fra Anne Berits fotoblogg http://absbilder.blogspot.com/
Hun tar de nydeligste bilder, og det er alltid like spennende å se hva hun har fanget i linsen. Hun er dessuten en veldig koselig dame som skriver så hyggelige kommentarer. Hun tar også så fine bilder av de praktfulle hundene sine som går rett til hjertet.
.
.
.
Kom gjerne innom en annen dag.
.
Velkommen igjen.

3 kommentarer:

Anne på Moseplassen sa...

tusen takk for award, men aller mest takk for alle de fine gode ordene du skrev!

Anne-Berit sa...

Neimen så hyggelig,og så fine ord,blir helt rørt her jeg sitter.Fortjener jeg dette da?Guri,no vart eg kjempeglad,det må bare komme litt dialekt her når jeg blir glad.Tusen,tusen takk,klemmer den til mitt hjerte.Jeg legger den inn på min hverdagsblogg(Mitt glade(hunde)liv),håper det er greit for deg.
Ha en strålende dag!Klem fra meg!

LYKKEBO sa...

Hei på deg!
Grattis med award!
Enig med deg..Amaryllis er en utrolig flott blomst(løk;) Har to som snart er i full blomst.. Er jo så dekorative! Og så må jeg ha svibler..De er blitt fast innventar hver jul hos oss:)

Ha en riktig så fin kveld:)
Klem**