tirsdag 2. desember 2008

Travelt, travelt, travelt

Endelig en rolig kveldstund for meg selv i en hektisk adventstid.

Nå er det texas både på jobben og her hjemme. Heldigvis får jeg gjort en del også. Men blogging blir det ikke så mye tid til. I dag har jeg prøvd å sette av litt tid til det, men jeg fikk ikke de bildene jeg ville vise til, så det får være til en annen gang. Jeg har ennå mye å lære på den teksniske fronten. Men det er viktig å være i de nære ting også. I dag har gutten min vært på juleverksted på skolen, og der har han laget tre presanger, alle tre til mamma. Så er nå er det helt sikkert at hun får noe fint til jul altså, hadde han fortalt til pappaen sin da han la ham. Det er selvfølgelig hemmelig. Har du laget noe til meg da tro, spurte pappaen. Eh nei, det er bare til mamma ! svart lille lurven vår. Så nå er de presangene i orden, hadde han fornøyd avsluttet med. Pappaen tok det heldigvis fint.

I helgen ble det forøvrig shainet og fikset videre i hagen, så nå gjenstår det bare bitte bitte litt, så er alt i orden der. Vi har hatt en henger her og fått ryddet og kastet ut av to boder også, og levert alt på fyllingen. Så her begynner det å gå seg til. Vinduene er vasket og bodene noenlunde ryddet. Det er kryss i taket såpass tidlig i advent. Hvem vet, kanskje får jeg opp gardinene igjen i år også, vi får se. Det er godt med alt som er gjort, det gir faktisk mer energi, selv om vi havnet i koma på hver vår sofa da vi endelig var ferdig.

Nå er adventslysene fremme og stjernen hengt opp. Nye utelys er kjøpt inn og skal også opp. Pluss at jeg fikk gjort noen kupp på fretex forleden, da jeg stakk innom i full fart. I går var det baking med barna, så jeg fikk ikke tatt noen bilder av alt sammen. Håper jeg får tatt noen fine og vist dem senere i uken. Nå har jeg faktisk strikket tre julepresanger som skal toves og fores før de pyntes og er ferdig. Det er pannebåndkroner jeg har lært av min søster å lage. Er veldig spent på hvordan de blir. Dessuten hoder jeg på å strikke en kåpe til meg selv. En av mine greie venninner har tipset meg om et nydelig garn, som man strikker med skikkelig tykke pinner. Bilder følger forhåpentlig av dem også.

Ha en fortsatt fin uke

og

Velkommen tilbake

6 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Den fineste julegaven er sikret for deg forstår jeg,så koselig med gaver ungene har laget.Er ikke kommet så langt med juleforberedelsene her,men orker ikke stresse,det blir jul uansett.Er spent på den kåpa du holder på å strikke,den må du vise når du er ferdig med den.Ha ei kos førjulstid!

Henriette sa...

Strikka kåpa til deg sjølv!!!!!! No er eg skikkeleg imponert. Eg er storfornøgd om eg får ferdig ei babyjakke...........

Så spennande med sjølvlaga pakkar frå minsten. Det er noko ekstra med slike presangar;)

Ha ein flott dag:)
Klem:0)

Randi sa...

Hehehe...ja de er søte. Julie på 10 har også laget julegaver på skolen, men hun er så stor at hun lar oss dele.Mne hun hadde litt problemer med å holde seg da hun kom hjem i går, så jeg fikk se det pappan skulle få :-)

Strikker du sylvi kåpen...eller finnes det flere kåper?:-)

Gleder meg til å se det du holder på med.

Ha en fin dag

Lisemoren sa...

Jeg strikker bare en kåpe jeg har diktet selv, fritt etter en jeg har kjøpt på H & M i høst, som jeg har vært så fornøyd med. Det er skikkelig tykt garn og tykke pinner, men den blir likevel lett og luftig om dere skjønner. Det er spraglegarn i naturfarger mot det brunlige.Jeg skal ta bilder og vise. Dere skal få vite hva garnet heter og nummer på strikkepinner. Dere må ikke bli imponert for det er av aller enkleste sort, og jeg vet ikke hvor jeg havner. Armene og for og bakstykk ned til livet er ferdig så langt. Det ser ut som den blir passelig også.

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Ja det kon fort bli litt travelt.
Det ligger noe til deg, fra meg, på siden min.
Ha en fin kveld

Gamlå sa...

Ho ho hooooooooo det er bare Gamlå som er innom på en liten titt. Her var det fint hos deg med masse fine tente lys.

Skal si du er big som strikker en kåpe. Hadde det vært Gamlå så hadde hun nok bare kommet til vrangborden :).

Ha en fin uke

klem fra gamlå